Препарати за съдомиялна - 5

• 69 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
има логика в това като се замислиш...
Благодаря ти Hug

Но дали една таблетка Куантум е много за тази програма- няма остатъци по съдовете ,но .....

# 166
  • Варна
Финиша го режа с нож, а ГГ го чупя няма нужда от нож.

# 167
vnd, ето на моята миялна разходите. Тук е по-голяма снимката
https://lh5.googleusercontent.com/-5znr0m4ewBM/URWDXkakIuI/AAAAA … s869/IMG_0293.jpg

# 168

Как е възможно да не остане препарат по съдовете, когато има само едно изплакване? (визирам еко програмата).

# 169

Как е възможно да не остане препарат по съдовете, когато има само едно изплакване? (визирам еко програмата).

Аз специално нямам никакво намерение да ползвам тази Еко програма, защото първо е най-дългата и второ разхода на вода спрямо програмата за нормално е само 2,5 литра, което не е кой знае каква разлика. При консумацията на енергия разликата е по-голяма, но пък за сметка на това, както казвате Вейда, изплакването е само едно.

# 170
В момента използвам таблетки Claro, измиват добре и лесно се делят на половина. Не слагам гланц. Проблема е, че по съдовете остава слой, който не се отмива ...

# 171
В момента използвам таблетки Claro, измиват добре и лесно се делят на половина. Не слагам гланц. Проблема е, че по съдовете остава слой, който не се отмива ...

как така остава слой, който не се отмива?  Thinking От какво слой-от храната, от препарат или нещо друго?

# 172
Като филмов слой, лилаво син, само по стъклените прибори.

# 173
от гланца е , намали го Peace

# 174
от гланца е , намали го Peace

тя пише, че не слага гланц Peace Нещо в има или в препарата, или в стъклените прибори. На всички стъклени ли става този филм? На всички програми ли става? На тази с висока температура? Или такава без допълнително изплакване?

# 175
На дуралексовите най-вече и при по-висока температура, затова минах на по-ниска и пак го има, но по-малко; без допълнително изплакване.

# 176
  • София
Имам един проблем с чашите. Като изпразвам миялната, ги нареждам в шкафа върху хартия - обикновена, бяла, принтерна, А4 и ги захлупвам с дъното надолу. Някак по-чисто ми е така, да не е направо върху шкафа. Обаче... стъклените чаши като се вземат за ползване, имат гадна миризма, все едно си слагал сода каустик в тях. С едно или две изплаквания се оправят... Но, на какво се дължи това? Керамичните и порцелановите чаши нареждам по същия начин и нямат миризма...  Ползвам гела на SOMAT. Без гланц. Само сол съм сложила...
Преди това ползвах таблетки на Finish, същия проблем. Купих нови чаши, пак същото...

# 177
Когато не ги захлупваш, има ли го мириса?

# 178
На дуралексовите най-вече и при по-висока температура, затова минах на по-ниска и пак го има, но по-малко; без допълнително изплакване.

значи не е от програмите. Таблетките имат ли функция Защита на стъкло от корозия? На английски трябва да пише нещо от сорта Glass protection , на немски Glasschutz.

Имам един проблем с чашите. Като изпразвам миялната, ги нареждам в шкафа върху хартия - обикновена, бяла, принтерна, А4 и ги захлупвам с дъното надолу. Някак по-чисто ми е така, да не е направо върху шкафа. Обаче... стъклените чаши като се вземат за ползване, имат гадна миризма, все едно си слагал сода каустик в тях. С едно или две изплаквания се оправят... Но, на какво се дължи това? Керамичните и порцелановите чаши нареждам по същия начин и нямат миризма...  Ползвам гела на SOMAT. Без гланц. Само сол съм сложила...
Преди това ползвах таблетки на Finish, същия проблем. Купих нови чаши, пак същото...

аз имам медицински проблем с миризмите и усещах всички препарати как миришат на химия. Сега съм с ГГ и всичко е ок.

# 179

значи не е от програмите. Таблетките имат ли функция Защита на стъкло от корозия? На английски трябва да пише нещо от сорта Glass protection , на немски Glasschutz.

М-м-м, не пише. А, кои таблетки имат такава функция?

Общи условия

Активация на акаунт