Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 769
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
@JOSEPHINE
Аз лично не вярвам на това, което си написала. Няма как за 20 дни да свалиш само 2 кг при условие че се спазва диетата по описаният от теб начин.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 14:52 от Tatti

# 706
Първият ми ден мина много добре,само където през нощта се събуждах на 3 пъти от глад. Embarassed Rolling Eyes
Но сега съм добре,дано и днес издържа. Sunglasses Hug

# 707
@JOSEPHINE
Аз лично не вярвам на това, което си написала. Няма как за 20 дни да свалиш само 2 кг при условие че се спазва диетата по описаният от теб начин.

И защо смяташ,че ще седна да лъжа и да пиша свободни съчинения ?! Какъв е смисълът изобщо?  Thinking
Споделям и питам дали и друг е "задържал"/ свалял бавно и т.н.  !!!

Ако мислиш, че е невъзможно- е , ето на ! И аз не мислех,че ще съм в такъв застой. Още повече, че преди години (2009) съм изкарвала успешно Дюкан, като за 9 месеца съм сваляла до 57кг, на които както писах по-горе се чувствах най-добре.
Карала съм и 90 дневната, в която на всички предполагам е всеизвестна вече.
"Наяла съм се" на  месо/протеини/яйца/мляко/извара и тем подобни, (още от дюкан) само като се сетя и ми призлява, дори да искам ве4е не бих го изкарала защото ми е до болка втръснало от еднообразието там.

Затова реших да пробвам с тази,описана тук в тази тема, стори ми се лека, разумна, свежа (при наличието на плодове в момента като сезон) и така започнах.
Дори ще ти цитирам по дни, меря се сутрн рано след ставане, на гладно, а ти ми кажи дали не са в крайна сметка нищо и никакви 2 кила, за които "Не вярваш"

Започнах на 9ти април, стартирах от 67 кг. Цел ми е 57.Меря се на електронен кантар. Отчета за 20те дена е както следва:

9.04- 67.00  10.04-66.3   11.04-66.2   12.04-66.5
13.04-66.5   14.04-66.5   15.04-67.6   16.04-66.9
17.04-66.9   18.04-66.00  19.04-65.6   20.04-65.3
21.04-64.8   22.04-65.4     23.04-65.4   24.04-64.9
25.04-65.3   26.04-64.8     27.04-64.5   28.04-65.00
29.04-64.6   30.04-66.2

До тук от най-голямата цифра на 9.04- 67.00 до наймалката на 27.04- 64.500 са точно
2.5кг  
При все, че се примириявам със: 1 седмица бях в цикъл (съответно,само ако си жена ще знаеш как се подувам,тежко ми е, боли ме корема и  задържамна вода !),
 объркан метаболизъм следствие от предходни спазвани диети и по-трудно сваляне на кг, това, че тялото "помни" колко най-малко кг е било и се стреми максимално да задържа сегашните си кила, не искайки да се дав и да смъква... и какво ли още не което съм чела по темата (а то е доста!).... хубаво. Запасих се с търпение, воля и т.н. но чак толкова малко като резултат за тия 20 дена дори и аз не съм очаквала!

И не знам защо си мислиш, че щом даден режим при теб работи и има видим резултат, то и при дрругите трябва да сработва със същия успех,а ако ли не да заклеймяваш,че не вярваш, че било невъзможно и не знам още какво ?!
И след всичко това най-малкото ми трябва да се обяснявам с дълги постове на някой който "не вярвал", при все,че започнах да пиша само за да потърся сходни мнения и евентуално някой да сподели за насока, дали му се е случвало застой, как го е преодолявал и т.н.

Благодаря ти за "компетентното" мнение!
Беше изключително полезно!

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 22:27 от JOSEPHINE

# 708
Здравейте мами,

От днес и аз съм с Вас, ще се пречиствам до 12ти включително, след това захранване около 7 дни и след това - от 23ти трябва да съм във форма за море Simple Smile

Начало-73,500, цел - 65,00 кг, височина - 166см.

Спорт - засега обмислям вкъщи 30 day shred и ходене пеша. Имам доста да уча тези дни, ще има заседяване....мисля и прозорци да мия, там се горят калории Simple Smile

Споделяйте резултати, за да се подкрепяме Simple Smile

# 709
на мен днес ми е ден 3,не съм гладно,но много ми се хапват някой работи вече. Rolling Eyes

# 710
Днес ми е 4 ден гладуване, но аз не ям плодове и не пия чай. Карам само на вода и кафе със захар. За 4 дни нямам свален нито един кг. За тези дни не съм ходила до тоалетна и сега смятам да си направя чай от майчин лист. Исках да гладувам 10 дни, но май волята ми няма да стигне. Изтощението е доста силно и вече ми се вие свят доста. Отдавам го на ниското кръвно /заради него пия кафето/. Ще се опитам да издържа и утре, защото чета, че до 4 ден се изразходвали наличните въглехидрати и едва след това започвали да се горят мазнините. Не се чувствам гладна, само стомахът леко ме боли, особено при натиск. Ако и утре обаче няма резултат, ще се разочаровам доста и сигурно ще прекратя гладуването и ще мина на захранване.
Искам да попитам, в първия ден на захранването мога ли да включа кисело мляко?

# 711
  • Sofia
Май си объркала темата...тук е плодуване,а не гладуване

# 712
Мислех, че съм в правилната тема, тъй като Лидия Ковачева и измислила тази диета като по-щадящ режим точно на гладолечението, но ще потърся по-подходяща тема.  Peace

# 713
 #Crazy 4 дни на вода и кафе?!? леле....това изобщо полезно ли е?
На мен днес ми е 4 ден  Party Не съм се теглила,а и не смятам да го правя до Събота.
За сега нямам никакви проблеми,само снощи където  всички си поръчват бира,а аз чай..беше кофи  Grinning

# 714
Здравейте мами,

Много сте критични  Twisted Evil

Шегата настрана-ако ще е пълен глад, следва да е без кафето, камо ли със захар. Ако е ниско кръвното (като мен), най-оптималния вариант е плодове и чай с мед.

Отчет:

Днес сутрин - 1.5 кг (да, вода е, но все пак.... Crazy )

30 мин тренировка вкъщи  и 30 мин ходене пеша....да, не е много но ще увеличавам.Simple Smile

Момичета, споделяйте резултатииии

# 715
Не мога без кафе. Пия го от толкова години, че ако не го пия сутрин, не мога да стана от леглото. /Нормалното за мен кръвно е 90 на 50 / Освен това без кафе адски ме боли глава. Предполагам, че е защото съм привикнала към него.
Избрах този вид гладуване, пред плодуването, защото по-бързо се стига до кетоза. При плодовете тялото ще използва първо глюкозата като източник на енергия.
Както и да е, днес ми е 5 ден и смятам да прекратя гладуването. Не се чувствам добре. От утре съм на захранване. Очаквам през захранването кантарът да започне да мърда надолу. Simple Smile Отново искам да попитам, мога ли да включа кисело мляко при захранването?
Евентуално след празниците ще опитам плодуване за още 5 дни.

# 716
  • София
Направи поне тридневно захранване като започнеш със сурови плодове първия ден, следващия плодове и зеленчуци, третия и пълнозърнест хляб прибави и чак след това включи животински продукти.

# 717
tzvety26, много ти благодаря!   bouquet

# 718
Мен тази вечер голям глад ме почна.... Sad Дано го преодолея... Tired

# 719
Ще го преодолееш. Не преглеждай кулинарни сайтове и предавания, че изкушението е по-голямо. Ако имаш хоби, се занимавай с него - много помага. Ако нямаш, си намери някакво занимание.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт