Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 840
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,девойки. От утре и аз смятам да мина на този режим,като спазвам графика на хранения,който е на 1ва страничка.Мисля да го правя 20 дни,но краят съвпада с Великден и няма да мога да направя захранване.Според вас от огромно значение ли е това захранване. И още едно въпросче:плодовете от 1 вид ли трябва да са.Например за целия ден трябва да ям 3 ябълки или може ябълка,киви,банан /например/. Кои са за вас плодовете,които ви помагат да свалите повече килца? Май доста въпроси станаха,но се надявам че все някой ще ми отговори.Благодаря предварително. Simple Smile

Задължително трябва да преминеш през някаква форма на захранване. Затова по-добре направи 10-12 дни плодуване. Не е проблем плодовете да се смесват. Добре е да ядеш поне 1 ябълка на ден. Моята вечеря примерно е около 500 грама плодова салата с 4-ри различни плода. Чая го пия без мед - между 1.5 и 2 литра на ден. Simple Smile

# 661
  • София
Павлина, ако не се захраниш има голяма вероятност да си докараш здравословен проблем. По-добре гладувай по-малко - 10-12 дни и се захрани 5 дни и след 1-2 месеца направи 20 дни глад с 10 захранване. Принципът е колкото гладуваш, поне половината дни да се захраниш.
Алекс Л гладува по негови си правила, тук повечето се съобразяваме с плодуването по Емилова, според което не се смесват плодовете на един прием. Можеш да пиеш зеленчукови сокове вместо едно ядене, като може да се смесват зеленчуците, както и зеленчуци и плодове. Аз например често заменям ядене със сок от ябълки и моркови или сок от моркови и целина. Желателно е да си изяждаш 4-те лъжички мед, защото те ти дават достатъчно енергия през деня. Хубаво е да се изпива по 1,5-2 л. вода, но не повече и не се прекалява с водата, тъй като се натоварван бъбреците. Естествено ако си жадна-пиеш, колкото ти се пие, но насила няма смисъл.
От утре ли започваш? Аз ще си дам отчета утре, ама момичета, кой ден сме вече? Така ме завъртя шайбата в работата, че хич не помня кога започнахме групово тук.  На 5-ти ли беше?

# 662
tzvety26 смятам да започна от утре.Ама ми е чудно дали ще мога да спазвам часовете за чай,че съм и на училище,а тези наши междучасия от по 10 мин не стигат за нищо  Crossing Arms Искаше ми се да направя едни 20 дни плодуване /за 1ви път ми е/ или по-добре да направя 15 и 5 дни захранване? А що се отнася до плодовете смятам да карам на ябълки,че бананите са доста калорични,а сокове не ми се пият,че и там има доста консерванти,а чайчето ще го пия чисто само 1то ще ми е с мед /страх ме е да не стане много медът,че и той си е калоричен и вместо да ми помогне да не вземе да ми навреди/. Съжелявам за дългия пост   bouquet

# 663
tzvety26 смятам да започна от утре.Ама ми е чудно дали ще мога да спазвам часовете за чай,че съм и на училище,а тези наши междучасия от по 10 мин не стигат за нищо  Crossing Arms Искаше ми се да направя едни 20 дни плодуване /за 1ви път ми е/ или по-добре да направя 15 и 5 дни захранване? А що се отнася до плодовете смятам да карам на ябълки,че бананите са доста калорични,а сокове не ми се пият,че и там има доста консерванти,а чайчето ще го пия чисто само 1то ще ми е с мед /страх ме е да не стане много медът,че и той си е калоричен и вместо да ми помогне да не вземе да ми навреди/. Съжелявам за дългия пост   bouquet

Чая го правя предварително и го слагам като изстине в пластмасови бутилки от половин литър. Обикновено го правя предната вечер и го оставям в хладилника. Носиш си примерно 2 бутилки в чантата и си пиеш често на малки глътки, когато ти се пие. Много е удобно така. Банани и зеленчуци не консумирам. Сокове и фрешове също. Simple Smile

# 664
  • София
И аз правя като Алекс с чая, когато няма да мога да си направя през деня. Банани ям, много ги обичам, но след 3-тия ден, не прекалявам разбира се. Относно соковете-в никакъв случай не пий готови сокове. Аз имах в предвид прясно изцедени сокове - например аз сутрин закусвам с 2 чаши фреш от портокал и грейпфрут /обожавам го/. Медът няма как да ти навреди. Не се притеснявай за това.
Алекс, колко вода извън чая изпиваш на ден? И колко горе-долу чай ти се събира?
Върнах се назад в темата и видях, че сме започнали на 5-ти. Значи днес ни е 10-ти ден. До сега не ми се беше случвало да не броя стриктно дните Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 23:33 от tzvety26

# 665
Цитат

Вода не пия. Пия само неподсладен билков чай. Средно 1.75 литра на ден. Simple Smile

# 666
  • София
Цитат

Вода не пия. Пия само неподсладен билков чай. Средно 1.75 литра на ден. Simple Smile
Peace
Да се отчета-ден 11, -6,3 кг. Просто перфектно Simple Smile много минусов и усмихнат ден на всички!

# 667
Привет на всички плодуващи!

След 35 дни плодуване резултата е -12,6 килограма. Поставената цел е изпълнена! newsm44

В оставащите 5 дни до края на диетата се надявам да сваля още 1 килограм.

Успешна седмица! Simple Smile

# 668
Привет на всички плодуващи!

След 35 дни плодуване резултата е -12,6 килограма. Поставената цел е изпълнена! newsm44

В оставащите 5 дни до края на диетата се надявам да сваля още 1 килограм.

Успешна седмица! Simple Smile
Леле поздравления!
Така ме мотивира със срахотните си резултати.Браво! Hug
Искаме снимки! Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 16:46 от gabri3lla

# 669
Здравейте и от мен!Днес започвам това предизвикателство.Изходното ми тегло тази сутрин беше 60г.Ще се опитам да направя 10 дни плодуване и 5 дни захранване.Лек и успешен ден на всички! Simple Smile

# 670
извинете ме че нахлувам така в темата,но исках да ви попитам дали може да се пие зелен чай (от този за отслабване)а кафе?Съжалявам ако е коментирано преди Embarassed

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 11:31 от bebcheto

# 671
  • Русе, у дома
Днес при Гала - плодолечението като тема, гости бяха - д-р Емилова, д-р Вергиния (забравих и фамилията), режисьора Стилян Иванов и други, вклчваха в заснето видео Глория и Тони Димитрова. Не знам дали вече е качено на Нова Плей, но довечера сиг ще го има. Доста интересни неща споделиха, имаше какво да науча...
http://play.novatv.bg/play/307129/?autostart=true

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 20:30 от barfly

# 672
  • Русе, у дома
извинете ме че нахлувам така в темата,но исках да ви попитам дали може да се пие зелен чай (от този за отслабване).Съжалявам ако е коментирано преди Embarassed
Аз бих пила, обичам го. Той също е с доста детокс ефект.

# 673
извинете ме че нахлувам така в темата,но исках да ви попитам дали може да се пие зелен чай (от този за отслабване)а кафе?Съжалявам ако е коментирано преди Embarassed

Не може. Кафето е забранено, а зеленият чай съдържа кофеин и затова не може да се пие.

# 674
Влизам в плодовия рай с вас Simple Smile и аз от утре.

Общи условия

Активация на акаунт