Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 531
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добра вечер и от мен! Simple Smile
Не пиша редовно, но ви чета и тренирам. Гледам ви и колко сте хубави и какви сериозни резултати сте постигнали. Скоро и аз ще пусна снимки преди и сега, но са делеч от вашите постижения.   bouquet  :

Събота и неделя ги писах почивни - ходихме на сватба и на погача, но си влачих мускулната треска от първото и второто ниво на Джилиан от 30 day shared, направена в петък чааааак до днес.
Тази Силвия също си свалих - разделих я наполовина за вчера и днес след 25 мин. на кростренажора. Много ми хареса, имам чувството, че си е тренировка, предимно за дупе.  Mr. Green

За храната да кажа и аз. Гледах филчетата от документалните и за връзката м/у консумацията на животинските продукти и рака... ииии честно казано гледам доста да ги редуцирам вече.  Crazy
Докато бях бременна ми откриха гестационен диабет и бях на много сериозна диета. Хранене през 2 часа, като всяко основно ядене трябваше да е съставено от 50% зеленчуци, 25% белтъчини и 25% въглехидрати, като последните почти прескачах, защото ми вдигаха кръвната захар в небесата. До колкото мога и сега гледам да спазвам този режим, но месо ям рядко, особено като се има предвид качеството на месото, което се предлага на пазара. В България няма производители на органик месо и ние си търсим разни селски хорица, които все още гледат животни, за да си купуваме яйца, сирене и каквото имат. Ами тези продукти имат съвсем различен вкус!   Thinking

# 421
Бухтичка, благодаря за филма сега ще гледам него + това http://www.dokumentalni.com/?p=2177 .Намерих го във форума пуснат от една съфорумка.Стори ми се интересен в началото, но не съм го изгледала още.
Бързам да ви го пусна преди да си легнете, че все ви изпускам  Laughing

Айа, точно тази йога беше моята в залата или почти.Аз още след първият път реших, че това е начина да разтоварвам психически, но след няколко ходения не можах да свикна с треньорката, а и е в неделя един от двата ми почивни дни.Сега като си я имам в къщи ще я правя когато пожелая  Grinning Мерси   bouquet

Тренировката от Фея ще я сваля.Видях оня ден, че е пак на Мел-Би и не съм разбрала.

Почвам да гледам филмите и после на тренировка.На вас лека вечер   bouquet

# 422
  • Лутаща се
Отчитам това: http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI. Наруших си седмичния план, но ми се правеше Джилиан.
Много съм изморена и съм болна - боли ме гърло. Ще ви чета утре. Лека нощ!

# 423
Тренировката от Фея ще я сваля.Видях оня ден, че е пак на Мел-Би и не съм разбрала.
Тянич, не знам дали си разбрала, че тренировката на Силвия е нарязана на 8 парчета. Свалих си ги всичките с YouTube Downolader, качих ги в iMovie и ги слепих, за да получа целия комплекс. Сега мога да си го разнасям на айПаДката където си искам.

Общата продължителност на комплекса излезе час и пет минути. Днес смятах да го направя, като се прибера от работа, но се оказа, че и двете деца имат нужда от помощ за домашните.

После вечеряхме и сега не ми остава друго, освен да направя Джо Дилън...

# 424
  • 1st floor
Силвия - тихият убиец!!!  Mr. Green Тъкмо се чудех, дали не сте я забравили - да ви я припомня!  Laughing

Нещо кръста не ми се оправя и не смея да тренирам. Само за ръце в легнало положение... Confused Но ще го изчакам да се оправи , няма да бързам...

# 425
Добро утро, аз си тренирам сутрин и вечер като комбинирам Чарлийн и Джилиан. Следя си да се тренират едни и същи мускулни групи за деня. Днес е ден на кардиото Laughing Съседите сигурно ме мислят за луда...
Малкото научи репликите от тренировките на изуст, снощи ми казва "Мамо, аз зная инглийски като каката", понякога се включва и тя. Много е смешна.

# 426
Бухтичка, благодаря за филма сега ще гледам него + това http://www.dokumentalni.com/?p=2177 .Намерих го във форума пуснат от една съфорумка.Стори ми се интересен в началото, но не съм го изгледала още.
Бързам да ви го пусна преди да си легнете, че все ви изпускам  Laughing
Да, точно тези двата ги имаше пуснати Simple Smile Не са лоши като цяло Simple Smile

Иначе да се похваля най-сетне завърших Burn фазата на Chalean Extreme. Ако всичко е наред в петък почвам  с Push Simple Smile

# 427
Аз днес метнах едно кардио на Боб, но след 10-15 мин само напади и клекове го зарязах. По принцип ми е от любимците, но днес просто не ми спореше. Метнах степера докато гледам филмче, спомням си в началото едвам изкарвах десетина минутки, а сега ги докарвам до 40 без проблем, хем доста по-бързичко  Peace

# 428
Тази сутрин направих High Intensity Interval Training Workout - 20 Minute HIIT Cardio Workout , трудност 5/5. Много освежаващо и зареждащо. За после имам Abs & Obliques Exercises for a Smaller Waist по програма.
 Макар, че не си личи от снимката долу, но всъщност съм доволна от кръста/корема  Wink Щом се виждат плочки. Първата снимка е от февруари миналата година (81кг), втората е септември. Сега съм още см и 2-3 кг надолу. 61кг

# 429
Е Вени, как да не си личи? Това са си 20кг. Браво  smile3501 Харесва ми, че си се снимала с колелото  Grinning

Изгледах филмите.Втория ми е по-близък като че ли и повече ми хареса.
Първия за месото не ме плаши, защото там става повече въпрос за американския начин на хранене.Проблемът им на американците е, че на всичко слагат тежки сосове (грейви).Да не говорим, че при бързото хранене става въпрос повече за кайми и пържени храни.Рядко ядат чисто месо и чисти салати.Според мен проблема е в преяждането.Или както казва моята треньорка "Everything in moderation"  Peace

Евия, споко мен всички ме мислят за луда  Laughing Малката ще ти стане инструктор скоро  Grinning

# 430
Колелото е количка с бебе номер 2, а ми помага да я бутам баткото  Wink

# 431
  • Sofia
Айа, Фея, аз  останах в впечатление , че искахте  тренировката на Силвия  на постелката, затова качих нея в докса.  може би покрай raTedinka, която каза, че иска нещо за крака и дупе. Жалко, че не сме се разбрали и Фея е трябвало да сглобява другата тренировка, която също имам и можех да кача в докса.
Нищо, всяко зло за добро, сега пък фея я има на айпада си.

Вени, поздравления за резултата. Разликата е огромна!
Днес коляното ме боли, май от последната Джилиан, която направих.  Смятам да тренирам с Джилиан, дано да мога. В краен случай, ще работя само за горна част, за долна може нещо пилатесово да направя или пак Силвия мат workouta.

По отношение на храненето съм потресена от неграмотността на хората. Вчера в училище една от майките беше дала на детето си  едно пакетче  Маги топла чаша за обяд и хляб. Детето ме помоли да му помогна да направим "супата" Въпросната майка  постоянно тъпче детето си с  Макдоналдс,Кентъки, полуготови спагети, пържени картофи и пр. независимо, че в училището е забранена нездравословната храна. Самата майка е с наднормено тегло, разбира се. Жал ми е за горкото дете, на което обяснявам колкото мога, но какво зависи от мен? Друг и дава храната Cry

# 432
Veni - За 1 година, цели -20 кг! Екстра!!!  Peace Браво на теб!  newsm10

# 433
Отчитам се с Chalean Extream - Lean 2 Simple Smile

# 434
Марги, благодаря ти, но аз не мога да ползвам такива сайтове. Имам секюрити ограничение.

Вени!!!! 20 кила за една година?! БРАВО!

Атланта, специално за теб, но и за онези, които проявяват любопитство към възможностите на антигравити хамаците за йога:

Ето и още няколко видеа, но този път се изпозлва друг тип уред, който може да се замени с антигравити хамака:

Тренировка за крака (катамаранът не е задължителен Wink )
Тренировка за коремни мускули
Тренировка за цяло тяло - напреднали

Общи условия

Активация на акаунт