Става дума за смяна на тазобедрена става следствие на Коксартроза. Прочетох всичко изписано по темата, включително и най-полезната ни тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329534.30
Но имам следното питане към по-запознати.
От 2013г. пише в медиите, че касата поема по-голяма част от стойността на протезата. До този момент тя беше 1080лв. Някой знае ли на колко е нарастнала сумата сега?
Чух от познати, че тяхната операция преди време е излезнала 3500лв ставата, но ако не искат фактура - 2800лв ....тук има резон, че си имат някакви далавери - но дали няма опасност, така да платиш за нещо качествено, а да се сложи нещо по-нискокачествено

Същият източник ми каза, че самата операция възлиза на 600-700лв.
до тук с цената. Сега за болницата и хирурга. Тук прочетох много добри отзиви за д-р Халваджиян в Плевен. Но нещото което ме спира е, че съм в София и предполагам тук също има добри специалисти. Препоръчват ми Пирогов (мисля, че Янков беше доктора може и да греша).
Също така, дали има разлика в цените при различните болници. И къде е най-добре като база. Разбира се изключвайки частните клиники.
Благодаря ви предварително за отговорите.