Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 930
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Пак съм аз  Mr. Green
_ilka_, junia-eli, val_1210 добре дошли момичета  Hug
Споделете как се борите с желанието си да хапнете нещо солено , особено когато готвя или сипвам яденето  ooooh! усещам как съм на ръба  Crazy Днес попрекалих с плодовете. Изядох 5 малки кивита, ябълка и банан, сега си направих чай с мед и лимон, а сутринта беше гол черен чай. Не съм гладна , но ми се яде...ей заради тази лакомия съм се докарала до тук.
 Нещо съм се и поизринала, дали е от диетата  newsm78
 Пишете по на често и какво ядете и по колко, за да сверявам часовника  Hug
Щом си се обринала ,значи се чистиш от токсини,ще отмине...
Как да си прекалила с плодовете,дори е малко...
Черният чай не те ли разтреперва,за мен той е по-силен от кафе...

Не ме разтреперва, ободрява ме  Mr. Green Аз по принцип до обяд пия поне 3 кафета и следобед още едно....та сега се разминавам с 1-2 черни чая.  Вчера ударих два един след друг и малко ми стана напрегнато  Crazy ...ама се усетих от какво е. Плодчетата са около кило до сега, а ще хапна още поне една ябълка, защото вечер ми е най- трудно да издържам. И от тази гледна точка прекалих.
 За обрива- и аз се замислих дали не е от токсините, но те не трябва ли да са гнойни пъпки. Моите са като от ухапано от комар ...и сърбяяят  ooooh! Някой друг изринат ?

# 646
Не ,при мен няма обриви,но все пак ми е втори ден.
Нищо не съм яла от вчера на обяд,защото лунувам Wink
За следобяд съм си приготвила ябълка.Довечера също ще е ябълки.
Хубав ден!  bouquet

# 647
Минавам да ви сервирам чая
и да се похваля, че още един кг падна в боя  Mr. Green Остават още 15-20 и съм готова  Joy
 Успешен и енергичен плодов ден ви желая момичета  Hug

# 648
Започвам трети ден.Ще бъда на ябълки.Хубав ден ,момичета!

# 649
Добро утро  Hug Петия ден се събудих с -0,5кг. 4 дена - 4кг. Вчера голи чайчета, банан, половин ябълка, фреш грейпфрут, 3-4 ягоди и 2 портокала...и едно кафе- голо  Mr. Green Не казвате какви са резултатите ви, но то си зависи от началните кг. Всеки ден ли се теглите или по на рядко? Аз ако не видя минус сутринта не знам дали ще съм достанъчно мотивирана  Blush
 Хубав плодов ден  Hug

# 650
Аз стартирах с 62,5,сега съм 61 кг.,значи -1,5 за два дни,от които първия лунен.
Ама свалям бавно Sad.Предното плодуване за 21 дни свалих само 4,5 кг.,от които си върнах два.
Надявам се сега на това,че се затопля и се движа повече да смъкна 4-5кг. за 14 дни плодуване + 10 захранване,колкото съм си определила.
Всеки ден се тегля,ама сега като почна да задържам и ще ми стане кофти.
Тъй е при мен... трудна работа. Confused

# 651
Нормално е да сваляш бавно, имаш малко за сваляне и ти се дърпат  Hug Аз свалям сравнително бързо защото мазнинки бол  Mr. Green Странното е, че визуален ефект никакъв няма при мен. Само кантарен. По- голямата част сигурно е задържаната вода, но...каквото- такова.
За период се старая да не мисля- колкото мога- толкова, но все пак ми се иска да е по- дългичко, за да мога да изчистя поне 10кг, а от тук нататък предполагам ще започна да свалям по все по- бавно ...и след това ще ми трябва и прилично захранване, за да не се върна пак от начало. Но това ще го мисля когато дойде време. Тези дни ми
Предстоят едни празници, едни софри...само като се замисля и се плаша. Но толкова импулсивно започнах плодуването, че изобщо празничните дни не ми бяха в главата.

# 652

Предстоят едни празници, едни софри...само като се замисля и се плаша. Но толкова импулсивно започнах плодуването, че изобщо празничните дни не ми бяха в главата.
То ядене и празници цял живот ще има,изобщо не се поддавай на такива мисли! Hug

# 653
Цитат
Всеки ден ли се теглите или по на рядко?

Минимум 5 пъти на ден.

# 654
Добро утро в тази слънчева съботна сутрин  Hug
Днес съм минус 0,5кг. Пет дена на плодчета и -4,5кг  Mr. Green Менюто вчера - 4  Blush нектарини /много гадни бяха- не се лъжете да си купувате, 2 портокала, 2 кивита и малко голи чайчета.
Днес цял ден в къщи около ядящо дете и не знам как ще издържа  ooooh!
Хубав плодов ден! Излезте да ви нагрее слънчицето  Hug

# 655
Здравейте,девойки. От утре и аз смятам да мина на този режим,като спазвам графика на хранения,който е на 1ва страничка.Мисля да го правя 20 дни,но краят съвпада с Великден и няма да мога да направя захранване.Според вас от огромно значение ли е това захранване. И още едно въпросче:плодовете от 1 вид ли трябва да са.Например за целия ден трябва да ям 3 ябълки или може ябълка,киви,банан /например/. Кои са за вас плодовете,които ви помагат да свалите повече килца? Май доста въпроси станаха,но се надявам че все някой ще ми отговори.Благодаря предварително. Simple Smile

# 656
Добре дошла Павлинка Иванова  Hug
Не мога да ти дам отговор на въпросите, но мисля, че след толкова време плодуване захранването е много важно. Най- малкото коремът ти ще е отвикнал от нормалната храна и ще му дойде по нанагорнище. Аз плодувам, но не точно по диетата на първа страница. Старая се да спазвам количеството плодове и часовете, но смесвам плодовете  Blush
 Тази сутрин съм без минуси  Crossing Arms Но вчера голямо ядене беше  ooooh! Два гоолеми портокала и два гооолеми банана, чай с мед. Днес ще опитам да се укротя и да наблегна на ябълките, пък да видим.
 Шести ден- не мога да повярвам, че се чувствам толкова жизнена без мИсо, шоколад и хлЕб  Crazy
 Хубава неделя плодоранки  Hug

# 657
Благодаря за гостоприемството mali mali Искам да попитам във всеки чай ли слагате по 1ч.л мед или само на един.Правите ли някакви упражнения освен гладуването? Аз мисля да почна 30 day shred. Момичета от teenproblem бяха доста доволни от резултатите Simple Smile
Хубав ден и много минуси Simple Smile

# 658
Аз се старая чайчетата с мед да са максимум 1-2. Правя йога...но под правя имам предвид два пъти до сега  Blush Не ми остава време. Иначе едва ли е противопоказно стига да не е много натоварващо, за да не ти прималее. Да споделят и другите момичета. Аз много се наблюдавам, защото и на работа трябва да съм в кондиция, кола карам, а и детето си е ангажимент и не е добър вариант да припадам. Всеки си знае до колко изнемощял може да бъде. Странното, което наблюдавам е, че нито ми стърже на корема от глад, нито съм отпаднала, но аз и споделих, че смесвам плодовете и задължително хапвам банан. Иначе ме свива коремът.

# 659
  • Варна - Черна гора
Добре дошла и от мен, Pavlinka Ivanova  Hug

Моя приятелка, която плодува от 9 години ми даде копия на програма, правена и' от д-р Емилова. След като прочетох и информацията от първа страница мога да кажа, че:
 - по време на плодуването можеш да пиеш колкото си чай искаш, но само с 4 чаени лъжички мед. Естествено меда се приема не с една порция  чай, а равномерно през деня.
 - можеш да приемаш различни плодове, но в различните приеми. Т.е. не трябва да си правиш плодова салата.
 - захранването: според мен е много важно да стане постепенно. Стомахът е работил на ниски обороти. Взели сме от запасите на организма и ако започнем да се храним, както преди той ще се презапаси. И не само, че обезсмисляме плодуването, ами и ще качим доста килограми.

Аз плодувам вече 6-ти ден. Вече съм -2,7 кг. Искаше ми се да направя плодуване от 7 до 10 дни. Първите дни бях на ябълки и предполагам от тях вдигнах кръвна захар. Баба и вуйчо бяха диебитици и се притеснявам да не си навлека и аз диабет. Сега съм на портокали и грейпфрути.
Работата ми носи количество стрес, та вчера бях като "ранена гугутка" по думите на мъжа ми. Утре ще започна захранване по 5 дневната схема. Планирала съм след захранването до обяд да съм на чай+мед и плодове, на обяд средна порция храна + ръжен хляб, а вечер салата. Нездравословното хранене ще остане в миналото.
Приятен ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт