Препарати за съдомиялна - 5

• 67 914
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
На мен гланца ми свършва за месец на 3, сега е намален на 1, солта е на 1 и свършва за 3м.

аз съм намалила гланца, въпреки че ползвам екологичния на ГГ, а солта ми е на средна степен, защото ни е варовита водата.

# 511
  • Варна
Зависи и колко често се пуска миялната. Ако се пуска всеки ден - нормално е да свърши по-бързо. Аз пускам средно на 3 дни, за почти месец солта е намаляла съвсем малко, иначе е на 4 степен. Гланц допълвах преди последното пускане, въпреки че не беше светнал индикатора, на 2-ра степен е, но и отделението събира малко количество.

# 512
Моля,ако някой е ползвал "Медикс" таблетки,да даде отзив.
По принцип съм доволна от продуктите на Медикс.

# 513
  • Балчик
Аз съм ползвала 2 в 1, не 5 е 1. И съм доволна,мият си перфектно.

# 514
За Медикс масовите коментари са отрицателни

# 515

Аз също съм доволна от всичко на Медикс с изключение тъкмо на таблетки за съдомиялна. Ориентирай се към друга марка - това е съветът ми. Не са ги изипипали тях.

# 516
как така пускате на 3 дни една миялна не мога да си го представя, ние сме 2ма+ дете на годинка но всяка вечер машината е почти пълна.

вече месец от както имаме машината и всеки път като пусна на 30минутната програма, след като я отворя има пяна по дъното, а по съдовете остава едно като недоизплакнато, ако са мокри ми се пързаля пръста. пробвах и с половин таблетка и пак така. ползвам ГГ. при вас случва ли се?

# 517
  • Варна
как така пускате на 3 дни една миялна не мога да си го представя, ние сме 2ма+ дете на годинка но всяка вечер машината е почти пълна.

Ние сме двама, по цял ден не сме в къщи, събираме се за вечеря, не готвим често и с по 2 чинии, 2 вилици и 2 чаши на ден няма как да я напълня  Peace

# 518
Чух недобри отзиви за Медикс, затова не съм ги и пробвала.
Иначе от препаратите им съм доволна.

( Миялна и аз пускам всеки ден, че дори и на ръка мия доста. Като тръгна да готвя се събират доста изцапани съдове, та миялна 9 комплекта я пускам всяка вечер. То зависи и какво се хапва, как се приготвя, за да се цапат малко/много съдове, но аз като готвя ми се събират много, все едно гости съм поканила) Embarassed

# 519
  • Варна
Аз съм много доволна от таблетките на Медикс.
На мен не ми харесва Финиша, а скоро бях предложила на Мереленда таблетките на Лидъл и на нея не са и допаднали.
Така, че избора е индивидуален на принципа проба - грешка Simple Smile

# 520
Аз съм много доволна от таблетките на Медикс.
На мен не ми харесва Финиша, а скоро бях предложила на Мереленда таблетките на Лидъл и на нея не са и допаднали.
Така, че избора е индивидуален на принципа проба - грешка Simple Smile
Аз взех обикновените, но следващия път ще взема all in one.
Иначе измиват тези - неизмити съдове не са оставали, но няма блясък и остават бели петънца ( само) по чашите - хлор. По няколко капки, но дразни. От миялната след измиване не се носи аромат както с другите таблетки. Не мога да кажа категорично, че да лоши, но не бих взела повече. Hug
Иначе миялната ми е заредена с гланц и сол, освен да увелича едно от двете, или?! Понеже в другите таблетки си има и гланц и аз съм заредила допълнително в миялната. newsm78

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 22:01 от Merelenda

# 521

моето мнение за таблетките на Медикс и Лидлските е отрицателно. Пробвала съм и съм сравнявала. Лидълските поне са евтини, а на Медикс и не мият качествено, и са скъпи Peace

# 522
  • UK

Ползвала съм ги и съм доволна  Laughing
За солта, съм доволна и от тази на Метро с тяхната марка АRO , както и тази от Лидл не помня марката ooooh!

# 523

вече месец от както имаме машината и всеки път като пусна на 30минутната програма, след като я отворя има пяна по дъното, а по съдовете остава едно като недоизплакнато, ако са мокри ми се пързаля пръста. пробвах и с половин таблетка и пак така. ползвам ГГ. при вас случва ли се?

Погледни си в инструкциите колко изплаквания има тази къса програма, при някои машинки то е само едно. Възможно е затова да остава препарат.

# 524
На 30мин използвам само течен и слагам по много малко препарат, иначе има много пяна на дъното, но съдовете ми са добре изплакнати.

Общи условия

Активация на акаунт