Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 791
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
А цвят има ли? Ще взема да попрочета, защото вкъщи цикля и лакирам паркета стандартно.

# 481
  • на североизток
Ooo, има много цветове. Потърси в темите за преправяне на мебели има много постове по темата, а също и в постовете на Маминко и baibibi. Ето тук има един пост на Маминко със снимки, колко добре се е получил гардеробът и - от толкова червеникаво, направо сив0-бял е станал Simple Smile Те са най-големите майсторки на маслото и много пъти са обяснявали предимствата му.

# 482
  • ГО
Мариета, когато циклихме паркета на нашата детска стая, исках да ми го И омаслят. Не можели. Помолих тогава само да ми го изциклят, поръчах масло на Осмо и си го омаслихме сами. Не е бяло, естествен цвят е, но искам да ти кажа, че много лесно се работи с маслото. Тук, в нашия град, не бяха чували за маслото. На който и да кажех ме гледаше, като изкопаемо. Правихме мебелите по поръчка и част от тях са МДФ с естествен фурнир, исках да ми ги омаслят, ама майсторът ни не беше и чувал за масло и ги боядиса както си знае. Съжалявам сега, ако знаех колко лесно е омасляването щях да си ги омасля сама.

# 483
Скрит текст:
това взехме на децата преди няма и 2г.

# 484
  • ГОре на черешата...
Вилико, ето, прочети тук. Аз съм впечатлена най-вече от факта, че вече не се налага циклене. Вземаш си четката и сам си решаваш проблемите Peace. Затова смятам, че няма да съсипя дюшемето.

Камъче, и тук ме гледат така  Twisted Evil, затова ще си платя само цикленето и после грабвам четката. Може ли да помоля за снимка, може и на ЛС, на паркета, защото ще цикля и трапезарията, а там не смятам да е бяло - искам да видя резултат с прозрачно масло.
И вградения гардероб съм набримчила, чакам да дойде да го погледне дърводелецът и да каже ще ми го шлайфа ли, та да си го направя като на Маминко.

# 485
  • София
Някой може ли да ми препоръча откъде мога да купя детски тапети на нормални цени

# 486
Някой може ли да ми препоръча откъде мога да купя детски тапети на нормални цени
Ако намериш викай .Аз ето това намерих http://www.ideizadoma.com/tapeti_sd.htm ,но са от най-тънките . Close

# 487
Мисля, че в тази тема бях срещнала тази икейска седалка за окачване в нечия детска. Може ли отзив - доволни ли сте от нея, ползва ли се по предназначение, достатъчно ли е широка да се седне нормално, удобна ли е? Сякаш ми се иска да взема една такава за нашата детска.

# 488
Аз пък винаги съм се чудила дали е достатъчно добре закрепена за тавана тази люлка.

# 489
  • хасково
Ооо анкерните болтове държат здраво. Още ми висят на тавана от бънджитата им. Моите са близнаци и се друсаха яко. сега ги използвам с закачени на тях простори през зимата.

# 490
Ако намериш викай .Аз ето това намерих http://www.ideizadoma.com/tapeti_sd.htm ,но са от най-тънките . Close
На мен тия ще са ми много от полза! Благодаря!

# 491
Здравейте,извинявайте,че ви нахлувам в темата,но имам нужда от малко помощ.Нямам време да чета темата назад,но искам да попитам за някакви предложения за двуетажни легла.Желанието на дъщеря ми е да са перпендикулярни,с гардероб под горното легло,а зад долното да има ракла,стълбичките да са от тези като кубчета ,които се отварят и служат за шкафчета.Мале дано някой ме е разбрал. LaughingНе мога да намеря снимка на нещо такова да му покажа на мебелиста за какво иде реч.  bouquet

# 492
  • София
Засега само се записвам и се връщам да чета. Пролетта ще правим нова стая на синковеца и идеите ви ще са ми полезни.

# 493
  • на североизток
mida03 само няколко страници по-назад(най-много десетина) се обсъждаха подробно двуетажните легла, имаше и снимки на това, което описваш  Wink

# 494
На мен тия ще са ми много от полза! Благодаря!
За нищо,радвам се ,че помогнах  Hug.Аз търся по принцип малко по дебели,но ако вземеш от тези ще кажеш ли дали се лепят лесно?

Общи условия

Активация на акаунт