Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 827
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
И аз днес изкарах плодов ден,така се случи ,не бях го предвидила,но ще гледам и утре да съм стриктна и да не се изкуша от нещо...
До обяд изядох 3 ябълки,а от следобед до сега си изпих 1л.портокалов фреш,леко разреден с вода,преди лягане ще изпия едно чайче от липа с мед
И ще изгледам предаването от днес „На кафе„,за да се нахъсам максимално....

# 676
  • Sofia
2-ри успешен ! Ябълки,фурми и 3 чая/без мед/

# 677
Край на плодуването!!! Joy

След 40 дни плодуване резултата е -13,7 килограма!  newsm68

Чувствам се отлично и съм много доволен от постигнатият резултат. Grinning

За първи път правя толкова дълго плодуване и малко се притеснявах, но притесненията ми се оказаха напълно неоснователни. yes
Имах лек дискомфорт в първите 3 дни както обикновено и главоболие около 28-ия ден, което премина само с вземането на 1 аналгин.

Чувството за невероятна лекота и все едно че са ти поникнали крила е прекрасно! newsm44

Успех на всички плодуващи! newsm10

# 678
Здравейте, спешно искам да сваля 5 кг за 2-3 седмици и надеждата ми е в тази диета. Имам нужда от подкрепа. Начало 63 кг, висока съм 1,70. Започвам от утре , защото днес вече се натъпках с храна 
 Blush
Аlex_L впечатляващ резултат smile3501  Имам те за пример   bouquet

# 679
  • Sofia
Аlex L,поздравления ! Наистина голяма воля се изисква да се издържи толкова дълго време.Само 1 път успях да направя 40 дневно с -15кг. Захранването ми е по-трудно и там се дъня...Ти колко дни ще го правиш,20 или повече...Прави ли си някакви медицински изследвания преди да започнеш,по време на режима и сега след като приключи,имаше ли някакви здравословни проблеми,или целта беше само сваляне на кг.

Днес мина и 4-ия ден при мен,засега всичко е ОК,няма главоболие и чувство на глад,а цял ден готвих вкусотии за домочадието,но устисках  Wink

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 20:56 от Doli

# 680
Благодаря *Insatiable* и Doli. Grinning

Успех и на вас! newsm10

Цитат
Захранването ми е по-трудно и там се дъня...Ти колко дни ще го правиш,20 или повече...Прави ли си някакви медицински изследвания преди да започнеш,по време на режима и сега след като приключи,имаше ли някакви здравословни проблеми,или целта беше само сваляне на кг.

Не съм си правил изследвания преди диетата и няма да правя такива сега, защото нямам нужда от тях. Достатъчно ми е че се чувствам прекрасно. Не съм имал здравословни проблеми. Диетата я съчетавам с постите и я правя за прочистване първо и след това за сваляне на килограми. Те така или иначе вървят ръка за ръка. БМИ в момента ми е 23,2.
Тъй като не следвам диетата на Лидия Ковачева захранването ще си е мой стил. През деня ще съм на плодуване, а вечерята ще  е постна, без пържено, захар и изделия от захар, бяло брашно и изделия от бяло брашно. До вечерята ще пия неподсладен билков чай, а след нея само вода. И така до Великден. Би трябвало да няма промяна в теглото или да има лек плюс дотогава, което е нормално. Така или иначе до 1-ви август, когато ще направя около едноседмична диета ще трябва да съм качил около 5 килограма, за да ги сваля по време на нея. Simple Smile

# 681
Здравейте, от утре отново съм с вас. Стартирам от 68кг. Пожелавам си да устискам и да приключа  няколко дни преди Великден. Миналия път плодувах 14 дни, свалих 7кг.
Успех на всички плодуващи  Peace

# 682
Здравейте плодчета  Laughing От днес и аз се включвам за 7-дневно плодуване.Този път искам да е по кратко и така се надявам да ми е по лесно, че дългите периоди много ме затрудняват.
Поздравления Alex L ти си истински войн! Laughing
*MaGiKa* с теб стартираме от почти едни и същи кг. само, че аз от 67 кг.Надявам се да сваля около 3 кг. за тази седмица, че много, много се отпуснах.
 Doli  Hug
Желая ви един слънчев и плодуващ ден с много свалени грамчета, а защо не и килограмчета! Laughing

# 683
  • Sofia
с.м.н. ,УСПЕХ! 

Днес ми е 6 ден,няма чувство на глад,а прилив на енергия  smile3539 Хапвам си повече плодове,ябълки,банани,ананаси,грейпфурти,фреш от портокали,з-то съм с Хашимото и не бива да гладувам.Пия чай ,понякога с мед,друг път без.Като ми се припие кафе или капучино си правя инка,тя е от цикория и няма кофеин.Вчера си пасирах банан с вода,фурми и малко сусамов тахан/за костите/.Много е вкусно!Заместих едно хранене с този шейк.Ще видя докога ще изкарам,че стана непредвидено започването,а наближават празници..Може би до другия вторник вкл.,ще е 14 ден,и 4 дни захранване,а след това на салати и постни ястия...Има време,дано успея  Praynig

# 684
Doli ,Благодаря успех и на теб!Аз до тук съм на два чая без мед, три кафета ,една ябълка и няколко сушени смокини, не знам дали са позволени от първия ден, но свекито ме черпи и аз не можах да откажа.За вечеря също ябълка.

# 685
Иееееее  newsm44 Радвам се, че ви открих... Записвам се  smile3523
Не съм изчела всичко, но ще се поправя.
Стартирах днес от 68,3  ooooh! искам да си бъда пак 63 ако може Blush
Редувам зелен чай и ябълки на 2 часа. до тук - добре. Не съм умряла от глад. Дано да се справя....
До скоро!  Hug

# 686
 Princessa SS Добре дошла и успех! Hug

# 687
с.м.н. , благодаря!  Hug
Ами май е добре..... като за първи ден: сутринта - 68,3  преди малко - 67,0
Харесва ми, когато мърда тоя кантар надолу. Днес беше чай и ябълки, утре съм на чай и пъпеш. Мислех, че ще озверея от глад, ама няма такова нещо. ОК съм!
Успех на всички борещи се с ненужните килограми!  Hug

# 688
Добро утро момичета!При мен първия ден мина успешно- днес отново ябълки и чай от лайка.
Princessa SS браво!
Хубав ден!

# 689
Аз май си пиша сама , newsm78 ама карай  Laughing Днес отново на ябълки и чай, не знам на кг.как съм ,но корема ми се прибра малко.

Общи условия

Активация на акаунт