Препарати за съдомиялна - 5

• 69 212
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Няма да се е прецакал от едно миене без сол. Сложи си от солта за миялни и избери по-едра.Не знам на нашия пазар, коя е такава. Аз ползвам италианска, мъжът ми ми я носи от там. 2 кг за 60 евро цента  Grinning

# 61
Няма да се е прецакал от едно миене без сол. Сложи си от солта за миялни и избери по-едра.Не знам на нашия пазар, коя е такава. Аз ползвам италианска, мъжът ми ми я носи от там. 2 кг за 60 евро цента  Grinning
Може ли да кажеш от къде я взима и каква марка е?

# 62
От верига магазини МD, DAT5 е марката. Ако трябва да съм точна цената е 0,59 евро, в стек са 6 кутии по 2 кг, това е собствена марка  на тази верига магазини.

# 63
Взех сол на ДМ и ароматизатор...ще видим как ще е.

# 64
Солта на ДМ е ситна, а това не е хубаво. Поне така беше писал Дедо в старите теми.
Ароматизаторът с мирис на Лимон е хубав и траен, но от портокаловият на мен ми става зле - ужасен е.

# 65
  • Gone with the wind
Ароматизаторът пък на мен не ми харесва във всякакъв вариант. Това да не е пране, че да трябва да го ароматизираме?

# 66
  • Варна
Солта на ДМ е ситна, а това не е хубаво. Поне така беше писал Дедо в старите теми.

Ситна е да. Последният път взех от нея от ДМ в мола, че ме мързеше да слизам до Карфур за една сол.
Ароматизаторът пък на мен не ми харесва във всякакъв вариант. Това да не е пране, че да трябва да го ароматизираме?

От повече от 3г. имам миялна, но ароматизатор така и не съм слагала.

# 67
Въпрос на вкус.
На мен ми е приятно машината да ухае на лимони например.

# 68
Взех ароматизатора защото като я отворя ми мирише много кофти на препарат.Даже мислех че се слага след като извадиш съдовете...не искам тях да ароматизирам,но ще го видя и това чудо как е.
Днес ще я пускам сефте с него.
А за солта....не възможно ми е да изчета темите назад и незнаех че и ситна и едра има. Надявам се от тази дето я взех да няма проблем.
А на едрата пише ли и че е едра?

# 69
  • Варна

А за солта....не възможно ми е да изчета темите назад и незнаех че и ситна и едра има. Надявам се от тази дето я взех да няма проблем.
Не няма  проблем, просто по-бързо се разтваря, щото е по-ситна.
Не пише трябва да разклатиш кутията едрата дрънчи повече. Grinning

# 70

Не няма  проблем, просто по-бързо се разтваря, щото е по-ситна.
Не пише трябва да разклатиш кутията едрата дрънчи повече. Grinning

присъединявам се.Муки , само не слагай морска, както бе питала по-горе Wink

# 71
  • Gone with the wind
Въпрос на вкус.

Права си, извинявам се за изказването (което май е прозвучало заядливо)  Embarassed
Просто на мен миризмата ми идва в повече и затова така го написах, не съм искала да се заяждам с никого!

# 72
Въпрос на вкус.

На мен също ми е приятен аромата на лимон и аз ползвам само такъв ароматизатор.

# 73
използвам  ароматизатор  лимон и съм доволна  Simple Smile

# 74
Свърши ми солта и утре ще купувам. Да ми препоръчате някоя по-добра в съотношение цена-качество? Аз ползвам Калгонит от години, на ДМ има ли добра, че ми е на път?

Общи условия

Активация на акаунт