Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 487
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Ясно Simple Smile Ами тази марка гримове са специално за спортистки и се водят потоустойчиви, не запушват порите и не предизвикват образуване на комедони. Помолих фирмата да ми прати тестери, за да видя какъв нюанс да си поръчам, а и дали наистина качеството е каквото го рекламират. Доволна съм от резултата.
от форума много неща съм научила, за които никога не съм и подозирала, че съществуват  Laughing
Дори и да не тренираш за лятото е много подходящ. Може и да го пробвам.

Днес 3 ден Jillian Michaels - 30 Day Shred

# 616
  • Варна

Фея, предполагам правиш Tonique Premier, че се потиш? Аз съм пробвала досега само Tonique Mat и макар да тонизира добре, беше по-скоро ниско натоварване. Thinking
Сега се загледах в другите програми на Силвия и харесах Tonique². Марги, имаш ли го да го качиш в докс?
[/quote]

И аз се нареждам за Тоник2, и имам въпрос ,момичета:
Качила съм кг,не малко,а правя 90дневна,пия вода над 2 л дневно, и упражнения вс сутрин,30-40мин, + 2 пъти народни танци. Възможно ли е ,от стягането,да се качва кг, защото дрехите друго говорят,т.е. според тях съм свалила. Или да започна само неща,които изпотяват,защото от упражненията,може да ми треперят краката,но не се потя. Нямам място много, но имам велоергометър,мога да го сложа в коридора,и да карам вс ден,или през ден примерно,от него дали ще има сваляне на кг. Оффф,зная,че е най -добре по дрехите да гледам,но ми се искаше някое свалено кг-че, дава мн по-силен тласък и мотив да не се отказваш.    newsm78   

# 617
 raTedinka не се паникьосвай, мускулите тежат повече от мазнините! Може да имаш моментен застой, задържана вода и т.н. Трябва да си повтаряш, че кантарът не показва всичко постигнато!

# 618
Оффф,зная,че е най -добре по дрехите да гледам,но ми се искаше някое свалено кг-че, дава мн по-силен тласък и мотив да не се отказваш.    newsm78   
Хем си знаеш, хем не слушаш себе си.

Ма'ни го тоя кантар. Не се мери изобщо. Някоя сутрин ще установиш, че панталоните ти са станали широки в кръста, дупето и бедрата. Тогава ще разбереш, че нито един кантар не може да ти даде "мн по-силен тласък и мотив".

# 619
Здравейте момичета! Приемате ли нови   Embarassed
Малко информация за мен: 167 см - 49-50 кг. Вчера ми беше последен воден от 90-дневната диета.  Не искам да отслабвам повече, дори и сега съм слаба. Искам да се стегна и то най вече в областта на корема. Миналата година ходех на фитнес и тае бо, но сега имам проблем   с левия крак и все още не мога да го натоварвам. Молбата ми е да ми препоръчате някакви упражнения, които да са подходящи и да мога правя вкъщи докато се завърна във фитнес залата. Благодаря и се извинявам ако вече има задаван подобен въпрос   bouquet

# 620
raTedinka, щом панталоните друго говорят, значи си понамалила мазнини и си качила мускул, което си е много добре. Аз почти спрях да се тегля на кантара и се меря с метър. Направи си една табличка и през седмица си мери бицепс/гърди/талия/ханш/бедра/прасец/кг. Това е един добър вариант да следиш всичко Simple Smile Мериш се на гладно, жадно, нетренирано, след като си минала през WC Grinning

Аз тази вечер направих на Боб Харпър Workout 1. Около половин час, ама после треперех направо, какво ми стори не разбрах  Joy

# 621
Мерито, забравих да благодаря за отговора за постигнатите резултати, и разбира се да те поздравя. Щом смъкваш сантиметри, когато не си сериозна с хрането, представям си какво ще стане следващият месец като си по-стриктна.

Аз се отчитам с ден 28. Днес бяха на ред краката. След вчерашните хора, днешната тренровка доста ме изпоти и измори. Но така си заслужих вечерята. Днес беше премиерата на домашно направено суши. Много вкусно, бързо и лесно. Ще се прави пак скоро.

# 622
Как сте момичета и момче Grinning?
Чета, че някои от вас тренират със Силвия Вайсенберг и тоник мат тренировките ѝ.
Само да споделя, че преди време и аз ги правих и си докарах сериозни проблеми с
коленете и гърба.
Имам претенции, че изпълнявам упражненията внимателно и правилно, но с нейните си докарах беля.
Поинтересувах се и прочетох малко отзиви за нея и тренировките ѝ, и се оказа, че не съм само аз.
За който разбира руски и има желание да прочете коментар:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?p=35479001#35479001

Инче днес тренирах с ФБ ден 10
 Brutal HIIT Ladder Workout беше част от тренировката и не съм съгласна, че натоврването е с трудност 5, но стана добра тренировка.

# 623
Трениращиии, в шок и ужас съм! Висока съм 173 см, тежа 56 кг...и на едни снимки вчера с черни дрехи и разкоен панталон изглеждам като дебелак! Ужасно е...май- трябва да подхвана ограничаване и се надявам че сега ще имам повече време за тренировки... Sad  Много ми е тъжно! От 6ти клас т.е. от 18 годишна все влизам в номер 42 и 44, не съм ги увеличавала освен с двете бременоости, влизам в дрехи от 8ми клас...а не се чувствам добре в тялото и задника си...метаболизма ми яко се стресира те нервната работа...амааа...

Иначе след оплакването да се похваля- вчера направих HIIT 30 и една хубава разходка...а четвъртък минах мноооого важно ниво в работата ми! Освен  това поема голямо работно натояварване за мен идната и настоящата седмица!

Ох, знам какво трябва да направя...ама давайте съвети и вие!

# 624
el_pl , като цифри 56 дори ми звучи прекалено малко за твоя ръст (аз съм 50 кг на 160 см), но тук идва въпросът откъде идват килограмите - мускули или мазнини, каква е струтктурата на тялото ти, какво дрехи си носила (има такива които прикирват малките недостатъци и такива, които ги подчертават тройно), в каква поза си била снимана и какво разбираш ти под “дебелак“. Според колегите ми аз съм прекалено слаба и трябва да кача някое кило, обаче в България сред млади момчиета, които тежат 40 кг с мокри дрехи, бих изглеждала дебеличка.

Хоп-троп! , аз съм правила веднъж само Тоник Мат, но ми се стори съвсем обичайна тренировка тип пилатес. С руския не съм много добре, но доколкото си преводох, критиките се за това, че Силвия не е професионалист и показва упражненията погрешно, което може да доведе до контузии. Честно казано почти всички от нейните упражнения вече ги бях правила с други треньори, така че не обръщах никакво внимание на нейните инструкциите, а действах според моя опит.
А май е най-добре да напишеш какво докарва белята от нейните тренировки, нали това е смисъла на темата - да обменяма опит.

# 625
el_pl, чак дебела при тези мерки не вярвам да си  Peace. Може би имаш нужда само от малко стягане  Wink
Аз все още се боря с повечкото килограми и днес след ChaLean и LEAN Circuit 2 метнах и още 45мин на степера докато отчете още 350 калории, не че много му вярвам де  Laughing, ама пък много пот се изля  Peace

# 626
  • Cambridge, UK
една ценна находка, извинявам се, ако е пускана вече (click to expand)

# 627
Ел, за пръв път ли обуваш разкроен панталон? Подобна дреха подхожда на много малко жени... Не се отчайвай и недей да прибягваш към крайни мерки (глад и твърде много тренировки). Търсенето на бърз резултат при влизане във форма не е полезно.

Аз пък си докарах люта треска на трицепсите след силова на АнтиГравити хамака. Вече трети ден не мога да се възстановя, дори след вчерашната тренировка. Явно упражненията, които правих на хамака са доста ефективни и трябва да ги включа в режима си.

# 628
  • Sofia
Имам на Клаудия тренировката, имам и един Тоник, сега ще погледна кой. Sylvia Wiesenberg, Tonique пише . На диска  на RaTedinka има една 2 после.Мога да ги кача в докс.
Айа, ти дръпна ли си вече Клаудия?
на Силвия имам и някакъв стречинг, не съм го правила.
Пишете ако ги искате.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 18:29 от Margi

# 629
Здравейте и от мен - вече съм добре ии днес се отчитам с Chalean Extreme - Lean  3 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт