Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 535
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Привет, момичета!

От вчера и аз се нареждам в редиците на трениращите у дома. Засега още се ориентирам в джунглата от треньори, упражнения, терминология и т.н. Файлове не мога да свалям, затова изборът ми е ограничен до свободно-достъпните такива. Установих, че упражненията за начинаещи са ми прекалено леки, затова си нагаждам разни други според моите възможности за момента.
Ще се радвам ако някой друг начинаещ сподели как си е съставил програма и т.н. Аз ще продължавам да експериментирам, докато разбера какво ми допада.

Целта ми е мускули. Mr. Green Килограми не е препоръчително да свалям, затова мисля да наблегна на силовите упражнения, пък като стане над 10 градуса навън, пак ще хукна да тичам по баирите наоколо. Тичам що-годе редовно от повече от 10 години, но зимата ми е прекалено студено и не ми е приятно. Преди да се появи хлапето карах и много колело през топлите сезони, често по 100-120 км за един ден. Четвъртък ми е ден за йога и ще си остане такъв (ходя на курс). Главният ми проблем е липсата на свободно време. Абсурд е хлапето да ме остави да правя упражнения на спокойствие.

Не можах да се ориентирам какви и къде са тези ФБ-упражнения, за които говорите (прочетох само настоящата тема; за повече няма време...).

Според моите източници на информация зеленчуците имат много по-малко протеини – по 1-2-3%.

# 406
  • Лутаща се
Синьо, ето ти линк към ФБ: http://www.fitnessblender.com/
Ще намериш много тренировки и не е нужно да ги сваляш, можеш да ги гледаш он-лайн

Аз съм ги правила. Правила съм и 8 седмичната им програма. Техните силови тренировки са малко и не много натоварващи. С тях мускули няма да направиш.
До колкото знам Зузка има доста силови тренировки, Джаки и Джилиян също. Опитай техните.

# 407
Вени, 100 гр броколи съдържат по-малко от 3 гр. протеин.

Пилешките гърди имат по около 30 гр. белтъчини в 100 гр.

Като брой калории двете са еднакви.

Така аз, примерно, ако искам да си набавя нужния протеин за една порция, ще трябва да изям едно кило броколи.

Което ще се равнява на над 1400 калории за едното ядене. Само от броколито.

# 408
Привет, само да се похваля днес 1 час плуване и 25 мин HIIT на любимата ми чаровна Чарлийн.

След малко ще ви чета и ще коментирам  Hug

# 409
Аз отчитам вчерашен мързел и днескашна мускулна треска от оня ден.
Имам уоркшоп цял ден, а след това съм на училище 3 часа Sad Незнам дали ще сваря да отида след това на нещо...

# 410
Фея, аз съм много месоядна. Вярно, че бая кофи със зеленчуци трябват, за да набавим нужния протеин. Просто информативно пуснах табличката за новаци като мен, която до скоро не знаеше, че в зеленчуците изобщо има протеини.  Embarassed
 Напомням и на себе си, че балансът е много важен и че не е нужно да изяждам несметно количество месо, мляко и сирене от страх да не загубя новопридобитите си мускули!  ooooh!  Wink Голямата зелена салата към пържолата също се брои.

А http://pinterest.com/RoboLikes/ifit/  намерих синтезирана доста полезна информация, таблички свързани с правилно хранене, упражнения, мотивиращи снимки.

# 411
Сега малко ви попрочетох и да отбележа, че вчера правих 15 вълшебни минути с Шон и 20 HIIT  с Чарлийн Simple Smile Два дена, два HIIT-a но не знам утре как ще съм с работата...и днес наваксвам...

Събота и неделя така бях се пренатъпкала, че ако бях почналада броя калории, сигурно нямаше да мога да ги сметна с прост калкулатор...днес и вчера влизам в норми Wink и пак ми се виждат плочиците на коремченцето. Снощи се оплаквам- " боли ме корема" и половинчо ми вика- "преяде, нали " Joy
Много съм лакома ...просто и ви се възхищавам как броите калории, то и аз броя от време на време, но пък ям каквото ми душа иска...добре, че не дебелея.

Гледам тренировките на този блендер...ще взема да направя една средна...евентуално утре или в четвъртък...

Поздрави от мен Simple Smile Спокойна нощ   bouquet

# 412
Добър вечер, момичета! Hug
Да си дам отчета за днес: Insanity  - Core Cardio & Balance.Не бях я правила до сега, но много ми хареса.Няма го типичното за Шон скачане до припадък, но въпреки това  се изпотих до степен, че ми капеше в очите Crazy.Имаше упражнения, които не съм преполагала, че въпреки че са елементарни, така натоварат няколко части на тялото едновременно.

allexa, ето я калоричната вкусотия, която размятат тука  Grinning
http://madeitinhome.com/index.php/bg/culinarie/recipes/item/brea … tml?category_id=2

Лека! Hug

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 20:16 от MALVINA

# 413
Таня, и аз така ходех във фитенса на йога, която въобще не ми допадаше. Предполагам, че причината бе в треньора, някак си не си допаднахме. Но аз тогава реших, че йогата не е за мен. Разбрах колко съм грешала едва след като почнах да правя тренировки вкъщи и се запознах с толкова много различни стилове йога, практики, треньори. Така открих и моят стил.

Синьо
, не можеш да сваляш файолве като цяло или само торенти? Аз също не свалям торенти, докато съм в Германия, но има една тяхна алтернатива. В този сайт могат да бъдат намерени с търсачката голяма част от тренировките, които се обсъждат в темата.

Малвина, аз правех тази тренировка преди около седмица. Помня, че имах мускулна треска на рамото от последното упражнение. Наистина е добра тренировката.  Peace

Днес завърших четвърта седмица от програмата ми. Спартанската тренировка доста ме изпоти. Утре май ще почивам.  Thinking

# 414
Здравейте   bouquet
И аз съм тук  Peace
Но да се оплача....без тренировки от няколко дена  Confused
Работихме плътно събота и неделя и сега продължаваме
с извънредния труд  Confused
Утре ще е най-голям зор и не знам кога ще се прибера в нас  Tired
Ще почиваме петък събота и неделя и си мисля петъка да ми е
ден за пълен релакс /доколкото мога/ и събота ще започна пак с тренировките  Peace
Изтощена съм ,уморена съм ,изтормозена съм  Tired
Чакам да дойде петък с нетърпение  Crazy

# 415
Относно зеленчуците и протеините, които коментирахте тук беше пуснат този филм, но не знам дали някой го е изгледал - http://www.dokumentalni.com/?p=2079 Говори се за продуктите от животински произход и доколко са нужни.

# 416
  • au bout du monde
Днес Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
Преди 2 години я правих и едва не умрях, толкова зле ми стана #Crazy сега мина леко и се чудя дали да не мина на ниво 2.Страх ме е бедрата да не нараснат Thinking

# 417
  • У дома
yulinga , Malvina, благодаря.
allexa , дано помогне. Аз го ползвах като си счупих опашката, наред с рициновото олио, редувах ги.

Днес късно ще стигна до тренировка, заради много задачи, но няма да пропускам.

# 418
  • Sofia
 Здравейте момичета!
Специални благодарности за детските тренировки! Дъщеря ми едва дочака да се изтеглят и веднага се метна да прави тае бото. Много беше готина  по клинче и потниче, мини спортна мацка Simple Smile
Като се върнах ме присви корема и днес не можах да тренирам, надявам се утре да  нямам такива проблеми.
След вчерашната Силвия и онзинденшната Джилиан  съм с мускулна треска.Не се шегуват тези момичета Laughing

# 419
Най-накрая успях да сваля тренировката Tonique Mat на Силвия от линка даден от Марги. Мерси, Марги! Изглежда добре, но както името подсказва всичко става върху постелка. Бих казала, че е в доста пилатес стил като се тренират главно краката и малко корема.
Докато линка даден от Фея (мерси, Фея) е към друга Тоник тренировка на Силвия (май се казва Тоник Премиум) и включва доста повече кардио движения, както и гирички. И двете тренировки ги запаметявам на компютъра и задъжлително ще ги направя като свърша с осемседмичната програма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт