Препарати за съдомиялна - 5

• 69 411
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
А за таблетката - според мен нещо е попречило на капачето да се отвори, преди да затвориш вратичката поглеждай дали перката се върти свободно и дали няма нещо да запре капачето да се отвори.

Според мен изобщо не беше стартирала програмата, защото я бях насторила да почне в 6ч. сутринта, а мъжът ми като станал в 7 изобщо не е работила машината. Нещо не мога да се справя с отложения старт. Пускам я при отворена врата..избирам програма, времето и след това СТАРТ, после затворих. Направи ми вечатление, че никакви индикации нямаше, че е стартирано нещо, та дори и да отброява време до започване. По принцип по време на работа свети в пода червена точка.

Къде се закача ароматизатора?

# 391
  • Berlin
За миялна ли ще ползваш?
Ако да - пускаш машината на дълга програма и висок градус, изчакваш да изпомпа водата и да започне да пълни нова вода, отваряш, изливаш половината от съдържимото и затваряш.

Да, благодаря, а защо така по средата трябва да се слага? И другите почистващи ли са така?

# 392
Да, благодаря, а защо така по средата трябва да се слага? И другите почистващи ли са така?

Не, другите са с мембрана за постепенно пускане на препарата, защото са в опаковки за еднократна употреба и се поставят директно в машината.
А ГГ е в 2 дози, т.е за 2 употреби.

Къде се закача ароматизатора?

На горната кошница - или се закача да виси, ако е със закачалка или се закача за гръбчето си пак на горната кошница. Има упътване на опаковката.

# 393
Ароматизаторът не отделя ли някаква химия?

# 394

Отделя нещо си, тъй като намалява постепенно.
Аз смисъл не виждам, купувала съм неколкократно и дотам.

# 395
  • София
Лично аз съм доволна от Финиш куантум- не ми е надраскал нищо а преобладаващите ми съдове са от стъкло или Дуралекс
Но не бих си купила отново- просто с по -евтините постигам същия резултат като с тях,а се изръсих за 80бр. -30лв- ама като не питам в началото...
Сега си купих и на ГГ- много съм доволна и от тях с 1/2 табл. всичко е ОК ,същото е и с тези на АЛДИ дето ми ги носят от Германия.Реших че с ГГ ще  мия на по късите програми ,а с другите,че са повече химия на по -дългите
А Финиша си ги "пазя" за тенджели и тави,че да се разтваря добре,че не мога да ги деля....
така че таблетки и препарати всякакви- и мнения всякакви... Hug

# 396
Вчера си купих таблетките ГГ от Карфур, не бяха 9,99, но 11,45 пак ме устройваше. Снощи пуснах съдомиялната с тях. Съдовете излязоха перфекто, никакви забележки  Peace

# 397
  • UK
От години ползваме на Зомат и нямаме никакви забележки   Crazy

# 398
Аз слагам в кошничката за прибори, остатъците от лимоните. Няма химия, ухае невероятно свежо на лимон, а съдовете светят.
Ползвам таблетките на Лидъл всичко в едно, много евтини и ефикасни. В комбинация с изцедените лимонови половинки резултатът е идеален!

# 399

Отделя нещо си, тъй като намалява постепенно.
Аз смисъл не виждам, купувала съм неколкократно и дотам.

И аз не виждам смисъл. Ако има някаква миризма, миялната иска почистване, не ароматизатор...

vnd, аз имах един пакет прах на Алди, наистина миеше перфектно, оня ден сложих последната доза. Ако ми се отдаде възможност, пак ще взема от него.

# 400
  • Стара Загора
vnd, аз имах един пакет прах на Алди, наистина миеше перфектно, оня ден сложих последната доза. Ако ми се отдаде възможност, пак ще взема от него.
Kак се казва този прах? Търсих в нета намерих някакъв Alio, същият ли е?

# 401
  • Русе
Да ви попитам някой поръчвал ли е от Англия Феъри платинум? В Асда-та има доста изгодни цени, има ли смисъл да поръчвам.
http://groceries.asda.com/asda-estore/catalog/sectionpagecontain … 6&startValue=
http://groceries.asda.com/asda-estore/catalog/sectionpagecontain … 6&startValue=
и малко по-скъпите:

# 402
  • Варна
Вчера си купих таблетките ГГ от Карфур, не бяха 9,99, но 11,45 пак ме устройваше. Снощи пуснах съдомиялната с тях. Съдовете излязоха перфекто, никакви забележки  Peace
И аз купих вчера на цена 9.99 ,с подарък боя за яйца , не че лев и нещо са от значение но защо имат разлика в цените ?!
и да отбележа -много съм доволна от резултата , досега ползвах сомат и финиш , таблетки и от двете
но ГГ  ми хареса !и аз нямам никакви забележки !
изми се дори загоряла купа (мъж ми нещо варил в нея и го позабравил)

# 403
  • Berlin
И аз ги взех моите с боя за яйца. Наистина имаше разлика в цената.

# 404
Само да ви кажа, че миналият Великден си купих предлаганата растителна боя, която сега е с таблетите - хубава е.

Общи условия

Активация на акаунт