Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 521
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Лутаща се
Току що приключих тренировката си. Тази вечер силова - с Джаки
1. Jackie Warner - 30 Day Fast Start_01 Upper Body - малиии, без ръце останах  Crazy
2. 15 MINUTE ABS от Jackie Warner Personal Training - Power Circuit Training

Айа, благодаря за мнението. Чуденката ми не е за цената. Топката струва към 12 лв. А защото ще ми заема място. И ако се окаже, че не я ползвам.....много ще ме е яд  Thinking

# 481
Току що приключих тренировката си. Тази вечер силова - с Джаки
1. Jackie Warner - 30 Day Fast Start_01 Upper Body - малиии, без ръце останах  Crazy
2. 15 MINUTE ABS от Jackie Warner Personal Training - Power Circuit Training

Айа, благодаря за мнението. Чуденката ми не е за цената. Топката струва към 12 лв. А защото ще ми заема място. И ако се окаже, че не я ползвам.....много ще ме е яд  Thinking
Просто я спихваш и я буташ в шкафа. Wink
Първия ми урок мина горе долу. Учителя е доволен,аз не толкова. Утре пак. Тогава ще споделя и повече подробности.
П.С. НАправих и тренировката за деня от ФБ. bowuu

# 482
И аз приключих за  днес, сутринта с Шарлийн, преди малко с Джилиан.
Интересното е, че имам перманентна приятна мускулна треска на тренираните за деня мускулни групи.
Вечер ми е голямо удоволствие след топлия чай с мляко да си легна и отпусна морни телеса Laughing.

# 483
И аз при вас. Искам да попитам някой знае ли дали в Джъмбо има гирички и на какви цени са? Искам и аз да тренирам в къщи, но навсякъде гирите са по около 20 лв едната.

# 484
Хубаво е да се научим повече да се харесваме и да не се вглъбяваме излишно.Истината е "Правилно, постепенно, постоянно!"  Peace

tqna - Прекрасна мисъл! Невероятно вярна!!!   bouquet   bouquet   bouquet  baloni

newsm20  

# 485
Благодаря. Аз точно с тези бях започнала да тренирам, но си мислех, че ФБ=facebook Blush hahaha и реших да питам какви са тези упражнения, които всички правят.
Иначе под "мускули" нямах предвид чак такива като на другите треньорки. Просто искам хубави, оформени женски мускули особено в горната част на тялото.

Засега продължавам малко хаотично с ФБ докато си направя някаква програма. За начало са ми о.к. като натоварване.

Айа, не искам да свалям нелегално. Peace ('щото може да ми дойде някоя честитка в пощата). Streaming е о.к.

Irenkaaa, аз компенсирам с повече ядене (само полезни неща, разбира се Wink).

Тези неопренови клинове не са ли много неприятни при допир с кожата. newsm78 Аз не мога да понасям никакви изкуствени материи.

Много динамична тема, чак не смогвам да изчета всичко, но ми действа стимулиращо. Laughing

# 486
Viev, ей сега ще ти се накарам  Joy Що не каза, че кърмиш, а ? При теб всичко е различно сега.Дори и настроението.Хормони кака  Laughing Продължавай си по план и се храни.Всичко ще се регулира  Hug

Иренка, напомни ми за самата мен.Излязох от родилния 78кг. и точно като теб за 9 месеца се стопих без никаква мисъл за диета.Свалих 20 кг и бях с 10 по-малко отколкото забременях и отколкото изобщо някога съм била.После с времето се върнах до нормалните си кг, но винаги е било загадка какво се случи тогава.После след години ми откриха хиперфункцията на жлезата, която е била факт от юношеството, но не знаех.Ако искаш провери хормоните.Не е задължително обаче да има проблем.Грижите около детето най-вече дават отражение.Бих те посъветвала същото като Айа относно храната, а относно тренировките по-добре да спреш кардиото и да наблегнеш само на упражнения с тежести за оформяне като тези на Джаки примерно.

Скарлет, омръзва топката, но при твоите проблеми с кръста ще е балсам.Ще потърся едни много елементарни, но хубави упражнения и ще ги пусна.

Къде е Мери  newsm78 Липсва, а и се сетих за нейната програма от Руми и ми е любопитно.Между другото това е най-правилния подход при определяне на режим.Да поговорите с някий, който да се съобрази с това кои храни харесвате, какъв тип упражнения и въз основа на това да определи от какво имате нужда индивидуално.

Маями преди вече 4 години си откраднах правилото на трите П-та мисля, че от спайдърите и оттогава си го повтарям и го давам като съвет на приятели.Работи  Wink

Хайде лека нощ на вас   bouquet

# 487
kra4eki, потърси първо из нета, има по евтини гирички от тези на Джъмбото. Инъче там има от 1, 2, 3 и 5кг на добри цени  Peace
Аз съм с невероятна мускулна треска от трамплина  newsm78, децата май скоро няма да си го получат обратно  Laughing

# 488
Добро утро, като стана въпрос за гири, кажете къде са най йофтинки. Трябват ми по 5 килограма, че моите ми идват леки за някои от упражненията.

# 489
  • 1st floor
Гири в Джъмбо има и са на добра цена. Аз взех моите от Спорт депо-то, на промоция бяха, винил. Същите после видях, на същата цена в Джъмбо. И май не съм мяркала по-евтини...
Днес - Тае Бо.
Усещам , че ме наляга пак мързел, скарайте ми се!!!  Embarassed

# 490
Добро утро  Simple Smile
Аз си продължавам по стария план с половин тренировка Инсанити и днес се премерих имам -2см над коляното за 2 седмици  Laughing
Килограмите не ме вълнуват. Тренирам само за да се стегна и раздвижа кръвта.

Наистина трудно се чете темата.....много желаещи да тренират и не мога да наваксам с четенето.
Това много ме радва.  Heart Eyes

# 491
Добро утро!

Снощи Insanity  - Pure Cardio.За днес още не е ясно, но сега пия кафето и хуквам по други тренировки-водене на урок по математика, пазарене и тъй като гледам е навалял сняг ще има пируети с тежести в ръце Laughing
Следобед ще чета какво сте писали, че сега нямам време.Но преди да хукна искам да кажа на Непокорна да се стяга и да не се лиготи, ЩотУ ще играе голямата сопа  Simple Smile
Спокойна събота на всички! Hug

# 492
Момичета много благодаря за помоща,задължително ще пробвам с храната  Hug
И аз си мислих да почна Джаки,но имам още един месец от Боди революшън и като го завърша я почвам Simple Smile
Atlanta,то ако беше много хора искат да се заразят,ама за съжаление не е  Laughing

# 493
И аз при вас. Искам да попитам някой знае ли дали в Джъмбо има гирички и на какви цени са? Искам и аз да тренирам в къщи, но навсякъде гирите са по около 20 лв едната.

Добри утро  Hug
В Джъмбо 2 кг. са по 10 лв., 3 кг. по 12 лв.

Аз от вчера възобнових тренировките, бях болна няколко дена и не съм тренирала  Confused
Сега за да си вляза в графика ще трябва да правя днес и утре вместо по 1, по 2 тренировки от Body Revolution на Джилиан

# 494
Nenna, и аз съм на Джилиян - Боди революшън, но ако пропусна не правя по 2 ами си карам по график.

Днес трябваше да направя Тренировка 2 за последно, но нямам сили. Цяла седмица Революшана и по 1-2 часа ходене пеш на ден ми дойдоха много.
Днес ще почивам, утре някъде по Витоша и от вторник по план.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 12:14 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт