Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 741
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
В Карпет макс има детски на цени от 4 до 15лв ролката.
Не знам от Сф ли си, но може да видиш и в Аутлетите - на Домко например има много приемливи цени - пускат ги наистина на половин цена.
Ей тук има много свежарски също http://tapeti-burgas.com/?action=products&category_id=10

# 496
Вилко много ти благодаря за тази информация!

# 497
Да ви питам- с какво покривате леглата в детската? Нашата е голяма шарения и сега се чудя  newsm12. За сега с завивката, ама не е хигиенично да се търкаля цял ден детето с дрехите. Дайте идеи , моля!
ето:
Скрит текст:

# 498
Луканова наскоро взех шалте именно по тази причина.

# 499
Луканова наскоро взех шалте именно по тази причина.

Аз в спалнята съм с такива. Дилемата е какво да взема за детската стая /цветово/?

# 500
Нашето го ушиха според мойте изискавания. Излезе ми малко по-скъпо от готовите но според мен си струва.

# 501
Аз не харесвам шарени шалтета или от онези с големите картинки. По-добре нещо едноцветно + шарени възглавници. Иначе визуално отнема от пространството в стаята и всичко се концентрира в едно цветно петно.

# 502
По-добре нещо едноцветно + шарени възглавници.
Възглавнички!!! Добра идея Октоподче. Благодя! Точно, защото и аз не искам шарении. Между другото не съм споделила, че по твоя  препоръка /не лично/ се сдобих с ето това:

и също съм супер доволна. Мислех шалтето да ми е в този цвят, но дали няма да се сливат много. Как мислите?

# 503
Аз бих поръчала да ми ушият шалте в цвят капучино. Нещо по-близо до цвета на пода.

# 504
В момента има много приятни, меки и едтини одеала, които идеално стават за шалте според мен. За по 10лв си взех тип плюшено одеало за покриване на спалнята /като пера основното, което е същия десен като завесите/ и още едно пак за 9лв бяло с зелени ивици, но има най-разлини модели. Моите са от Панагюрище.
Иначе като цвят – нещо бежово или същото синьо като килима, както ти се хареса.

# 505
viliko Гледала съм и такива оделца. Не стават ли на възелчета? Седи ли тежко върху леглото или се събира? Все пак дете  ще се търкаля отгоре  Mr. Green.

# 506
През зимата и аз покривам леглата с тези плюшените одеала. Лесно се перат, бързо съхнат и лесно се подгъват или стоят прави. За лятото обаче ще ми трябва шалте, но мога да купя някоя цветна олекотена завивка. Има едни по 20 лв. в Метро, добро качество са.

# 507
viliko Гледала съм и такива оделца. Не стават ли на възелчета? Седи ли тежко върху леглото или се събира? Все пак дете  ще се търкаля отгоре  Mr. Green.

Едното, което е повече изкуствено - след определено време стана на топченца, но много малко и въобще не е грозно. По-голямото, което е по-голямо съдържание на...плюш да го кажем - не е мръднало вече втора година. Не се пързалят, точно защото са одеалца и се лепват за чаршафите максимално. За сравнение шалтето ми, което е от материята на завесата - сто пъти повече се пързаля, но то е сатенирано леко.

П.П. ето това е плюшеното, но зелено е моето http://www.satenendom.com/2483-thickbox/mik-byrsh-oranjevo.jpg

# 508
Аз казах по-напред, че съм взела такива одеала за 20 лв и съм доволна. Поларените стават на топчета, но тези - не. Понякога ги пускам и надолу, добре стоят. Така подгънати обаче издържат много търкаляне преди да е необходимо отново да оправя леглото. За обяд постилам чаршаф отгоре и след като стане синът ми изглежда опънато точно като на снимката.

Скрит текст:

# 509
А откъде ги взе, Октоподче? Извинявай, ако си писала и преди  Blush

Общи условия

Активация на акаунт