Препарати за съдомиялна - 5

• 69 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Офффф-че имам имам ама в Карфур на Цариградско не мога да го намеря и това си е ...а в другите не ми се ходи....
То таблетките само докато бяха на прИмоция успях да намеря...и сега пак ги няма...а целия магазин преравям всяка обедна почивка

Питай направо някой от персонала, ако наистина нямат, поне да не си губиш времето да го търсиш.

# 436
  • София
Офффф-че имам имам ама в Карфур на Цариградско не мога да го намеря и това си е ...а в другите не ми се ходи....
То таблетките само докато бяха на прИмоция успях да намеря...и сега пак ги няма...а целия магазин преравям всяка обедна почивка

Питай направо някой от персонала, ако наистина нямат, поне да не си губиш времето да го търсиш.
Да ти кажа- направо търговеца от страна на Карфур ще питам/вътрешна информация/
 #2gunfireпочнаха да ме ядосват.....

# 437

Да ти кажа- направо търговеца от страна на Карфур ще питам/вътрешна информация/
 #2gunfireпочнаха да ме ядосват.....

моля те, пиши какво са ти отговорили, защото и други момичета се оплакаха, че липсват таблетките и гланца. Някой спомена, че зависело от кадрите по места. Аз лично в Пловдив не ги виждам често, а ходя в Карфур един път седмично. Или бързо свършват, или не ги зареждат постоянно. newsm78

# 438
  • Gone with the wind
Отдавна не ходя на Цариградско, защото не ми е най-удобната локация, но в другите Карфури е на един стелаж при перилните препарати, там където се продават уко продуктите. Не съм ги мяркала скоро на рафтовете при препаратите за съдомиялна

# 439
  • София
НАМЕРИХ ГИ!!!!
 Party
Точно там бяха-до перилните препарати....аз дори в наличността на магазина погледнах дали има и бях готова направо с управителя да говоря да ми ги намери Mr. Green
но като все го разместват този магазин....

# 440
Момичета, днес си купих новите табл. за съдомиялна Ка Класик на Кауфланд, 60 табл. за 6лв на промоция. Още не съм ги пробвала, някоя от вас вече да има впечатление от тях?
Имам много големи очаквания от тях, не знам защо така...

# 441
  • Някъде на път....
Момичета, днес си купих новите табл. за съдомиялна Ка Класик на Кауфланд, 60 табл. за 6лв на промоция. Още не съм ги пробвала, някоя от вас вече да има впечатление от тях?
Ще споделиш после....

# 442
Аз си купих на същата марка но all&1, те са 40 таблетки за 6лв. и съм доволна. Но съм мила само един път с тях. Ще дам отзиви отново по-нататък.

# 443
Аз си купих на същата марка но all&1, те са 40 таблетки за 6лв. и съм доволна. Но съм мила само един път с тях. Ще дам отзиви отново по-нататък.

Днес и 40 и 60 табл. бяха на 5.99лв, за това си взех 60те, ако ги харесам да не ме е яд Grinning . Иначе, редовната цена на 60т. е 7.50лв.

# 444
На първо четене съм доволна, остана да я пробвам с тава, но скоро не се очертава да имам достатъчно мръсна и с 1/2 табл. на нормално мръсни.

# 445
Тази вечер с 1/2 табл. измих идеално всички чинии и посуда от деня. Освен това, забелязах, че с тези табл. всичко е много по-сухо, въпреки че си намалих гланца на 1. Беше на 1 и с Финиша и всичко излизаше доста мокро.
Имам чисто нов комплект с прибори и въпреки че вече няколко пъти са мити, няма и една драскотинка.
Сега пуснах и една не много мръсна тава пак с половин табл. на нормалната програма, надявам се на страхотен резултат.

Сега видях, че имат и таблетки All in 1 40бр. в кутия. Но моите са от обикновените, не мисля да пробвам другите, защото са с топче по средата и ми е по-трудно рязането.

Едно миене с 1/2 табл. ми излиза на 0,05ст.
(за K-Classik на Кауфланд http://www.kaufland.bg/Nachalo/02_Sortiment/002_K_Classic/003_No … m/hv_00018898.jpg .)

# 446
  • Sofia
Здравейте, имам проблем с чашите само, от един Финиш прах лимон и преди него малка опаковка Медикс таблетки, чашите ми са за боклука направо, едни такива бели и нямат измиване, нито ръчно, нито в ММ сега с друг препарат. Лошото е, че не помня, какво съм ползвала преди това, докато мие без проблеми, не съм и обръщала внимание.  ooooh! Знам, че беше гел, но не помня Сомат или Финиш. Взех си Финиш Куантум сега, но често се случва да пускам по 2 машини на ден и ако имам и друг вариант ще е добре. Така че ще съм благодарна за предложения, нещо малко по изгодно, което да мие стъклото добре - тази на Кауфланд дали ще ми правят такива проблеми? Моля за съвет и за сол на нормална цена, от която сте доволни. Благодаря предварително.

# 447
Моля за съвет. С какво да сменя Финиш 3в1 таблетките?
Не съм доволна. Първите 2 опаковки, които взехме бяха екстра. От тогава не съм случила на хубави таблетки, ама съм тъпа и упорита и все тях взимам - 14 таблетки за 4,50 лв., от различни места. Ронливи (като че ли първите не бяха такива), оставят по съдовете прашинки бели и като цяло не съм доволна от измиването.

Моля, кажете с какви други да опитам, от които сте доволни? Първият път като се зачетох в темата видях като най-спрягани 3в1 на Финиш и се метнах направо на тях.

# 448
  • Варна
Не съм доволна. Първите 2 опаковки, които взехме бяха екстра. От тогава не съм случила на хубави таблетки, ама съм тъпа и упорита и все тях взимам - 14 таблетки за 4,50 лв., от различни места. Ронливи (като че ли първите не бяха такива), оставят по съдовете прашинки бели и като цяло не съм доволна от измиването.

Моля, кажете с какви други да опитам, от които сте доволни? Първият път като се зачетох в темата видях като най-спрягани 3в1 на Финиш и се метнах направо на тях.
Ползвам таблетките на Лидл - и  от двата вида съм много доволна Simple Smile

# 449

Ползвам таблетките на Лидл - и  от двата вида съм много доволна Simple Smile
Благодаря! Веднага ще ги проверя. Hug

Общи условия

Активация на акаунт