Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 492
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Такааа аз да ви се "похваля" днес - сутринта си ударих жестоко главата в мивката...обаче си викам нищо ми няма ще ходя да си правя тренировката - HIIT 15 обаче до средата и като ми стана зле....викам ааа май не беше добра идея...ии спрях ии ми стана много лошо и общо взето до сега си лежах...дано утре да съм си добрее Simple Smile

# 571
Кори,боди революшън-а е 12 тренировки и 3 кардио,всяка тренировка е около 30-35 мин.Тренира се 6 дни в седмицата като се редуват тренировките,има си схема за тренировките,аз съм много доволна,според мен си залужава да се направи Simple Smile

Фъстъчка,ужас,как си удари главата,почивай си и дано утре си в отлична форма  Hug

# 572
Да разбирам ли, че моето е мноооооооого слабо начало?!  newsm78

Blondiva   wavey разгледай линковете на първа страничка, пробвай различни неща докато намериш тренировки, които ти пасват и давай  Peace. Ако имаш въпроси, ще помагаме с каквото можем.
Аз днес се разписвам с 40мин на степера и час футбол с децата, че е чуден ден  Grinning

# 573
  • Miami
Irenkaaa, благодаря   bouquet

\\\Фъстъчка\\\  Hug

# 574
Фъстъчка ,бързо оправяне   bouquet
То и на мен напоследък хич не ми върви  Crazy
В неделята се подхлъзнах в банята и така паднах....чак
се чудих какво е станало ,малко се поуплаших ,а миналата седмица
си пукнах главата на работа  Confused
Дано нямам повече контузии  ooooh!

Направих си фитнес програма за един месец напред  Joy
С моето работно време ,ако и една седмица я спазвам ще е добре  ooooh!

# 575
Леко бре, Фъстъче! Ще си докараш комоцио! Бързо да се оправяш, чу ли?

# 576
Инче, как се удари пък ти бре?!Внимавай, голяма беля можа да стане от такива неща.Пази се и се надявам да си добре! Hug
Аз се отичтам  спореден ден Insanity -Cardio Recovery.Добре ми се отрази и съм много доволна!
Отивам да спретна някакво ядене за утре и след това да хуквам да посрещам синковеца от тренировка Crazy
 Hug

# 577
Привеееет!  Hug
Не съм ви чела последната седмица. Възобнових тренировките от днес и отчитам с Billy - This is Tae Bo 50 мин. Ей, че кеф за разклатените ми нерви и схванато тяло от нетрениране  Mr. Green
Чакам да ни включат Нета (тук Интернет доставчиците са светлинни години назад и дават срок от 20 дена  Shocked), затова засега съм с някакъв никакъв, колкото да си проверя пощата.

Липсвахте ми бе банда  Hug

# 578
Леле Фъстъче  ooooh!, надявам се, че вече си по-добре, но все пак ще се оттдадеш на пълна почивка  Hug
Mавина и ти ли бруте?!? И за теб силно стиснати палчета, че всичко вече е ОК и няма да има повече премеждия  Hug
Blondiva  Joy подобен тренинг имах и аз. Истината е, че с тренировките си подобрих издръжливоста доста и сега дребните трябва да се постараят повечко да ме размажат  Laughing
bilyana333 , наредиха ли се нещата вече?   bouquet

# 579
  • 1st floor
Девойки, внимавайте, ще се потрошите!!! Главите не са шега работа, пазете ги - ще ви трябват!!!

От всичките тренировки на Джилиан откровено това трето кардио хич не ме кефи. Crossing Arms Аз ли не го правех както трябва, ама не ме натоварваше и ми беше много скучно...За да спазя програмата си пусках в кардио дните нещо друго кардиологично!!!  Mr. Green

# 580
За днес: вариации на планка, изпълнени с антигравити хамак.

# 581
Отчитам за вчера така коментираната напоследък кръгова на Джаки. Хареса ми.  Wink

Radost_Nezemna, всъщност не съм на стриктен режим, просто храненето ми се доближава най-много до ВМ-НВХ. Като съм яла предимно боклуци и килограми шоколад преди това, тялото реагира много много бързо като започнах да се храня чисто.

Blondiva Започнах моята физическа активност   Crazy като се поклащах по 15 мин на степера 3 пъти в седмицата и после 20 коремни преси. И го отчитах за тренировка.
Но все от някъде се започва. После правих Инсанити и разбрах разликата. Обаче е важно да се започне постепенно с натоварването. Преди години точно това ме  е отказвало. Отивам на фитнес и за час и половина се разглобявам и после не искам и да чуя.

За мен най-голямата мотивация се оказа Не визуалната промяна, А сдобиването с физическа сила. Неописуемо е усещането - нещо, което преди те е задъхвало на 2-рата минута, сега можеш да вършиш с часове и непроменено дишане.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 15:56 от Venilove

# 582
Venilove благодаря за подкрепата, иначе аз преди съм ходила на фитнес и ми харесваше, но тук като надзърнах в най-близката зала ми се видя една гадна, под земята, на мухъл ми дъхна, абе нещо не ме спечели! Да стигна до там и ще погледна да видя как е тук една друга близка по-така се води! Иначе някоя пробвала ли е, ако сте ходили на балет от него има хубави упражнения? На мен ми е проблем, че се мотивирам като има в нещо и други хора! За това и реших да се включвам тук да пиша, да се надъхвам от напредналите!

Полека с главиците, мили дами, ще ни трябват що е време за напред!   bouquet

# 583
  • да има едно лесно - на мотора
Аз да се отбележа , че съм към трениращата банда . Още не съм започнала 2рата част на програмата от ФБ, но сега ми е много натоварен период и гледам поне 15тина мин да играя .
Внимавайте с контузиите  Peace  Hug

# 584
  • Варна
Ето ме и мен с ъпдейт от последните часове. Днес стартирах вторият месец от Инсенити и... даже не беше толкова страшно. Е, хвърча доста пот и на края трябваше буквално да се изстържа от пода, но геройски се справих. От тук само напред и нагоре. Единственото, което ще променя е, че ще включвам по 1 силова тренировка на 3-4 дни, защото само с кардио (макар и интервално) много мускулна маса се губи. Мисля, че няма да е такъв проблем; даже се надявам резултата да е още по-добър.
Вени, ВМX е страхотен режим и аз съм много доволна от него, но сега започвам да включвам и няколко дни с преобладаващи качествени въглехидрати в дните със силова - не ми стига енергията за Инсенити само на мазнини. Ако се храниш РБД с преобладаващи мазнини е най-дброто за една жена според мен, но аз имам доста мазнини които искам... да нямам Grinning и затова се опитвам да съм по-стриктна.

Общи условия

Активация на акаунт