Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 511
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Venilove, още ли си на ВМ-НВХ? Аз не успях да го комбинирам този режим с интервалните кардио тренировки - липсваше ми сила, чувствах глад и т.н. При теб как е?
Аз реших да почна въглехидратна ротация - в дни с по-тежки тренировки ще имам въглехидратно хранене, а в другите - ВМ-НВХ. Много добри отзиви има за този режим -  надявам се да ми се отрази и на мен добре.

Днес свърших 1вият месец на Инсенити и сега започвам Recovery Week, но на 1ви мисля да почна с 2рата част, че вече нямам търпени да видя какви ще ги свърша там Grinning

# 526
И аз да се разпиша за днес с уреди за горна част и 40 мин. йога, която ми взе здравето след силовите  Crazy

# 527
Aз напоследък съм ужасно нередовна, на всичкото отгоре навън е -8 градуса с преспи и не става за тичане. Нещо ми се отщя от всякакви тренировъчни програми, но в петък си купих въже за скачане с дигитален брояч Blush Отчита брой превъртания, време ( само докато се движи) и изхабени калории на базата на въведено тегло. 20 минути, около 1280 скока и около 150 калории. Накрая дишам като куче и съм вир вода, че и с мускулна треска на прасците се сдобих.

# 528
  • У дома
Приятни тренировки от мен! Аз съм в принудителна почивка за няколко дни. Вчера ми наместиха старите кокали и някои вътр. органи и не трябва да се натоварвам поне 2-3 дни.

# 529
Атланта, на кайропрактър ли ходи?

Моят мъж взе, че купи XBOX за децата. И към него една игра - Dance Central 3. Това нещо се доказа като чудесен начин да си направя тренировка. Като сложа тежести на китките, даже ръцете се понатоварват Simple Smile Няма да ви казвам какъв смях пада обаче, та ми се нарушава дишането.

# 530
Преди малко спретнах една тренировка с
Jackie Warner-30 day Fast start_1 Upper Body -24 min.  Peace

# 531
  • У дома
Фея, ходих при китаеца вчера. Като нов човек съм, оправи ми жлъчката, гръбнака, напипа счупената опашка...виси си още отчупеното парченце кост  Simple Smile А на дъщерята откри нарушение м/у връзката стомах-мозък, оправи въпросния меридиан и сега почти не огладнява  Simple Smile

XBOX-а е супер. Имам танците и разни спортове за кинект и много пот може да хвърли човек, само дето трудно мога да се вредя от моя тийн. По-нататък мисля да пробвам зумбата на него.

# 532
Хм, днес почти нищо не сте писали  Naughty

Мерито, нищо не казваш за програмата на Румяна, която спазваш или може би вече я свърши? Какви са ти впечатленията и резултатите след режима?

Рокси, и аз гледах едно такова въже с таймер, че е на промоция в Чибо, но в крайна сметка взех само нови ластици от същата промоция.

Аз днес правих ден 24, доста наблегнаха на рамената с това и това.

# 533
Айде и аз тук...спининг машината ми беше повредена, а така ми се караше....
Както и да е отичтам уреди за долна част на тялото и за днес мисля да си повъртя малко обръча, че паяжина е хванал.

# 534
момичета, предложете ми някоя йога за подобряване на гъвкавостта. Да знам, че като цяло всички са такива , но търся нещо изпитано Hug

# 535
Само да си кажа, петък направих 3 часа ходене...и много недоспиване. Днес един Core-20 минутки- корем, гръб и малко лицеви опори направих Simple Smile

Имам ужасно много работа...ама много, четвъртък ми е първото представяне- стискайте ми палци да успея да се подготвя перфектно!

И да се похваля почивните дни станах на 34 годинки...  261uu  Много хубави подаръци получих Simple Smile

Пожелания за много енергия, много усмивки и хубав ден утре!

# 536
  • Лутаща се
el_pl , честит рожден ден на патерици. Много хубава възраст! Аз горе-долу по него време се осъзнах каква съм и се отприщих  Mr. Green Много здраве, щастие и хубави моменти ти пожелавам   bouquet

Фея, какво е   XBOX? Платено ли е или може да се изтегли от някъде?

Аз се отчитам с поредната тренировка Weider X-Factor ST_02 Week 02. Изпотява ме, натоварва цялото тяло, но честно казано не виждам кой знае какви резултати. Коремчето ми продължава все така да си се "друса"  ooooh!
Имам проблем с прасците. Вероятно съм със скъсени мускулни влакна. Болят ме от джъмпинг джакс и някои подскоци. Идеи за коригиране на проблема? Винаги правя разтягане след тренировка, не е от това.

# 537
el_pl да си много здрава ,много щастлива ,да ти се сбъднат всички желания и
да постигнеш мечтаната фигура   bouquet   bouquet   bouquet

# 538
момичета, предложете ми някоя йога за подобряване на гъвкавостта. Да знам, че като цяло всички са такива , но търся нещо изпитано Hug
И аз търся упражнения за гъвкавост.

# 539
Айа, завърших първия месец с Румяна. Доволна съм. Не бях много стриктна, но на снимките се вижда разлика как стои бельото. В началото ми изпъкваха лекинко паласките, които уж ги нямах, но явно съм имала Grinning След първия месец това нещо го нямаше. Разлика в бедрата имаше -1,5см. От талията -1см. От гръдната обиколка има минуси. Килограмите не мръднаха обаче, но по панталоните си личи, че са по-хлабави Simple Smile Пресата личи повече.
На 1ви започвам втория месец (да ми мине и последния изпит от сесията, че много стрес, много нещо) и се надявам да съм по-стриктна и пак ще докладвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт