Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 490
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Лутаща се
За вчера отчитам 10 мин. въртене на обръч късно вечерта.  Blush
Започнах си тренировката и ме прекъснаха и..........всичко отиде по дяволите. Та затова по нощите от кумова срама повъртях обръч, както ми се спеше като на идиот  Rolling Eyes
Опитвам се да броя калории от вчера. Направих си профил в сайта myfitnesspal.com

# 601
  • Бургас
Момичета отдавна ви чета и много ви се радвам на постоянството и успехите.
Искам да ви попитам как ви се струва като начало 30дневните на Джилиан плюс 3 пъти седмично Зумба.Дали е достатъчно като началао и да очаквам ли след месец някакъв ефект/
Само да добавя,че попринцип обичам да спортувам и винаги съм го правила,но сега след раждане и грижите около малкия съм занемарила спорта през последните 2г и естествено не съм очараована от гледаката в огледалото:)

# 602
Здравей,Фея. Аз също правя Силвия-едночасовата,но понякога не ми стига времето,и превъртам на места.Може ли тази твоята,половин часовата,за да ги редувам двете,тъкмо,ако е пол.час,ще имам време за една 15мин стречинг йога? Благодаря предварително.
Не бързай да ми благодариш, защото няма за какво Laughing -  правя същото като теб.

Калака, защо ми се смееш?  newsm78

# 603
  • У дома
И аз съм тук, тренирам, но другата седм съм на работа и ще трябва да правя всичко в обедната почивка като Фея. Заредила съм тел с аппс и мисля да си нося и гиричките.
Снощи треньора на моя син ми показа някои упражнения за ръце и мисля да ги добавям към др. програми, че ми най-проблемна зона в момента.

# 604
Днес стартирах вторият месец от Инсенити и... даже не беше толкова страшно... Единственото, което ще променя е, че ще включвам по 1 силова тренировка на 3-4 дни, защото само с кардио (макар и интервално) много мускулна маса се губи.
Нали? И аз през цялото време това казвах. Идеалното съотношение според мен е 3 кардио и 3 силови седмично, редувани.
Аз съм много доволна от силовите откакто започнах да ги правя. Честно казано преди това бях по-скептична и мислех, че не вършат толкова работа. Доволна съм понеже ми е по-лесно да ги правя, не ми се иска да умра (както се получава при инсенити например Crazy ). А и се оказа, че незнайно как съм отслабнала. Тя Шалийн все обяснява, че се засилвал метаболизма и такива неща и може и така да е, защото ям доста и не особено качествено, не е от храната според мен.
Иначе правих във вторник последната тренировка с кикбокс от ФБ и на другия ден такава мускулна треска имах. Такова чудо не е било откакто започнах да тренирам. Най-много беше на гърба, но и на гърдите също. Не можех да се събличам и обличам направо Laughing И днес още си ме боли, но съм по-подвижна вече.

# 605
Никой ли не се сеща къде да намеря тренировките на Клаудия Шифър... Cry

# 606
Никой ли не се сеща къде да намеря тренировките на Клаудия Шифър... Cry
Намерих тези нейни тренировки:
http://www.ulozto.net/hledej/?q=Claudia%20Schiffer%20-%20Perfectly%20Fit.avi

Фея, предполагам правиш Tonique Premier, че се потиш? Аз съм пробвала досега само Tonique Mat и макар да тонизира добре, беше по-скоро ниско натоварване. Thinking
Сега се загледах в другите програми на Силвия и харесах Tonique². Марги, имаш ли го да го качиш в докс?

# 607
  bouquet мерси точно тези са, и аз намерих едни да видим като ги сваля  bouquet
за мускулна треска кога и какво взимате?

# 608
След едно парче торта, останала от рожденния ми ден. Ура, че свърши!  Mr. Green (няколко дена се опитваме да се справим с нея, че мъж и дете не са по тортите) Отчитам с Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism
Открих си място за тренировки в новата квартира. Може и да се посмеете дружно, но тренирам в... кухнята  Grinning
В едната стая заспало дете, в другата свекърва и аз като маняк се затварям там и си тренирам с кеф  Hug
Добре, че е широко и просторно  Wink
Бухтичка, браво за резултата  Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 19:08 от bilyana333

# 609

Калака, защо ми се смееш?  newsm78

Заради начина по който тестваш новия грим  Wink
развесели ме  Peace

# 610
Днес тренировка с кака Джилиан и нейното
Body Revolution-Phase 1  Work 2
Утре почивка  Peace
Отдавна се каня да се измеря и все не намирам подходящо време  Laughing
Може би утре  Peace

# 611
  • Лутаща се
Аз отчитам Level_1.Jillian_Michaels.30_Day преди 1 час. И доста ходене пеш днес, което е нетипично за мен  Mr. Green

Боди революшъна различава ли се драстично от 30-те дни на Джилиан? Че май искам нещо като нейните тренировки, но разпределени по график и по дни.

# 612
  • Варна
Някой наема ли се да направи кратко сравнение между силовите на Джилиан и на Боб Харпър.  Rolling Eyes
Неговите тренировки са ми много любими и имам чувството, че само те ме натоварват качествено. От друга страна пък си трябва малко разнообразие, а нали двамата са комбина; предполагам че и нейните тренировки си ги бива. Аз имам на лап-топа Body Revolution, но ако имате идеи за готини силови съм готова да ги чуя.   bouquet

# 613

Заради начина по който тестваш новия грим  Wink
развесели ме  Peace

Ясно Simple Smile Ами тази марка гримове са специално за спортистки и се водят потоустойчиви, не запушват порите и не предизвикват образуване на комедони. Помолих фирмата да ми прати тестери, за да видя какъв нюанс да си поръчам, а и дали наистина качеството е каквото го рекламират. Доволна съм от резултата.

Ясмина, против мускулна треска взимам ... по-тежка тренировка от тази, която ми е докарала мускулната треска. Сериозно, това ми е единственото и безмедикаментозно лечение за такива случаи.

Айа, предполагам, че е Тоник Премиер. Беше единствената цялостна програма, която намерих в Тубата.

# 614
  • Cambridge, UK
skarlet71, дай си профила за www.myfitnesspal.com да те прибавя като приятел

аз се отчитам с 6 км бягане, средна скорост 9.2 км/ч

Общи условия

Активация на акаунт