Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 435
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Кантара ми мери и тези неща и си ги записвам. Дори да не се 100% точни поне като ориентир ми служат. Та затова съм толкова подробна Grinning

# 676
  • Пловдив
Постоянно ви чета, момичета  Crazy   Запис с Bob Harper - някъде около месец вече.. Мнооого съм доволна Simple Smile А някоя от вас да тренира P90X .. Свалих цялата програма, но не мога да се ориентирам точно кой ден какво се тренира..  Embarassed Embarassed Embarassed

# 677
О, Едира, теб здраво те е блъснало, щом още те държи.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 05:04 от Фея Кръстница

# 678
Здравейте, момичета Hug
Утре ще ви изчета.
Нещо се провалих с Боди Революшън, за съжаление не е за мен.
Много натоварващо ми идва, а и с тези общо 4 кг. гири ooooh! Почна да ми става много лошо - виене на свят, гадене.

Сега ще продължавам с Били и Слим ин сикс (най-дългото) за един месец, после пак ще мисля каква комбинация да правя.

Хубава вечер ви пожелавам Hug

# 679
Фея,стаята ти е приказка Simple Smile

Отчет за днес кардио 3 на Джилиян и Тоник мат на Силвия,едвам завърших тоник-а.

# 680
  • Варна
Фея,стаята ти е приказка Simple Smile

Отчет за днес кардио 3 на Джилиян и Тоник мат на Силвия,едвам завърших тоник-а.

Иренка, може ли Тоник мат на Силвия,издирвам го и аз.   bouquet Благодаря предварително.
Фея, поздравления за стаята- страхотна е , браво, мн хубави тренировки да се провеждат там.  Simple Smile

# 681
  • Sofia
raTedinka,качих ти Тоник на Силвия в докс:

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Сряда 20.02.13.
Файл : Sylwia Wiesenberg Tonique.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=171579b4d4

Бях ти качила скоро и Тоник мат, не го ли изтегли тогава? Виж назад в мненията ми дали не е активен линка за сваляне.
Фея, стаята ти е страхотна!

# 682
Изкарах си ден 4, от седмица 2 на Инсенити Simple Smile
Фея, стаята ти е много хубава!А Беро е прекрасен!Направо съм влюбена в този сладур !Скоро го гледах и в темата за кучетата,ами не можах да откъсна очи от него Heart EyesПу Пу! Да го нагушиш от мен! Simple Smile
 Hug

# 683
Здравейте, след почивка от няколко дни бях отново във форма и си продължих с ФБ. Малко взе да ми доскучава, но ще я изкарам така или иначе до края. Хвърлила съм око след това на новата тренировка на Руми.

Лунно момиче, имаше някъде в рутракера книга към програмата с тренировките и хранителен план на английски. Аз бях попаднала и на руски сайт за p90х. Ето го и от тук можеш да си изтеглиш план за тренировките. http://power-p90x.com/trenirovki/102/

Фея, чудесно си приспособила помещението. Отдавана исках да видя хамака и как е прикрепен за тавана.  Simple Smile

На болните и пострадалите пожелавам бързо възстановяване.

# 684
Днес имам доста работа и мислех да пропусна тренировка, но в един момент ми писна, станах от PC-то и си метнах едно мн. добро 30 мин. кардио - Fat Burn Challenge от ChaLean Xtreme + 20 мин. въпросния Recharge, за който вчера не остана време.

По средата малката се събуди и започна да се завира из краката ми и да оспорва мястото си на постелката, но все пак доволно разтегнах  Wink

Фея, прекрасна работа си свършила. Много светлина и хармония в прекрасното ти кътче за тренировки  Hug Тези растения ме заинтригуваха истински...
Скрит текст:
А аз съм много доволна от новата квартира и новия ни квартал. Въпреки трудностите с които в момента се блъскаме промяната ми носи едно мноооого силно положително свежо чувство  Heart Eyes

# 685
Ratedinka,Марги го беше качила и аз го дръпнах,обаче сега не знам как да ти го кача Sad

# 686
Непокорна, как ти е пръстът?

Благодаря, момичета!

Малвина, ще намачкам добичето веднага, щом се прибера  Hug

Алекса, това, което не се вижда от закачането на хамака е, че от противоположната страна на тавана ММ е сложил допълнителна греда, с която да подсили връзката.

Биляна, тези растения се казват air plants и са на практика единствените, които успяха да оцелеят под "нежната" ми грижа. Не се поливат, а се киснат във вода един път седмично.

Отчитам 17 мин обеден HIIT от Блендъра.

# 687
Момичета, много благодаря за положителните мисли и пожеланията  Heart Eyes
Фейо, направо ми се дотренира като ти видях хамака. Сподели как си го хванала плс. Аз доста време го заглеждах но понеже къщата е рентната ми е малко неудобно да дупча.

За инсанитито - вие сте мазохистки. Това нещо не го владея аз. Предпочитам да се натоваря зверски със силови докато започнат да ми парят мускулите и да отида да копая някоя кариера пред това да ме изтезава Шон  Joy

# 688
За инсанитито - вие сте мазохистки. Това нещо не го владея аз. Предпочитам да се натоваря зверски със силови докато започнат да ми парят мускулите и да отида да копая някоя кариера пред това да ме изтезава Шон  Joy
Joy JoyГоляма сладурана си!Винаги съм ухилена до уши като чета твои постове Hug
Ами Га ям нИ рИва, така че хак ми е да ме изтезава Шон GrinningАма в интерес на истината, както вече го споменях в предни постове, не е толкова страшно това Инсанити.
Имам отново питане към Радост относно силовите.Кога я правиш?Или заместваш някоя от тренировките, която е по план със силова newsm78Чудя се дали да не вмъкна и аз силова, че нещо ми липсват.О друга страна , ако я правя в почивния ден от програмата, няма да имам почивка нито един ден.

# 689
Здравейте!
След два дни непланувана, но добре отразила ми се почивка от тренировките, днес продължих с ден 31 от ФБ. Беше ред на краката с 30 минути ХИИТ за силни крака и 20 минути бар.

Алекса, и аз харесах новия тренировъчен план на Румяна. Като свърша с Блендъра, ще го опитам задължително.
Много тренировки съм харесала, нямам търпение да завърша, че да разнообразя.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт