Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 501
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
el_pl , честит рожден ден и от мен!
Скарлет Xbox  е конзола за електронна игра пряк конкурент на плейстейшън.

# 541
Рокси, и аз гледах едно такова въже с таймер, че е на промоция в Чибо, но в крайна сметка взех само нови ластици от същата промоция.
Баш оттам го взех. Другите работи  ми се видяха странни и не рискувах. Аз явно съм скучна и предпочитам много еднообразни занимания, защото бягането ми е ок, скачането ми е ок, а нещо по разнообразно като Инсенити не ми допада толкова.

Скарлет, не знам какво значи скъсени мускулни влакна, но мен също редовно ме болят прасците. Ако хващам някъде мускулна треска първо е там. Аз обаче съм разтегната ( мога да правя шпагат, ако се наведа от изправено положение със събрани крака мога да си долепя целите длани на пода зад краката и т.н.). Обяснявам си го просто с това, че там мускулите явно са ми най слаби и неподготвени за скокливи упражнения.
А иначе не е като да са ми тънки прасците, дори напротив, най грозната част от краката ми са.

# 542
Скарлет, ето няколко упражнения за разтягане на прасците и ахилесовото сухожилие. Препоръчани са от лекар на мъжа ми, който също има проблеми в тази зона. Би трябвало да помогнат.

Скрит текст:

Това е XBOX

Ето реклама на Dance Central:

И демо видео. Целта на играта е да имитираш колкото се може по-точно движенията, показвани от програмата.

# 543
  • Лутаща се
Боже мой, Фея  smile3532 newsm62 newsm62, това е абсурд да успея да го направя!!  Shocked Crazy #Crazy Пробвах демото. Изоставам поне с три-четири такта, може и повече. А част от движенията просто ги изпускам. Но, признавам, адски забавно е  Joy

Благодаря за упражненията за прасците  bouquet

Рокси, скъсени мускулни влакна се получават след дългогодишно ходене на висок ток, както направих аз. Че и продължавам. Ама нали искам да изглеждам висока, елегантна и с дълъг крак. Доста време обичайната височина на тока ми беше 7-8 см. Сега такъв е само през лятото. За зимата го намалих на 5 см. И не за друго, а защото започнаха да ми стават кокалчета на големия пръст на крака.
Да му се не види, много съм суетна.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 23:27 от skarlet71

# 544
Много интересно и забавно изглежда. А мъжа от видеото на Фея се справи феноменално. Crazy
Подобно нещо съм виждала в Америка,но от тези ,които са със светещи квадрати и трябва да стъпваш по тях.
Тук накрая не те оценяват нали? Thinking

# 545
Тук накрая не те оценяват нали? Thinking
Получаваш оценка под формата на точки и брой звезди за точност. Грешните или пропуснати движения се означават с червен ореол около тази част на тялото, която не е била в правилна позиция.

Скарлет, да не мислиш, че аз от раз мога да направя това, което пичът танцува?! То си се тренира. Повтаряш, повтаряш, докато се научиш.

# 546
Не можах да видя демо-то. Немците пак са пуснали цензурата в действие. Crossing Arms Сакън да не чуе човек някоя песен на аванта...

Аз отдавна искам да си купя обръч, но в магазините са само някакви паянтови, а вече ми писна всичко да поръчвам онлайн. И гири не можах да си намеря – беден избор и някакво ужасно покритие точно на дръжката. Купих си само тежести и сега мъжът ми ще ми прави гири с дървени дръжки. Crazy

MeRiTo`, прочети някъде в интернет що е то йога и начини на употреба. Wink Информация има много. Peace

Днес тренирах ~1 час (барабар със загрявки/разгрявки) с ФБ за гръб и корем. Обмислям и аз да започна 8-седмичната програма, че така ми е много хаотично. Само на мен ли ми е прекалено бърза смяната м/у отделните упражнения? newsm78 Докато се обърна и вече започнало следващото, та се налага да спирам на пауза.

# 547
  • Cambridge, UK
Фея, xbox-a има една джаджа Kinetic се нарича с него можеш да тренираш
на старо го има по 100-150 лв
https://www.youtube.com/watch?v=imecLkxRGiE
страхотно чудо е!

# 548
УсмиФчице, мъж ми купи целия комплект от промоция. То без Kinect няма как Dance Central-ът да ти казва къде бъркаш.

# 549
Айдеее, отиде к0ня у рЯката сега и с ексбокс вкъщи  Joy

# 550
Айдеее, отиде к0ня у рЯката сега и с ексбокс вкъщи  Joy
Смей се ти, смей се. Както изглежда ще трябва да изчаквам децата да си легнат, за да мога да го ползвам. А 'найш как се бях наточила да танцувам за тренировка днес след работа...

Забелязвам обаче, че колкото повече ми се тренира, толкова повече варианти за тренировка ми предлага животът.

Ел, да си жива и здрава, за да можеш да спортуваш на воля!

П. П. Добрах се! Мале, танцувала съм близо 2 часа, без изобщо да усетя кога са минали! Голям кеф Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 05:09 от Фея Кръстница

# 551
Айдеее, отиде к0ня у рЯката сега и с ексбокс вкъщи  Joy
..............
П. П. Добрах се! Мале, танцувала съм близо 2 часа, без изобщо да усетя кога са минали! Голям кеф Simple Smile
Ай- ай, ай-ай,  ай-ай, ай-ай.... с ударение върху А-то с типично мексиканско произношение....
Отивам да си въртя обръча и да се чувствам засрамена в ъгъла от целодневното ми висене пред лаптопа в изчитане на "За емиграцията...по-различно", и престъпно изядения ми шоколад компенсиращ лошото ми настроение и възмущение от някой мнения. Тая Бг-мамма отвреме на време много зле ми се отразява. Joy

# 552
Привет!
Ел, всичко най-хубаво и от мен! Hug
Пак интересни неща сте показали и обсъждали.Искам и аз такова нЯщУ - Xbox Crossing Arms
Иначе аз както вече многократно споменах , подкарах Insanity.Снощи правих Plyometric
Cardio Circuit.Страхотно!Някой беше споменал преди време, че тренировките са жестоки, но който ги започне се пристрастява.Абсолютно подкрепям това твърдение.Преди да започна програмата правех редовно тренировки на Шон, за да посвикна на темпото преди да започна програмата.Сега нямам търпение да преключи работния ден, за да се върна вкъщи и да тренирам.
Относно хранителния режим към програмата, не го спазвам точно както е даден -5 пъти хранене, но се стремя да броя калориите и да съм с нужния дефицит.
Хубав ден!  bouquet

# 553
  • Варна
Здравейте и от мен. не с ебях включвала скоро, миналата седмица бях подвластна на Мързела, но вече е в миналото. Вчера бях на народни танци, голямо друсане падна, голямо скачане, залата беше мн студена, а бях потна цялата,не усетих кога е минал часа. Доволно .  Peace
А сутринта- правих Силвия, Божеее,тази жена е прекрасна. Момичета, за долна част на тялото-това е тренировката. Не успях да я направя цялата,всяка фибра ,всеки мускул ме боли.
За йогата и гъвкавостта,и аз искам, имам няколко изтеглени, ще ги споделя утре тук. Ако някой има някаква кратичка йога, по-скоро разтягаща, за края на тренировката, ще съм благодарна.
хубав и енергичен ден засега от мен.
 Hug

# 554
Ел, поздравления  bdbaloni
Аз вчера се опитах да направя кръговата на Джаки, но нещо не спореше, нямах никаква сила, не знам защо. Но пък днес наваксах с ChaLean LEAN Circuit 1 и 30мин на степера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт