Препарати за съдомиялна - 5

• 67 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Перлен прах, не съм доволна, защото по спомен съдържаше фосфати.
Друго - скъпо излиза, дозите са малко, а и това неравно дозиране ме изнервяше.
С гел мия само пластмасарии, предпочитам таблети.

# 496
Признавам, че темата с фосфатите хич и не съм я чела. Така, че тук съм некомпетентна. Разбирам иначе защо не си доволна. Мен ме устройва, тъй като моята миялна е малка и реално 1 бутилка я ползвам двойно, единствено не ми харесва цената в Бг. А щом казваш, че това което остава в бутилката е препарат - супер ще си го доизползвам.

# 497
Аз като си използвах първата бутилка, която беше червено и синьо, като ми свърши синьото, реших да пробвам само с червената течност само.
Цялата съдомиялна и всичко, което можеше да се забоядиса, беше станало червено, нищо не се беше измило като хората. Та си мисля, че червеното е гланц, а синьото е препарат.

# 498
Аз като си използвах първата бутилка, която беше червено и синьо, като ми свърши синьото, реших да пробвам само с червената течност само.
Цялата съдомиялна и всичко, което можеше да се забоядиса, беше станало червено, нищо не се беше измило като хората. Та си мисля, че червеното е гланц, а синьото е препарат.

и аз изхвърлих една бутилка Сомат гел. Според мен и двете бяха препарат, не едното гланц другото препарат. Търговски трик че е нещо вълшебно Stop както в таблетките различни цветове или Феъри различни цветове гел.

# 499
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм доволна от Сомат, но ползвам талетките "сода ефект". Тези 7в1 ми идват по-скъпи. От Карфур взех 114 бр. за 19 лв., което идва по 16 ст. на таблетка. Предвид това, че съм с малка миялна и ги деля, едно пускане ми излиза 8 ст. /без водата и тока, които така или иначе не мога да сметна до стотинка/, което ме прави един доволен потребител.

С постовете си ми дадохте и отговор защо излиза розова вода от миялната. Тъй като маркучът за обратната вода ми е заустен директно в мивката, виждам какво излиза от нея и ми стана интересно. Ето, че вие утолихте любопитството ми.

# 500
Аз съм доволна от Сомат, но ползвам талетките "сода ефект". Тези 7в1 ми идват по-скъпи. От Карфур взех 114 бр. за 19 лв., което идва по 16 ст. на таблетка. Предвид това, че съм с малка миялна и ги деля, едно пускане ми излиза 8 ст. /без водата и тока, които така или иначе не мога да сметна до стотинка/, което ме прави един доволен потребител.

И аз съм от доволните потребители. Купих от ДМ същия Сомат сода ефект 114бр. за 15,50 лв.преди 2-3 месеца. Съдомиялната ми е за 6 комплекта и слагам по половин таблетка и така едно пускане ми излиза 6-7 ст.  Peace

# 501
Да питам знаещите
искам да си купя гел! за да мога да пускам на късата програма (таблетите не се разтварят) едни познати са тази седмица в Гръцко и ме питат по скайпитУ искам ли препарати да ми купят от там искам казах Ама какво искам?
Въпрос какво да искам като гел да ми купят Финиш или Сомат или...?
някой с инфо за гръцките препарати?
 Hug

# 502
  • На брега на реката
Да питам знаещите
искам да си купя гел! за да мога да пускам на късата програма (таблетите не се разтварят) едни познати са тази седмица в Гръцко и ме питат по скайпитУ искам ли препарати да ми купят от там искам казах Ама какво искам?
Въпрос какво да искам като гел да ми купят Финиш или Сомат или...?
някой с инфо за гръцките препарати?
 Hug
И аз питах до скоро. Имах Сомат двукомпонентния /доволна бях/, но си взех миналата седмица Финиш всичко в едно за проба, вече мога да направя разлика. Финиша според мен е по-добър.

# 503
Пинко, мисля, че Финиш е по-добър избор.

# 504
  • Пловдив
Все още не са ми монтирали съдомиялната, но да попитам какви препарати трябва да купя? Четох за сол, гланц, няма ли препарат  3 в 1?

# 505
mimimibg  аз слагам гланц, сол и таблетка. Гланца и солта се слагат в определените за това контейнерчета/ на 2 седмици долу горе/, а таблетката при всяко миене  Peace

# 506
  • Gone with the wind
Сол и гланц на 2 седмици ми се струва много, много начесто

# 507
  bouquet

значи поръчвам им да ми купят гел Финиш

# 508
Сол и гланц на 2 седмици ми се струва много, много начесто

начесто е и според мен. Аз пълня с гланц на 3-4 месеца, а сол на 2. Но може би зависи от настройки и твърдост на водата. Ако е много варовита и са на макс, ще е начесто.

# 509
На мен гланца ми свършва за месец на 3, сега е намален на 1, солта е на 1 и свършва за 3м.

Общи условия

Активация на акаунт