Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 514
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Днешната тренировка беше Хийт кардио с 2 гр. Ацетил Л-карнитин и 1 кафе на гладно. Много съм щастлива Simple Smile

# 496
Jerry F, на мен до сега 2 пъти ми се е случвало да пропусна по 2 тренировки и после събота и неделя наваксвах с по две. Но тази седмица пропуснах 3 тренировки, защото бях болна и сега днес и утре ако правя по 2 пак ще изоставам с една ... чудя се дали да правя по две или да продължа от където спрях, за да не се натоварвам изведнъж с две тренировки на ден  newsm78
Ще го помисля. Вече направих Кардио 2, довечера ще видим как се чувствам и се надявам да успея да направя още една тренировка

# 497
  • Sofia
Привет, момичета!
Едвам  наваксам с четенето, толкова много пишете.Страхотно е, че толкова  много  сме трениращите.
Непокорна, този момент с мързела бързо отминава.  Организмът понякога има нужда от почивка все пак, дай си ден  . След това се насили да тренираш и бързо ще ти се възвърне желанието. При мен така стана , бях се уплашила от нежеланието си да тренирам, но се стегнах. От седмица  и нещо отново съм се вдъхновила -тренирам всекидневно, внимавам с какво се храня и резултатите веднага са налице-   кило и половина съм надолу.  Мъжът ми вчера ме пита как съм направила този номер и че изведнъж съм станала много слаба. При мен кг винаги съответстват на мерките 1 кг ми е 1 см на обиколки. След празниците бях качила и кантарът не помръдваше.  Sad
Зачетох се във форума на Руми и много ми хареса едно нейно изказване за храненето с боклуци-беше написала, че това е все едно да пиеш  вода от локва.
Благодаря ви за статията на Руми за сладкото. Даде ми супер идеи и много ми помогна да се мотивирам да спра да ям шоколад, който е единственото прегрешение в менюто ми.
Днес  и вчера тренирах с Джилиан, започнах наново 30 Day Shred. Може би покрай това, че напоследък тренирах повече силово, малкото кардио в тренировката ми подейства раздвижващо на метаболизма.
Приятен уикенд от мен.

# 498
Евала на нас си, че тренираме и въпреки моментите на спад винаги се връщаме към това, което трябва, а именно тренировките.
Аз мисля, че разбрах защо така съм се чувствала след тренировки - почнах да пия малко витамини и едни други неща, които помагат за възтановяване на мускулите и сега се чувствам супер Simple Smile
Отчитам се с Glue Challenge  + Recharge Simple Smile

# 499
Здравейте трениращи момичета   bouquet
Аз още не съм метнала ,но ще метна днес на Джилиан от Боди революшъна
част 1 тренировка 1  Peace
Гледам ,че повечето правят Джилиан и Боди революшъна ,сигурна съм ,че ще
ми хареса и на мен  Hug

Може ли да помоля за общ превод на това клипче на Зузка  Blush
http://www.youtube.com/watch?v=dEcBcDF-RRo&list=UUrd4Hfglr4E … GvCLA&index=2
Хващам от тук ,от там какво казва ,но ми се струва ,че пропускам основното  Blush
Английски знам малко  Blush и ще се радвам ,ако някой преведе основната идея   bouquet
Ще съм ви много благодарна и ми се струва ,че ще бъде полезна информация за всички  Peace

Явно освен тренировките ,ще започвам и с изучаването на английски  Laughing

# 500
И аз да се отчета
Чарлийн - Burn Interval_Ab Burner /сутринта/
Джилиан - Cardio1  и Cardio2 /до предималко/ Laughing
Не ми се карайте, много ме е яд на един човек и реших да си го изкарам с тренировки Laughing

# 501
И аз да се отчета
Не ми се карайте, много ме е яд на един човек и реших да си го изкарам с тренировки Laughing
По-добре е отколкото да си пилиш нервите  Peace

# 502
И аз да се отчета
По-добре е отколкото да си пилиш нервите  Peace
Или да нападна хладилника Laughing

# 503
Здравейте!
Току що правих ден 22 и бързам да се отчета Simple Smile

Мавина, говореше за самоконтрола. Че той е много важен, когато искаме да свалим килограми и бъдем в добра спортна форма. Според нея е грешно да се опитаме да преборим желанието за джънк фуд (боклучава храна) като не я купуваме, защото това решава проблемът ни временно. Истинското решение е да изградим силна воля, която да ни позволи да устояваме на вредната храна, дори когато тя е пред очите ни.
За тази цел препоръча да не изхвърляме вредната храна, а да я поставим на видно място в кухнята, така че всеки път когато влизаме в стаята да я виждаме и да казваме на себе си колко сме силни, как искаме да сме здрави и в добра форма и че за това няма да ядем от храната. По този начин ние ще засилим нашата воля, нашия самоконтрол.
Предупреди, че това ще отнеме време, че това с изкушението в кухнята е само първата стъпка и че навиците ни се променят за три месеца, така че трябва да сме търпеливи.  Peace

Merida, май си имала доста големи очаквания от себе си още при първото качване на ски.  Сигурна съм, че с повече тренировки и търпение ще се научиш.  Heart Eyes
Ние отложихме ските за следващия уикенд.

И аз се чудих къде изчезна Мерито.  newsm78 Любопитно ми е какви са резултатите след програмата на Румяна.

# 504
Айа много ,много ти благодаря   bouquet   bouquet   bouquet
Страшно ценно като информация наистина  Hug
Ще пробвам тази стратегия.  Peace

EVIQ това е най-лесният вариант и аз понякога избирам него  Blush
За съжаление не е най-удачния вариант  Peace

# 505
 Привет и от мен Simple Smile
 Отчитам се с един Brutal HIIT от FB и ски от днес , направо разбиващ ден, ама се чувствам екстра.

говореше за самоконтрола. Че той е много важен, когато искаме да свалим килограми и бъдем в добра спортна форма. Според нея е грешно да се опитаме да преборим желанието за джънк фуд (боклучава храна) като не я купуваме, защото това решава проблемът ни временно. Истинското решение е да изградим силна воля, която да ни позволи да устояваме на вредната храна, дори когато тя е пред очите ни.
За тази цел препоръча да не изхвърляме вредната храна, а да я поставим на видно място в кухнята, така че всеки път когато влизаме в стаята да я виждаме и да казваме на себе си колко сме силни, как искаме да сме здрави и в добра форма и че за това няма да ядем от храната. По този начин ние ще засилим нашата воля, нашия самоконтрол.
Предупреди, че това ще отнеме време, че това с изкушението в кухнята е само първата стъпка и че навиците ни се променят за три месеца, така че трябва да сме търпеливи.  Peace

Направо съм изумена, че без да знам за тези съвети на Зузка държа вкъщи в шкаф, който отварям многократно на ден т.е. пред очите ми един запас от 10-тина швейцарски шоколада, които за мен са най-голямото изкушение на света и НЕ ги пипам от 2 седмици. Това за мен е един от най-големите тестове на волята ми ... но след като спрях цигарите, вярвам вече, че всичко е въпрос на воля и че искаш ли да пребориш слабостите си ще намериш и сили за това.

Хубава уикенд на всички и до скоро писане  Hug

# 506
  • Sofia
Besserwisserin,и аз днес си казах същото как с лекота отказах цигарите. Трябва да направя същото с шоколада. Последните няколко дни съм перфектна, не съм хапнала нито парченце, което за  мен е постижение.
Мерида, имай малко търпение за ските, не става  чак толкова бързо. Ще видиш после колко ще се кефиш. Моят мъж се опита да се отърве от мен като се запознахме, но не успя : Mr. GreenЗаведе ме на Черни връх, обясни ми колко било лесно и  ме накара да се спусна от горе до долу. Бях на 25години и никога не се бях качвала на ски. Първите 2 пъти просто ми се ревеше. Благодарение на екстремния му подход обаче трябва да призная,че бързо се научих да карам. Какво да се прави, така е като те хвърлят на дълбоко, гледаш да се спасиш.......
Eviq, не е най-разумно,но пък поне си си изляла яда. Май не е лоша идея да пиеш един аспирин, за да не ходиш утре като Робокоп.

# 507
  • Лутаща се
Отчитам се с Weider X-Factor ST_02 Week 02. Продължавам си по моята си програма. Утре ще бъда с Джилиан.
Скрит текст:
Да се похваля - купих си конско месо. Разкошно и много вкусно. Знам че не всеки яде такова месо, но аз го ям. И пастарма ще правим, и за готвене отделих. Диетично е, и много по-полезно дори от телешкото.
А вчера си направих крекери от овесени ядки + сусам, семки от тиква и слънчоглед с риган, мащерка и чесън. Заслужава си.
Определено вече избягвам да купувам готови неща, които мога да си приготвя сама.
Казах на мъжа ми, че напролет ще купя ярки за яйца или бройлери за месо. След последното премеждие с пилешките бутчета вече ме е гнус да купувам от магазина.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 23:55 от skarlet71

# 508
Силвето ми докара блажена мускулна треска с миналата 40 минутна тренировка. Днес едва изкачвах стълбите вкъщи. Така ли?! Ядосах се. Казах (като в "Копче за сън") "Я ела ми тука!" и изпрасках всичките час и пет минути. Аааама ха!

Впечатленията ми са, че Силвето има супер тренировъчен комплекс. Обаче видеото е много лошо направено. Смяната на упражненията е рязка, без предварително обяснение какво следва. А коментаторката е ужасяващо дразнеща. Има едно място, на което се смях от сърце: въпросната дама, с прелестния си бритиш инглиш, започва да повтаря "дийпа, дийпа" (по-дълбоко, по-дълбоко)  Joy Следващият път ще изключа звука на тренировката и ще си слушам моя си музика.

# 509
  • 1st floor
Днес ще почивам. Относно мързелът ми - то май не е точно мързел, а просто умора. Май и аз имам нужда от малко допълнителни витамини. Просто нямам сила за нищо, не само за тренировките.  Tired Чувствам се много отпаднала и страшно изморена...

Общи условия

Активация на акаунт