Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 512
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро, днес съм ми е почивката. След вчерашния маратон съм добре, имам лека мускулна треска.
Днес трябва да ям пълнозърнести спагети с извара за закуска.
Когато много ми се прияде шоколад си правя дюканска нутела. Вчера сложих и извара, стана като шоколадов мус- вкусотийка. Естественя си вземам по 2-3 лъжички при глад за шоколад.

# 511
Днес ще почивам. Относно мързелът ми - то май не е точно мързел, а просто умора. Май и аз имам нужда от малко допълнителни витамини. Просто нямам сила за нищо, не само за тренировките.  Tired Чувствам се много отпаднала и страшно изморена...
Добро утро и от мен   bouquet
При мен е същото  Peace Аз работя много + съботи и понякога неделите и
ми се натрупват огромен брой извънредни часове  Confused
Чувствам се после /през почивния ден/ отпаднала ,уморена и единственото нещо
което искам е мноооого почивка и мързел  Laughing
И тъй като пак се започна със пропускане на тренировки и много ядене и
баланса между дух и тяло го няма никакъв.....реших ,че трябва да се пие нещо ,което
ми дава сили  Crazy
Намерих в Кауфланд чай Ройбос ето за него какво пише:
http://pomaga.com/recepti/chai-ot-raibos
Пия всеки ден по една голяма чаша чай а през почивните дни и по две  Peace
Има го натурален ,с вкус на карамел и с вкус на ванилия  Peace
Аз си купих с карамела /защото само натурален си вземах ,не знаех за другите/
и се оказа невероятен  Peace

Някой може ли да ми каже нещо за този чай?
http://apteka.framar.bg/30017861/%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B8 … B0%D0%BA%D1%81-20
Пие се след тренировка  Peace

# 512
Аз продължавам с тренировките по ФБ. Искам да ви питам вие по кое време или кога е по-добре да се правят тренировките - сутрин на гладно или първо трябва да се хапне нещо, да се изчака час-час и половина и тогава да се правят упражненията.
П.С.  Tqna , извини ме за заблуждението, но си мислех, че като кърмя само сутрин и вечер това с хормоните няма да оказва такова влияние  Embarassed Успех и благодарности за съветите  Hug Hug

И още един въпрос към тези, които ползват 8 седмичната програма във ФБ първата част. В началото в таблицата пише, че в седмията ден от всяка седмица се почива. Обаче понататък са описани и включени уражнения и за тези ден. Та последно трябва ли да се почива на всеки 6 тренировъчни дни или тренировките са всеки ден. Незнам дали го обясних правилно  Crazy В тази връзка въпрос към всички вад- почивате ли? кога, по колко и т.н.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 12:40 от viev_3003

# 513
Добро утро  Hug

През седмицата правя тренировките вечер след работа и преди вечеря. Случвало се е и след вечеря, като изчквам да минат около час и половина-два.
Събота и неделя ги правя обикновено след закуска като изчаквам да минат час-час и половина

Не знам дали това е най-удачният вариант, но трябва да се съобразявам с ежедневието си и възможността за тренировки откъм време

# 514
Добро утро и от мен!
Желая ви хубав и ползотворен ден Hug

Имам въпрос - каква е разликата между първата и втора част на тренировките на Фитнес Блендера и коя да предпочета?
Доколкото разбирам, в самите книжки има система/линкове към безплатните им клипове, нали така...

# 515
Тони, основната разлика за мен е в първите седмици на двете програми. Първата програма е подходяща за начинаещи, защото там се почва с доста лесни и неинтензивни тренировки в началото. Аз понякога ги заменях с други, защото просто не усещах никакво натоварване с тях. Докато втората програма от самото начало е подходяща за напреднали. Още в сдемица едно се правят доста натоварващи тренировки, като за начинаещите има предоставени алтернативни тренировки.
Другата разлика е в самите видеа - първата програма съдържа главно по-старите им видеа, докато във втората са новите им, които лично на мен повече ми харесват - говорят и обясняват повече по време на видеата, има таймера, общо взето личи, че с времето са натрупали повече опит и са подобрили тренировките.
Така че аз препоръчвам втората програма.  Peace

# 516
Айа, много благодаря! Изключително полезна информация! Hug

# 517
Привет! Simple Smile

Отчитам се с Фит теста,  с който стартирах Insanity! Crazy Доволна съм от резултатите на теста, очаквах да са по-ниски.

Хубав ден! Hug

# 518
Привет. Hug
Оцелях. Mr. Green
Ама всиииииииииииииииичко ме боли. Crossing Arms
 Не мога да преодолея страха още. Малко да увелича скоростта и изпадам в паника и предпочитам да.......падна. Embarassed
Разочарована съм от себе си. #Cussing out А дечица на 4-5 се спускат с пълна скорост. #Crazy
Няма да се откажа обаче. Тъпо и упорито ще се опитам да преодолея страха си. Crossing Arms
Утре си продължавам по план с ФБ. Остават ми последните 2 седмици.
П.С. Да се похваля,че масажистката ми каза ,че целулита ми е почти изчезнал. bowuu Започвам да се харесвам по бански Blush .Ще взема да се засрамя от вас и относно храненето.  Blush

# 519
Да се похваля,че масажистката ми каза ,че целулита ми е почти изчезнал. bowuu Започвам да се харесвам по бански Blush
Поздравления, Мерида! Няма по-мотивиращо нещо от това, нали?

Виев, аз слушам тялото си, когато избирам тренировъчния си ритъм. Обикновено тренирам всеки ден, но когато усетя, че имам нужда от почивка, правя минимално натоварване (около 1,5 км разходка с кучето и/или АнтиГравити йога).

# 520
Днес съм с Djillian Michaels-Body Revolution Phase 1 Workout 1
Хареса ми  Peace
Вчера щях да я правя ,но мързела в мен победи  Blush
С ПМС съм и ям като за световно и не знам как да преодолея това  Crazy

# 521
  • Лутаща се
Вече съм горд притежател на комплект 3 килограмови гирички от винил  Mr. Green  Ей сега се мятам на Джаки   Party

Сутринта на гладно правих Джилиан. Последва ринене на сняг.
Днес съм доволна от себе си.

# 522
Аз се отчитам сутринта с HIIT 15 Simple Smile

# 523
Хора, искам да ви кажа да внимавате с HIIT тренировките! Не са за всеки ден и са стрес за тялото. Правете си сметката. Не може да тренирате така цял живот!   bouquet

Днес направих някаква йога...... и не разбрах кога минаха 40 минути, честно.
И не мога да разбера какъв е смисъла. И искам някой да ми обясни  Laughing Нито ми се струва силово, нито нищо. Какво тренирам, какво правя хич не ми е известно. Някой да ме просветли  Blush Честно казано йогата я приемам като разтягане и разпускане, нищо повече. Не мога да приема, че тренирам нещо с нея. Не разбирам  Embarassed

# 524
Благодаря за отзивите за промяната ми.   
Скрит текст:
Макар, че си е срамна работа и издевателство над организма такова освинване заради едната/двете бременности. Но сложих снимките за мотивация на други като мен.
 Някой спомена кърмене. Здравословното хранене (ВМ НВХ) ни най-малко не ми попречи. Напротив.
Днес се отчитам с 6 мин. burpee madness от Блендера за загрявка и новата им тренировка
 25 Minute Butt Lifting, Thigh Toning Workout.

Много добре ми дойде. Така съм се пристрастила, че като не мога да тренирам и целият свят ми е крив.

Общи условия

Активация на акаунт