Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 748
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
А откъде ги взе, Октоподче? Извинявай, ако си писала и преди  Blush

Тези точно от Практикер, но и в Метро съм виждала от такава материя, на същата цена.

# 511
Октоподче виждала съм ти снимката, ама никога нямаше да се сетя, че това са одялца. Пак съм чела между редовете. Ми те седят много приятно newsm10.

# 512
Луканова ти друга работа нямаш ли си, ами да показваш тук синия килим.Аз се влюбих в зеления на Октопод-чето сега да разбера, че и в синьо има.Толкова ще ми ходи на стаята.Мислех да взимам един с Мики Маус, но май много ще преекспонирам и килима да е с героя.. и този ще ми свърши май по-добра работа  newsm78 че е и с 120 лв. по - евтин.
Още малко ще обмисля и най-вероятно следващият, който спомене този тип килими ще ми го купи и изпрати, че ние си нямаме Икеа тук Joy

# 513
Само нещо да споделя – децата изведнъж стават големи и ако купувате килими или тапети с детски мотиви – бъдете готови. Синът ми миналата година искаше стая на Скуби, тая година не иска и да чуе – било бебешко...

# 514
Аз затова и направих стаята така, че на мен да ми хареса, защото си имам бебе и имам възможност да е по мой вкус поне още 4 години  Laughing

# 515
Тогава бих ти препоръчала едни специално детски килими – уж добра материя за деца, антибактериално покритие и тн. Цените не са кой знае какви, магазина е малко след Пирогов, ако имаш интерес – ще ти дам адреса. Такъв килим мъхест за бебе, което ще лази - не бих сложила лично аз...иначе е прекрасен.

# 516
  • София
Отдавна сме си направили детската стая и тя вече изобщо не изглежда така подредена и чиста, но чак сега ми дойде музата да се занимавам със снимки, за да ви я покажа.
Направихме я по наш си проект, измислили сме си всичко сами до последния детайл, а за изработката и монтажа се доверихме на приятели, които си имат фирма за мебели. Те бяха така добри да ни удовлетворят всички капризи, естествено попроменихме някои дребни неща по техен съвет, но накрая и на тях им хареса.
Скрит текст:

Тук може да се види как решихме под леглото от двете страни да има рафтове за книги, като едните са продължение на стъпалата.
Скрит текст:
В този шкаф широките рафтове ползваме за раници и чанти, а по-тесните - за учебници и тетрадки.
Скрит текст:
Общото бюро под прозореца им е много удобно, по средата на плота има решетка за топлия въздух от радиатора, а плитките чекмеджета са против разхвърляне  Laughing.
Скрит текст:

Единственото, което искам да предупредя тези, които имат намерение да правят високи легла, ако имате място в стаята гледайте да го избегнете, много трудно се оправя това легло. Непрекъснато се катеря аз да се гъзя да го оправям, мързеливецът все се оправдава, че не умеел...

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 21:16 от Sash

# 517
Момичета попаднах на това и искам да ви го споделя http://artcafe.bg/krasivi-idei-za-detski-stai/.

# 518
  • София
Sash, много приятна, обмислена и функционална стая. Браво на вас!!!

# 519
В Карпет макс има детски на цени от 4 до 15лв ролката.
Не знам от Сф ли си, но може да видиш и в Аутлетите - на Домко например има много приемливи цени - пускат ги наистина на половин цена.
Ей тук има много свежарски също http://tapeti-burgas.com/?action=products&category_id=10
От София съм,благодаря !Извинявай за тъпия въпрос,но къде  Карпет макс?От те в линка много ми харесаха едни ,но пак пише ,че са симплекс,мен това ме притеснява,защото стената ни хич не е равна и не знам дали ще мога да ги налепя.

# 520
Питаш за адресите ли - аз съм ходила в този в Банишора до Кауфланд и Хипото. Гледам обаче имат и още магазини в Сф, на Ботевградско и на Околовръстното. Имай предвид, че на място има повече модели, но пък понякога няма тези от сайта. Ако отидеш до там - продължаваш по Константин Величков и стигаш аутлета на Домко - там са много по-евтини, но не винаги има детски. Там изкарват останали ролки, по-стари колекции уж или по-непродаваеми. Аз години наред от там купувам тапети от 30 на 7-8лв ролката...само трябва да уцелиш. Плюс това имат каталози, ако нямат налично - проверяват по магазините - отиди и разгледай и питай продавачките.

За лепенето - тънките се лепят по-трудно, разбира се, обаче докато лепиш и ти прави впечатление - ау, набръчкано, не е опънато и тн - ама после, като сложиш мебелите и не се взираш - нещата си се получават  Wink Проблем с детските е, че обикновено са си тънки.

# 521
Благодаря за инфото!   bouquet .Наистина детските има само от най-тънки или най-дебели на безбожни цени  Confused

# 522
Може да сложиш е дноцветни тапети, пак евтини, но по-плътни, а като перденце или завивки – детски мотиви – дори за мен е по-добрия вариант това
От Сф ли си?

# 523
Да от София съм.И аз напоследък се замислям върху тази идея.Едноцветни  с детски текстил (повечето е купен даже).Мебелите няма да са един цвят,така няма да стане и голяма шарения .

# 524
Да от София съм.И аз напоследък се замислям върху тази идея.Едноцветни  с детски текстил (повечето е купен даже).Мебелите няма да са един цвят,така няма да стане и голяма шарения .

Е, та ти си готова, какво го мислиш – щом имаш детски текстил и цветни мебели – ясно е, че стените биват едноцветни
Ако имаш път към Мария Луиза – има едно малко, но претъпкано магазинче с всякакви цени – от 3 до 100лв ролката. Ако толкова държиш на детски тапет - сложи само детски фриз върху едноцветен тапет...

Общи условия

Активация на акаунт