Препарати за съдомиялна - 5

• 67 903
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
не съм казала, че не знаеш какво говориш, а споделих моя опит. Може би проблемите ни със стъклото да са били различни, права си, не съм видяла твоите чаши. Но моите сега със същия гланц са перфектни, затова питах какъв е проблема при теб.

# 676
  • Балчик
Ами не можах да разбера какъв е проблема, беше за кратко и само с този гланц.Ставаха гълъбово сивосини. След всяко пускане на миялна трябваше да ги търкам с гъбичката.

# 677
  • Под гъбата
Момичета, някой има ли впечатления от препарата на прах продаван в Пени маркет? Няма кой знае какви подробности на кутията , пише  общи неща и е подозрително евтин?
Днес попаднах и на едни таблетки на Аро за професионални съдомиялни за моментно измиване 3-5 мин., каквото и да означава това newsm78 Взех една за проба и утре сутринта ще видя резултатите.

# 678
Момичета, някой има ли впечатления от препарата на прах продаван в Пени маркет? Няма кой знае какви подробности на кутията , пише  общи неща и е подозрително евтин?

Да, препарата е 1кг. за 3лв. Горе-долу  40 дози ако се слага по 25гр. Аз бях взела веднъж за проба. Доволна съм, измива се всичко.
Откакто имам съдомиялна все с тяхната сол карам. 2кг. за 2,50лв. Не знам много ли е, малко ли е, ама в нашия град само Пени маркет има и нямаме кой знае какъв избор. Добре че Стара Загора е наблизо Wink

# 679
Поправям се Simple Smile
мерилката ми е била 20гр. не 25 така че излизат около 50 дози Wink

# 680
А между Лидълските и Кауфланските таблетки,които бихте избрали?Утре мисля да взема,но за нещастие Лидъл и Кауфланд са един срещу друг и естествено се колебая...  Mr. Green

# 681
  • Балчик
Какво има да се колебаеш, препаратите са достатъчно евтини- купи единия, като свърши- другия и ще разбереш кой ти харесва повече.

# 682
Какво има да се колебаеш, препаратите са достатъчно евтини- купи единия, като свърши- другия и ще разбереш кой ти харесва повече.

След като евентуално си е съсипала някакви съдове. Мисля,че Елфичка очаква отзив не дали мие-то всички мият, а дали някой не си е патил от тях.
Аз не съм ползвала Кауфландски. От Лидлските съм много доволна като измиване,но ми надраскаха леко една  иенска тенджерка-стара и избелиха рисунките на емайлирана тенджера-доста стара. Но на чаши и чинии никакви щети.

# 683
  • Под гъбата

Да, препарата е 1кг. за 3лв. Горе-долу  40 дози ако се слага по 25гр. Аз бях взела веднъж за проба. Доволна съм, измива се всичко.
Откакто имам съдомиялна все с тяхната сол карам. 2кг. за 2,50лв. Не знам много ли е, малко ли е, ама в нашия град само Пени маркет има и нямаме кой знае какъв избор. Добре че Стара Загора е наблизо Wink
Утре ще взема такава, щом мие добре. Иначе таблетките Аро ми измиха всички тенджери и чаши префектно снощи.

# 684
  • Балчик

След като евентуално си е съсипала някакви съдове. Мисля,че Елфичка очаква отзив не дали мие-то всички мият, а дали някой не си е патил от тях.
Аз не съм ползвала Кауфландски. От Лидлските съм много доволна като измиване,но ми надраскаха леко една  иенска тенджерка-стара и избелиха рисунките на емайлирана тенджера-доста стара. Но на чаши и чинии никакви щети.

Ти къде видя, че си е съсипала съдовете? Аз не прочетох такова нещо. Та тя ползва миялната си съвсем, съвсем от скоро. И къде в моя пост видя, че съм писала кои как мият, писах, че ще прецени кои ѝ харесват.  Rolling Eyes Доколко таблетките ще съсипят съдовете ти, зависи от това колко грамотно ще ползваш миялната си.
Аз таблетки не харесвам, те са осреднен вариант и не могат да се индивидуализират.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 21:34 от Джемма

# 685
Взех за проба един кауфландски прах, тяхна марка, в светлосиня найлонова торба- 2 кг за 8 лв. Сигурно сте го обсъждали, но не ми се връща назад да търся. Доволна съм много. Измива отлично и тави, и тенджери, а и  е каквото търся- чист прах, без 15000 в едно. Ей този:

"Еко" програмата пести вода и електроенергия, екологична е от гледна точка на природата. Не знам при вас, обаче моята си мие чудесно, нищо не трябва да се премива след нея, ползвам я понякога, когато пускам през нощта.
Здравейте момичета! И аз си купих от този прах и искам да попитам:Понеже съдомиялната ми е 45см. по колко прах трябва да слагам?Надявам се да ми помогнете! Иначе-да изкажа и аз мнение-ползвам таблетки на Лидл-най -обикновенни-доволна съм.

# 686
Джема,явно не съм се изразила ясно. Исках да кажа,че от проби на това и онова,докато намери подходящия,може да си съсипе съдовете.
И не съм сигурна,че съсипването на съдовете зависи само от грамотното използване на миялната.Препаратите са от голямо значение,а и качеството на съдове и прибори. А бе-комплексно.

# 687
Здравейте момичета! И аз си купих от този прах и искам да попитам:Понеже съдомиялната ми е 45см. по колко прах трябва да слагам?Надявам се да ми помогнете! Иначе-да изкажа и аз мнение-ползвам таблетки на Лидл-най -обикновенни-доволна съм.

Таня, на упътването не ти ли пише? Моята също е 45см. и слагам по 20гр колкото ми е мерилката, която беше в миялната. Но количеството препарат  зависи и от вида на използваната програма.
https://lh6.googleusercontent.com/-5znr0m4ewBM/URWDXkakIuI/AAAAA … 8-no/IMG_0293.jpg

# 688
  • Балчик
Съсипването на съдовете идва от кратките програми, които толкова много обичате и твърдите таблетки, които не се разтварят добре, и това, че таблетката идва голяма като количество за някои от циклите. Има и некачествени съдове, но мисля не са през първите няколко месеца, докато си оставиш само качествените, които стават за миялна. Grinning А новите,вече избираш по този критерий.
Та под грамотно ползване имах предвид, че препаратът следва да се дозира ( което ще е трудно с таблетките) според програмата, вида и замърсеността на съдовете, които са различни почти всеки път. 

# 689
Благодаря за бързия отговор galina_deleva .Накара ме да погледна упътването. Аз нямам мерителна лъжичка,но ще снимам какво пише...Стига да мога да кача снимките...http://tanya71.snimka.bg/daily/nov.765425 иhttp://tanya71.snimka.bg/daily/nov.765425.31028422

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 21:04 от tanya71

Общи условия

Активация на акаунт