Препарати за съдомиялна - 5

• 69 448
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Муки моята е за един килограм сол, но побира малко повече; колко сол си сложила, може контейнера да не е пълен и затова да свети лампичката на солта?!

Незнам за колко сол е  Rolling Eyes В упътването пише че се пълни с вода и после слагаш солта ...сипвам колкото поеме...то няма и как повече. И все си свети индикатора.
Да не е нещо от солта- на дм взех  newsm78

# 316
мама Тин, явно нещо и начина на подреждане не ми е много читав  Blush май много я гъчкам  Blush Blush

# 317
Пробвай веднъж да я подредиш хубаво, така, че вода и препарат хубаво да обливат всичко, пусни си програма поне час и половина, купи си на бройка някакъв друг препарат/тука хвалят феъри платинум за тежките случаи, аз пък съм си купила от немско сомат 10/ и виж какво се получава с измиването.
И филтрите си провери дали са чисти Peace

# 318
Моля, не ме замеряйте с камъни, а само ми напишете: на кой препарат казвате ТТ?

# 319
  • Русе

ГГ - Грюн Грийн

Няма, разбира се Simple Smile.

# 320

Оле, толкоз ли сме страшни Mr. Green

# 321
Аа, това са еко-таблетките, дето преди ги ползвах  Mr. Green
Мама Тин, благодарско   bouquet  bouquet

# 322
  bouquet благодаря!

Относно проблема с неизмитите чинии, споеделен по-горе: случвало ми се е да не се измият ако нещо 'пропадне' надолу и пречи на перките някоя от перките да се върти (преди време бях сложила с широкото нагоре бъркалката на иксера и се беше промушила тънката част надолу от кошницата). Тогава няма как да се въртят перките и съдовете не се измиват

# 323
Муки, да не би да ти свети индикатора за гланц  newsm78 Аз за повече от 2 години така ине ги разпознавам , все се чудя какво си иска милата  Blush

# 324
  • Варна
Аз да се оплача - миялната си я напълних със сол, с гланц (интересното беше, че индикатора продължи да свети, но след края на програмата вече не светеше), сложих 1/2 таблетка Grun Green и я заредих с всички прибори за хранене, които имам и всички порцеланови чаши за кафе, пуснах я на кратката програма (25 мин.) и тя взе, че протече от 2 места ...  Cry Утре мъжа ми ще звъни на всичко по веригата (сервиз, монтаж, майстори на кухня....), дано се установи проблема, защото кухнята си я проектирах с толкова много ентусиазъм и любов, чаках я дълго време и вече монтирана, не мога да й се нарадвам...  Confused

# 325
Цвети, нормално е лампичката да спре да свети чак след свършването на програмата.
Моето мнение е, че има проблем в нивелацията на машината, т.е. търси онзи, който я е инсталирал.

# 326
Муки моята е за един килограм сол, но побира малко повече; колко сол си сложила, може контейнера да не е пълен и затова да свети лампичката на солта?!

Незнам за колко сол е  Rolling Eyes В упътването пише че се пълни с вода и после слагаш солта ...сипвам колкото поеме...то няма и как повече. И все си свети индикатора.
Да не е нещо от солта- на дм взех  newsm78

не може да е от солта. Въпреки че на ДМ не се препоръчва, ситна е и е от по-нискокачествените собствени марки.

# 327
И двете светят....и гланца и солта.

# 328
  • ИЛИНДЕН
Добрата съдомиялна, с добър препарат трябва да може да измива и супер засъхнали чинии. Като студенти тествахме една съдомиялна на Елпром  - чиниите омазвахме с лютеница, сурово яйце, мазнина и оставяхме на слънце да засъхнат по една седмица. И след това с обикновен български препарат на Верила ги миехме - еми излизаха си невероятно чисти и блестящи. За какво изплакване говорите, като са по-замърсени слагате по-силен препарат и по-висока температура и готово.

Здравейте, много смело звучи обаче, не е точно така ... Моята съдомиялна е Bosch  A ++, последни екстри http://megashop.bg/techno/product_info.php?cPath=800081&prod … =814920&rek=5 и бих казала, че въпреки добрите препарати и високи температури - без предварително плакнене не става !

Ето последният най-пресен случай. Херметическата ми тенджера я сложих на 70 градуса с таблетки http://freshaktiv.eu/5/17/264.html 12 в едно и нещата не се получиха добре. Излезе с черни ивици, който не можах да ги отмия дори и ръчно /приличаше все едно е горяла в огън, опушена/ ..... ползвала съм и Green Gruen и Dent mit - eko, но за силно загорели или засъхнали мазни съдове нямам 100% измиване. ......Залагам на немските уреди /Bosch/ и препарати /Green Gruen и Dent mit/, ползвам 70 градусова програма, налага ми се дори и да ги преплаквам предварително..... и когато накрая са зле ми иде да  #2gunfire Къде бъркам ?!
Пробвала съм и автоматичната програма със сензорите(50-65 градуса), и интензивната 70 градуса и - не е до избор на програми защото експериментирам.

# 329
Когато пускаге пчакнене слагате ли хапче?

Общи условия

Активация на акаунт