Препарати за съдомиялна - 5

• 69 383
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
vnd, аз имах един пакет прах на Алди, наистина миеше перфектно, оня ден сложих последната доза. Ако ми се отдаде възможност, пак ще взема от него.
Kак се казва този прах? Търсих в нета намерих някакъв Alio, същият ли е?

Да, точно той. В една синя опаковка.

# 406
  • София
ALIO - точно този е води се 5 в 1 и с 1/2табл. си мия перфектно а и цената за 40бр ми е около 6лв....

# 407
ALIO - точно този е води се 5 в 1 и с 1/2табл. си мия перфектно а и цената за 40бр ми е около 6лв....

Цената на праха беше същата (май) - 2кг, 100 дози.

# 408
Момичета отзиви за Медикс таблетки?

# 409

много лоши отзиви имаше. Запомнила съм, че Дедо казваше който иска да пробва Медикс да си вземе Бинго. Нещо в смисъл, че е Бинго е по-евтино, а е същото. Нямаше да го запомня ако не бях видяла, че са с една с една и съща форма и опаковка.

# 410

много лоши отзиви имаше. Запомнила съм, че Дедо казваше който иска да пробва Медикс да си вземе Бинго. Нещо в смисъл, че е Бинго е по-евтино, а е същото. Нямаше да го запомня ако не бях видяла, че са с една с една и съща форма и опаковка.

Олеее, ужас ooooh!

# 411
Не съм доволна от гела на Сомат. Сега сестра ми ми донесе от Англия таблетки, обаче като свършат не знам какво да купя? Препоръчайте нещо не много скъпо Simple Smile
П.С От Медикс таблетки  и аз не съм доволна Peace

От къде го купувате това ALIO ?

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 21:41 от Leq_80

# 412

От две години ги ползвам.Само от тях съм доволна Peace

# 413
  • София
...
От къде го купувате това ALIO ?
Това е продукт на магазини АЛДИ но в България ги няма .....

Относно Медикс- пробвах само една таблетка от една приятелка преди време- ....ами не че бях недоволна ,но нямах блясък на чашите си  от тях...не бих си купила

# 414
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Знаете ли, дали това феъри http://voynovco.com/2010-01-28-07-09-35.html?page=shop.product_d … amp;category_id=1  е гръцко, така както пише в сайта и дали е добро. Аз ползвам едно което взех от магазинче за препарати внос от Гърция, но капсулите са с жълта, светло синя, тъмно синя течност и прах и пише, че е италианско, доволна съм, но при възможност за избор кое да предпочета?
Благодаря предварително   bouquet.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 06:45 от Бобулина

# 415
Здравейте момичета,
Знаете ли, дали това феъри http://voynovco.com/2010-01-28-07-09-35.html?page=shop.product_d … amp;category_id=1  е гръцко, така както пише в сайта и дали е добро. Аз ползвам едно което взех от магазинче за препарати внос от Гърция, но капсулите са с жълта, светло синя, тъмно синя течност и прах и пише, че е италианско, доволна съм, но при възможност за избор кое да предпочета?
Благодаря предварително   bouquet.

според мен тези на снимката са испански, поне надписите са на испански. Ако трябва да избирам, ще предпочета италианските. Аз също съм с такива като твоите, макар че се оплаках от спукани.

# 416
Бобулина,точно това Фери ползвам и аз.Има го в 3/4 разновидности.Най -новите са "Платиниум" и са много добри Peace
Аз си ги купувам от Гърция,понеже пътувам често и се запасявам.Там са около 8/12 евро зависимост от броя на таблетките вътре Peace

# 417
  • Русе
Аз преди ползвах холандско, сега съм с гръцко Феъри, общо взето това има на нашия магазин. Доволна съм и от двата вида. Но питах преди няколко дни дали някой е поръчвал от Асда Феъри и дали е доволен, ще си копирам питането:

# 418
Момичета, преди месец си купих от Метро 2 туби Сомат гел х 1,5 литра за около 16 лв общо. И понеже тогава купих и съдомийката не знаех как ще го харча. Сега обаче установих, че е ужасно много количество и да попитам някоя от вас иска ли да й продам едната туба за 8 лв. Живея във Варна, кв.Левски, 087 875 10 72

# 419
Изобщо не се подлъвай да си продаваш Сомата, ако си доволна от него! Много добра цена си го намерила!

Струва ти се, че бавно се харчи, ама знаеш ли как ще се зарадваш , че имаш още една бутилка, като ти свърши тази Peace

Общи условия

Активация на акаунт