Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 494
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви  Hug

Имам 10 минутки почивка...ама не мога да тренимар, че колегата ми е в кабинета...но да ви каЖа...такива джаджи има и в България- преди няколко години купих наголямата си дъщеря: производител е Барт, а се води музикално килимче... Wink

На Шалийн тренировката тип йога ми харесва, но един път съм я правила Simple Smile

Феичка, благодаря за упражненията за прасци, моят мил съпруг с счупи петата и му е обездвижен крака- ще му ги покажа, когато му позволят да ги прави. Засега тренира цяло тяло без прасец и пета на единия си крак Simple Smile

# 556
Аз се отчитам с Chalean Extreme - Lean 1

# 557
  • Лутаща се
Тази вечер май ще пропусна. Нещо усещам, че не ми се започва. Ден за силова тренировка ми е.
Ако по-късно ми дойде музата ще я направя, но сега .....  Rolling Eyes

# 558
Отчет за днес :Insanity -Cardio Power & Resistance
 Hug

# 559
Приключвам деня си с 30 мин. Джо Дилън и с антигравити йога.

# 560
  • 1st floor
Ел, честит рожден ден на патерици!!! Да си жива и здрава!!!  Hug

За днес кръговата на Джаки, без целия кръг...Пропускам упражненията за долна част, наблягам на горната и корема...
Мавина, има ли ефект от чайчетата ?

# 561
  • Лутаща се
Аз отчитам за снощи. След като си попреборих мързела въртях обръч 10 мин. и правих упражнения за ръце и рамене с новите ми гирички пак 10 мин.

# 562
Отчитам за днес кардио 3 на Джилиян,добре ме измори Simple Smile

# 563
  • Miami
Отчитам за днес кардио 3 на Джилиян,добре ме измори Simple Smile
Irenkaaa, това кардио от коя програма е? Боди революшън?

# 564
Кори,да,от боди революшън е,третия месец.

# 565
Здравейте мацки, аз като зачетох тук на фона на вас съм пълен аматьор, но вдъхновена от днешното ми хрумване, реших и аз да драсна. Искам да си дадете мнението, "тренировка" в домашни условия от  и препускане из апартамента с 11  момченце на гърбът или в ръцете, как ви се струват за начало? Срам не срам, нищо не съм се занимавала от около 2,5 год, синът ми е на 1,7 год + цяла бременност мързел.

# 566
Ел, честит рожден ден на патерици!!! Да си жива и здрава!!!  Hug

За днес кръговата на Джаки, без целия кръг...Пропускам упражненията за долна част, наблягам на горната и корема...
Мавина, има ли ефект от чайчетата ?
Ройбоса си го пия всеки ден  Peace
Имам един на Dieta Fit със L-catnitin ама него го пия два пъти в месеца за разнообразие  Joy
Той е с вкус на канела ,лимон /има някаква билка/ за вкусното ,вкусен е с мед  Peace
А ройбоса може и без мед да се пие ,макар че и на него му слагам малко мед  Peace

Днес ще го ударя на мързел /2 пъти слизане и качване до 10 ет. +разходка/
но без тренировка  Peace
Вчера бях с Jackie Warner-30 day Fast Start_2 Lower Body with Abs -25 min.
Днес съм с подобаваща мусклулна треска ,при положение ,че
всяка седмица правя двете тренировки на Джаки  Laughing

# 567
Отчет за днес- CLE - Push Circuit 1/сутринта/ , довечера след работа Джилиан - Cardio 1, но сигурно ще го заменя с Cadrio 2 /много ми хареса или и двете Laughing/, че нещо ме напусна мускулната треска Laughing

# 568
Blondiva   wavey разгледай линковете на първа страничка, пробвай различни неща докато намериш тренировки, които ти пасват и давай  Peace. Ако имаш въпроси, ще помагаме с каквото можем.
Аз днес се разписвам с 40мин на степера и час футбол с децата, че е чуден ден  Grinning

# 569
  • Miami
Кори,да,от боди революшън е,третия месец.
Благодаря   bouquet Аз тази не съм я си я свалила, че нямам място на компа вече. Тренирам си с Джаки. Може ли да кажеш най-общо какво представлява Боди революшън-а? Вече разбрах, че е три месеца  Simple Smile Какви тренировки включва и с какво времетраене са?

Общи условия

Активация на акаунт