Да преправим старите мебели с любов - 19 тема

• 81 950
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • В градината...
Да, като патрон е калерчето. И дънки, и кожа, всичко шие - страшна е.

# 496
само дето не се прибира вътре в масичката. Гледах го този Гритцнер и аз. Ама и по-скъп е от другите.... Харесала съм един сингер чак в Силистра, собственикът ми обеща да намери майстор да го прегледа шие ли, не шие ли, щото аз искам работеща машина  Grinning.

# 497
Здравейте,

Имам въпрос за един чамов стол. Видях, че по облегалката има вдлъбнатини като от удар. С какво мога да ги запълня? Засега няма да му сменям цвета, само е лакиран.

# 498
Честита Баба Марта момичета  Hug здрави и засмени    Laughing
Исках да пусна нещо мартенско,все нещо червено ми е пред очите,ама и в темата да съм.Ей това открих.

# 499

Айде и от мен едно червено-бяло дизайнерско столче Simple Smile Честит ви празник, очаквам все повече мебели с втори/трети живот - идва пролет. Самата аз се бях самозамразила, но предчувствам скорошно събуждане  Laughing

# 500
Ето моята преправена табуретка,благодарение на мотивиращият ентусиазъм който намерих тук.         http://katq68.snimka.bg/hobby/1-vi-opiti.735176.29821949

# 501
  • хасково
Красавица е станала!

# 502
Ето моята преправена табуретка,благодарение на мотивиращият ентусиазъм който намерих тук.         http://katq68.snimka.bg/hobby/1-vi-opiti.735176.29821949
Върха е  Heart Eyes , както и останалите неща от албума smile3501

# 503
Момичета, благодаря ви много.Абсолютен новак съм и в преправянето и в декупажа-уча се от всички вас тук.Но да си призная ми доставя огромно удоволствие и съм набелязала още доста неща за преобразяване.Ще показвам... и грешките също  Simple Smile.

# 504
От мен   bouquet за табуретката и свещника!

# 505
tetka_the_best  - благодаря-добивам повечко кураж вече  Embarassed

# 506
Колориткен, браво! Важното е, че имаш желание, тогава всичко става. Много е хубаво всичко в албумчето!

# 507
  Това е нашата холна чамова секция , за която търся концепция за преправяне.Клоня към бяла или ванилия леко състарена, но според майсторите, до които се допитвам(а те са доста в града ни,живея във Велинград), ме провокират , че сама няма да се справя.Отказвам да ги слушам и чакам вашето мнение и идеи,за които благодаря предварително    bouquet    http://katq68.snimka.bg/hobby/1-vi-opiti.735176.29829083

# 508
  • София
Eeee колориткен, чак пък да не се справиш. Знаем защо го казват майсторите Wink

Малко е пипкаво, понякога трудоемко и ужасно удовлетворяващо. Чети назад, виж в постовете на момичетата, някои от нещата им са с виртуозно изпълнение, а и аз имам едно-две направени неща, така че избор бол. Успех  Peace

# 509
Въобще не мисля че е невъзможно, напротив. При достатъчно желание и търпение не виждам проблем.
Наистина работата ще е доста, ще трябва да се разглоби на съставни части. Ще ти трябва и достатъчно пространство да се развихриш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт