Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 813
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Не си сама! И аз съм тука...ама нямам кой знае какво за писане.
Вчера: зелен чай и пъпеш през 2 часа. Ама нещо не ми се понрави тоя пъпеш  ooooh! Чувствах се и изморена и ми се спеше целия ден.
Днес пак ябълки и чай. С ябълките по се разбираме.
Килограмите са - 1,4 /от понеделник до тази сутрин/....
Хубав ден!   Nature Sunny

# 691
  • Sofia
И аз съм тук  Hug Днес ми е 8-ми ден,до сега 3 ябълки и 2 чая от липа/любим ми е/,след малко ягоди.От вчера и домати ям,те се водят кисел плод.Поотминаха ми болежките в ставите,имам енергия,но я карам по-умерено,само с разходки

# 692
Здравей дами,честит празник на всички цветя Simple Smile
Аз днес съм 5-ти ден на плодове,чувствам се отлично,свалих точно 3кг.,но от утре започвам захранването от 1стр. пак за 5 дни.Има ли други които се захранват и как върви,защото предполагам ще е по-трудно,моля споделете как е Simple Smile

# 693
Здравейте, отскоро съм във вашите редици,но до сега само четях и се мерех, не съм писала и не съм се отчитала. newsm56
Имам за сваляне 10кг. От тях още след 1вия ден бях -0.700, след това - 0.800.... и т.н

Днес ми е 20ти ден и сякаш минуса е твърде малък- само -2кг, smile3544 при това вариращи. Меря се всеки ден като от ден до ден или има минус или има + някакви грамове. Отчитам и ,че 7 от тези дни бях в цикъл (предполагам от задържане на вода и др.) едва ли мога да очаквам много,но все пак някак си се обезкуражавам.
За протокола, със сантиметъра-също се обикалям най-редовно  Mr. Green , там е в порядъка на 1см от бедрата смъкнато (не,4е това ми помага-пак не мога да си вляза в старите панталони...), и може би пак около сантиметър от ханш, талията си е същата....  Tired

Основно като плодове го карам на ябълки, ягоди,ананас, понякога 1 банан ( за целия ден, другото гледам да са др. плодове,заради калоричността им), но все пак... и разбира се-чай.
В застой ли съм или просто бавно свалям-не знам,  Tired но ми се реве ве4е. Движение - също гледам максимално да ходя пеша от и до работа, в обедната-също- разхождам се,гледам да се движа максимално,избирам по-дълги маршрути и пак пустото не ще и не ще да се смъква!
а като чета, че тук има хора, дето за 5 дена смъкват тия 2 кила,които при мен са за 20 дена и ми се  newsm45

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 08:28 от JOSEPHINE

# 694
  • Sofia
Много е странно това с теб,явно задържаш течности...Бих ти препоръчала да приемаш 
Скрит текст:
Ликуит Оф
  Аз го приемам при необходимост и съм много доволна,билков е

# 695
а като чета, че тук има хора, дето за 5 дена смъкват тия 2 кила,които при мен са за 20 дена и ми се  newsm45

зависи колко имаш да смъкваш - ти казваш 10 кг , но
от 58 искаш да станеш 48 или от 70 на 60 ?

не задържаш вода - тази диета доста обезводнява , заради липсата на сол в продължение на много време ,
да знаеш  , че после всичко ще поемеш обратно .

# 696
  • София
Мдаааам и затова според Ана Каренина Дюкян е най-подходящата диета. ooooh!

# 697
в никой случай -
Дюкан маха мазнините - грешка ,
маха и въглехидратите - друга грешка ...
Дюкан е краен , както и това с плодовете и чая .
една НВД с мазнини и от време на време по някое блокче шоколад или сладолед е оптималното за мен ...

# 698
  • София
А да верно, че ти беше фенка на НВД. В тази тема плодуваме. През има няма 10 страници наминаваш да ни обясняваш колко е лоша тая диета и бързо да станем фенове на НВД. Не виждам смисъл от такива включвания, моля те, нека не разводняваме темата.

# 699
пиша понякога , защото съм го пробвала това нееднократно и знам докъде ме доведе ,
ако за 20 дена е свалила само 2 кг ( които ще качи със ''захранването'' ) , защо да продължава с тази безсмислена диета ?

# 700
  • Sofia
Това не е диета само за отслабване,а най-вече за пречистване на организма и лечение

# 701

зависи колко имаш да смъкваш - ти казваш 10 кг , но
от 58 искаш да станеш 48 или от 70 на 60 ?

не задържаш вода - тази диета доста обезводнява , заради липсата на сол в продължение на много време ,
да знаеш  , че после всичко ще поемеш обратно .

От 65 тръгнах с нагласата за 55, но и на 57 да се спра ще ми е ок. Така съм се чувствала най-добре в кожата си (на 57). Да, не е много, имайки предвид,4е има момичета,които тръгват от много повече кг за сваляне,но все пак, знам ли ... newsm78
Утре пак ще пиша за отчета, а днес цял ден изкарах на 2 банана - 1 на обяд и 1 около 16ч и около 4 ябълки, в моменти,когато ми е било гладно. Лошото е,че не можах да си изпия водата, малко беше,но цял ден имах ангажименти и почти не ми остана време.

Но ми е влязла муха в главата дали да не започна да замествам някои от плодовете с някакъв зеленчук, от гледна точка да няма толкова захари в него... примерно вместо ябълка да гриза морков...
Също да попитам-около колко време средно ви е траел застоя след първото сваляне, тоест след първите няколко дни в които осезаемо отчитате минус, следва някакъв застой?  Flutter

# 702
  • Sofia
Ако искаш да продължиш с плодуване  само домат може да ядеш,ако започнеш захранване тогава може и други зеленчуци-морков,краставица,марули,картоф,броколи,карфиол и т.н.каквото обичаш
При мен застой има около 7-10 ден.,а и аз не се тегля всеки ден,а 1 път седмично
Как си с голямата нужда,хубаво е поне 1 път на ден,ако не слабителни

# 703
от днес започвам захранването....

# 704
Здравейте.От днес реших да започна и аз.Първо обмислям 5 дена,но ако издържа тях ще направя още 5 и тогава захранването,което трябва да видя как се прави като цяло.За пръв път ми е и ми е интересно колко ще издържа. Laughing
Като цяло мисля,че е много полезно,но първите дни сиг ще ми е много трудно.За днес имам портокали и грейпфурт.

Общи условия

Активация на акаунт