Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 799
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • Berlin
Уф, на мен не ми се отваря този конкурс, още когато вървеше. Нищо не мога да разгледам. Crossing Arms

# 466
  • на североизток
Може би трябва първо да харесаш страницата на Икеа Thinking Иначе, не знам защо не ти се отваря.
Иначе, ето ти само снимките:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 467
  • ГОре на черешата...
Аууу, искам пода на третата снимка Praynig! дали така ще се получи с осмото Rolling Eyes?

# 468
  • на североизток
Това е ламинат! И аз исках естествения паркет да го докарам до такъв цвят, ама така и не разбрах може ли да стане с Осмо и точно с кой техен артикул.

# 469
  • ГОре на черешата...
Ивчи, момичетата от форума ми препоръчаха цветно финишно масло с вакса 3111 бяло, тези дни ще си поръчам. Силно се надявам на такъв резултат...

# 470
  • на североизток
Непременно да покажеш после какво се е получило.

# 471
  • ГОре на черешата...
Разбира се Peace! Пък ако не се получи и ме изгонят, надявам се някоя форумска добра душа да ме приюти  Whistling
/днес с тебе се гоним из темите Laughing.../

# 472
  • на североизток
Ами, хора без работа hahaha

# 473
Честно казано - ако не ти се получи - си съсипала естествения паркет и лично аз не бих рискувала - бих викнала фирма, която си разбира от работата и резултата ще е искания.

# 474
  • ГОре на черешата...
А защо "съсипала" Rolling Eyes? Мисля, че е поправимо...а тук ме гледат като извънземна ако спомена нещо различно от лак, или че искам да променя естествения цвят на чама...

# 475
  • Berlin
Благодаря за снимките!

# 476
Защото боята си е боя и после не се маха или ако се махне - се съсипва самото дърво. Имах боядисан под естествен вкъщи и това е най-голямата ми грешка. За да махнат цвета го изстъргаха толкова, че след година - се размърда. Виках пак да запълват с паста - но в сравнение с другите стаи - действително се съсипа.

# 477
  • на североизток
Чак да го съсипе, не вярвам! Най-много да не се получи желания цвят, ама ще свикне Mr. Green или ще си купи друг цвят и ще и мрънкат колко пари е похарчила за нейните измишльотини Laughing но с времето и мрънкащите ще се убедят, че така е по-красиво и по-лесно за поддръжка Peace

И изобщо не става въпрос за боя, а за масло! Има огромна разлика Naughty

# 478
Добре. Само споделих опит. Вероятно маслото се маха съвсем лесно.

# 479
  • на североизток
Да, така е, не е като блажната боя, с която и аз имам горчив опит как се маха. Имахме три или четири пласта в кухнята, в/у прекрасен дъбов паркет ooooh! Не се и надявах каква красота ще излезе под боята Simple Smile А маслото точно това му е предимството, че много лесно се изшкурва само мястото, където има петно да речем и после пак се нанася масло, без да личат разлики. Освен това и импрегнира дървото в дълбочина като запазва естествения му вид. Нещо като едновремешните паркетини, но не мирише така и вече е с много по-добри качества и като екстра предлагат и различни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт