Препарати за съдомиялна - 5

• 69 465
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • в полите на Балкана
Всичко събирам в миялната, напълни ли се пускам и не съм забелязала да има неприятна миризма. Е ако ще ни няма дълго пускам плакнене и я оставям леко отворена.

# 301
Представям си каква е миризмата в миялната,щом ги държиш немити толкова време  ooooh!

mama Tin и мамаРаче са отговорили вместо мен. Нямам миризми, защото готвя сериозно само през уикенда и тогава се пълни всеки ден.През другото време нямам тежко замърсени съдове. Плакненето на ръка е равносилно на измиване, неекологично и излишно, защото се харчат ресурси. Нелогично е защото се обезмисля използването на миялната. Но се отдалечаваме от въпроса, говорихме за измиването без предварително премиване на ръка.

# 302
Представям си каква е миризмата в миялната,щом ги държиш немити толкова време  ooooh!

аз нямам миризма, има програма плакнене, зареждам и щом няма да пускам на момента и остава за следващия ден - 15 мин плакнене, не плакна съдовете отделно Peace

# 303
Аз не разбрах за плакненето   Embarassed
Кога го пускате точно? Не съм имала миризми дори и да съм пускала сед ден,два. Иначе и аз така събирам ипускам като се напълни.
Бях питала за солта.....слагам и индикатора пак свети. На всяко миене ли се слага....

# 304
  • в полите на Балкана
Аз пускам всеки ден миялна. Не е голяма и четиличленно семейство, което се храни всекидневно у дома я пълни за ден. Ако останем двама и съответно не готвя пускам по-рядко и тогава плакна съдовете. Изплаквам и празна миялната когато няма да ни има примерно две седмици.

За солта не мога да съм полезна. Не слагам сол. Водата ни е мека.Предишната ми дори нямаше такава опция сол и не съм имала проблеми гътна се след 14г работа.

# 305
Добрата съдомиялна, с добър препарат трябва да може да измива и супер засъхнали чинии. Като студенти тествахме една съдомиялна на Елпром  - чиниите омазвахме с лютеница, сурово яйце, мазнина и оставяхме на слънце да засъхнат по една седмица. И след това с обикновен български препарат на Верила ги миехме - еми излизаха си невероятно чисти и блестящи. За какво изплакване говорите, като са по-замърсени слагате по-силен препарат и по-висока температура и готово.

# 306
  • в полите на Балкана
Добрата съдомиялна, с добър препарат трябва да може да измива и супер засъхнали чинии. Като студенти тествахме една съдомиялна на Елпром  - чиниите омазвахме с лютеница, сурово яйце, мазнина и оставяхме на слънце да засъхнат по една седмица. И след това с обикновен български препарат на Верила ги миехме - еми излизаха си невероятно чисти и блестящи. За какво изплакване говорите, като са по-замърсени слагате по-силен препарат и по-висока температура и готово.

Този препарат на Верила миришеше невероятно грозно, но пък измиваше перфектно.
А за които му мирише има и ароматизатори за съдомиялна.

# 307
мамо Раче, това беше 1986 година, кой ти е внасял тогава чужбински ароматизирани препарати Peace

# 308
  • София

Този препарат на Верила миришеше невероятно грозно, но пък измиваше перфектно.
А за които му мирише има и ароматизатори за съдомиялна.

напълно съгласна съм Peace
Нищо не плакна- отстранявам останалата храна със салфетка и оставям в миялнана
Дори и тенджела ми е стояла до другата вечер
и пак се изми без проблем и то с таблетките на АЛДИ...

# 309
ми то тогава излиза, че мойта съдомиялна не  е хубава  Mr. Green нещо по-засъхнало абсурд да измие, а пък по-упорито замърсените съдове винаги ги плакна  Whistling

# 310
А какъв препарат използваш и на каква програма миеш?

# 311
  • в полите на Балкана
Мамо Tin  първата ми миялна е през далечната 90г. То тогава и този препарат на Верила се намираше трудно, камо ли нещо по-добро. Peace

Преди 2-3 дни пуснах на най- дългата програма, тази за загорели съдове една загоряла тенджера от мляко с цяла таблетка финиш е излезе като нова. Peace
аз нали мия повечето пъти с половин таблетка но този път не рискувах

# 312
Муки моята е за един килограм сол, но побира малко повече; колко сол си сложила, може контейнера да не е пълен и затова да свети лампичката на солта?!

# 313
mama TIn, с Финиш all in one..на 65 градуса силно се превежда от немски .. на немски ми е "stark"  newsm78

# 314
Много странно, не съм ползвала Финиш, ама пък на 65 градуса и финиш да не се измиват чинии си е странна работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт