Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 485
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • 1st floor
Аз не тренирам.  Cry Оперираха ми пръст на дясната ръка и не мога да правя нищо. От подсачане даже ме боли, пия по една шепа хапчета, антибиотици, противовъзпалителни и болкоуспокояващи... Cry
Но ви чета  Hug , и се надявам бързо да ми мине, за да мога и аз да пиша... Grinning

# 631
НеПоКоРнА, супер бързо да се оправяш!  Praynig

# 632
  • Лутаща се

НеПоКоРнА, оправяй се, тренировките няма да избягат   bouquet

Аз за вчера отчитам Level_2.Jillian_Michaels.30_Day и цялостно "облизване" на къщата, както и разходка с кучето до ветеринаря.

# 633
  • Варна
Здравейте момичета,кокичета!
Марги, искам тренировката на Силвия- Тоник 2 ,моля !  Party
Много благодаря,на всички, за подрепата,и стимула.
Може да сте писали преди, но не видях,и искам да попитам,мнение за велоергометър- ефикасен ли е , в дните ,когато няма народни танци,да сменя предназначението му,на закачалка на халати,и да повъртам по половин час.
Иначе в топло време,като вчера,тичам до моренцето,изключително ми е приятно това занимание. Но докато се стопли,велоергометъра дали ще ми влезе в употреба,споделете мнение.
Хоп-троп,  какво ти се случи с тренировките на Силвия,сподели ни,да знаем, че аз ги харесах,че работи здраво за долна част на тялото.  newsm78
Непокорна, скорошно възстановяване, после ще наваксваш.  Peace

# 634
Привет, вчера чистих колата и стълбището...и малко пътечките Wink Направих Core 20 +Lower 20.
Няма да се изсилвам, няма рязко да отслабвам, то и не мога...Да, явно в главата ми освен някакви фантасмагории, се раждат и болни мисли...

Непокорна, да се оправяш.

Успех ви желая Simple Smile

# 635
Ууу, Непокорна, то па баш на дясната ръка... Деснячка ли си? Бързо да се възстановиш!

РеТединка, аз лично харесвам велоергометъра. Ползвам го предимно в два случая: когато кучето бяга на пътеката или когато тренирам рано сутрин. Обаче, ако бях на теб и нямах бягаща пътека, бих вложила парите си в нея. По-функционален уред е.

# 636
  • Cambridge, UK
Непокорна, бързо оздравяване!

Аз изтеглих Инсенити, някой ще ми разясни ли как се редуват сериите?
Мерси!

# 637
НеПоКоРнА, много бързо и успешно възстановяване  Hug
Днес започнах седмицата със една от любимите си силови тренировки за цяло тяло на Мишел Дозоис - Michelle Dozois PeakFit Challenge D.02 Pure Strength 1 - 50 мин.

В почивните дни неизвестно защо бях ужасно схваната - гръб, леко кръст и най-зле ляво рамо. Направо не се траеше в покой и затова днес действах на любимия си принцип клин клин избива. Да видим утре дали съм постъпила правилно  Mr. Green

# 638
Непокорна ,бързо оздравяване с по-малко болка  Praynig

Днес J.Michaels-Body Revolution-Phase 1 Cardio 1
Не бях правила кардио до сега
/освен с Билли Бланкс ама то беше мноооого отдавна  Laughing/
Хареса ми ,доста се поизпотих ,уморих се ,ноооо издържах  Mr. Green

# 639
Непокорна, пожелавам ти бързо възстановяване !
Аз се отичатм с ден 2 , на седмица 2 от Инсенити.Тези тренировки ми действат страхотно за преодоляване на натрупания стрес.Надявам се така страхотно да се отразят и на фигурата ми  Grinning
 Hug

# 640
  • Sofia
Непокорна, съчувствам ти. Желая ти бързо оздравяване.
raTedinka,имам Tonique, a не Tonique 2, искаш ли я?

# 641
Отчитам обедно bodyweight cardio and toning workout на Блендъра.

# 642
  • Лутаща се
Отчитам Level_3.Jillian_Michaels.30_Day_Shred. Тази жена незнайно защо много ме изпотява.

Как мислите да тегля ли Body Revolution или да продължавам да връткам тези 30 минутни тренировки. Просто са само три и нямам представа как да процедирам с тях. Редувах с Weider X-Factor ST, но нещо не успя да ме грабне.
Някой, който прави Body Revolution-а да се включи в отзиви, моля  Praynig  Мавина?

# 643
  • Пловдив
Скарлет, идеята на 30 day shred e 10 дни правиш1-во ниво, 10 дни 2-ро и накрая 10 дни 3-то. Тренировките в Body revolution са също по 30 мин, правят се по схема (най-общо 2 дни тренировки с тежести, всеки 3-ти ден кардио, а  на 7-мия се почива). Схемата я има в торента в rutracker. Даже имаше и някакви препоръки за хранене, но аз не съм ги сваляла тях, понеже си следвам моя си схема на хранене.
Аз сега правя Body revolution, но още не мога да дам отзиви, понеже съм едва във 2-ра седмица.
Преди го бях почвала, но още беше съвсем в началото, като започнах да тренирам. Хареса ми, но не помня защо го изоставих по някое време. Сега някак съм по-осъзната и усещам много повече в кой workout за какво работя и как да изпълнявам правилно упражненията. Кардиото ми беше супер усилно преди, сега ми е приятно. Така че на мен лично много ми допада програмата, но аз по принцип харесвам Джилиън и нейните тренировки.
Както вече писах преди, с 30 day shred постигнах добри резултати, надявам се и сега така.
Непокорна, бързо оздравяване! Hug

# 644
  • Лутаща се
Благодаря ти, yulinga   bouquet
А аз редувам от 1-ви до 3-ти ден и после отначало. Май ще си изтегля революшъна да го пробвам. Джилиан определено ми допада.
Честит рожден ден на дъщеричката ти, да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 22:55 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт