Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 656
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
И аз бях стресната от смелото решение на Визи за пердетата и килима, а толкова хубаво стана!  Simple Smile  Тя може да е силна по геометрия, аз нещата ги виждам по- плоско  Laughing 

# 691
  • София
Иринка, добре се е получила вашата стая, ама къде е третото легло Simple Smile
Joy Joy Joy
Разсмя ме.
Тази детска не е в апартамента, в който живеем сега, а там, където живеехме, преди да се роди негово величество Радослав.
За протокола обаче си има трето легло - под дясното.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 14:29 от *Ирина*

# 692
Здравейте момичета, включвам се при вас, за да следя темата ви. Страхотни неща сте показали Hug
На мен ми предстои много трудна задача - обзавеждане на детска с много нестандартни размери...та ще видим какво ще се получи накрая. Детската ще е за едно момче. Проблемът е че стаята е със скосени тавани и въпреки немалките си размери скосяването доста стеснява пространството. Та стаята е 4,30 метра дълга и 3,20 метра широка, но по дължината на стаята някъде около 2,5 метър започва скосение на тавана, което в най-високата си част е 1,30. Искаше ми се да сложа по-голямо легло - 1,20 широко, но ако го направя няма да остане място за игра. Та това е..като намеря кой да ми начертае стаята ще кача да я видите и много ще се радвам на мнения

# 693
  • Някъде на път....
...... Та това е..като намеря кой да ми начертае стаята ще кача да я видите и много ще се радвам на мнения
Давай скица на стаята, ще помагаме.  Peace

# 694
Стаите на Туната и на Visible и на мен много ми харесаха! Peace
Допадат ми по-изчистените линии. И без това като се разхвърлях играчките и става мазало! А и ще имаме глас още няколко години. После ще почнат сами да си аранжират стаите: плакати, снимки и т.н.
Ще покажа нашата детска стая. Боядисахме я още като чакахме първото чаве. Голям мерак имах тогава, но бебешките мебели ги сложихме в спалнята при нас, а детската я използвахме за килер Simple Smile.

Беше ни ясно, че ще имат Пикасовски периоди и затова боядисахме със смотана, разбирайте некачествена боя и като дръпнахме лентите, които разделят отделните цветове, на места боята малко се отлюпи. Тук в действие влезнаха стикерите: хем декорация, хем прикриха следите.  Mr. Green
Скрит текст:

На мястото на стола след време ще сложим бюро.
Скрит текст:
Палатката върши супер работа засега. Толкова боклуци е прибрала вътре. Simple Smile.
Скрит текст:
Като поотрасне бебето в ъгъла на мястото на палатката ще преместим от спалнята повивалника и бебешкото легло, но това чак като стане на година и нещо, две. Поне такива са плановете.  Mr. Green
Скрит текст:

А след време малката като израсне бебешкото легло може да сложим една Odda или някакъв друг вариант може да е излезнал.
Хубавото е, че винаги може да добавим някой шкаф, етажерка, ако мястото почне да недостига. Има страшно много опции в Икеа.
Снимките са излезнали малко бледи, но са правени набързо с телефона. На живо синьото и зеленото са много наситени!

# 695
  • под жаркото слънце
Здравейте!
Не съм чела доста от последните страници, ще наваксам довечера...
Намерих интересно предложение за триетажно легло от благоевградска фирма:
http://bg-mebeli.com/detska_staq_30.html, ако някой има нужда от идея.

Аз съм в процес на издирване кой прави мебелите от масив за Мебели Явор. Ако някой знае, моля да даде контакт. Става въпрос за конкретно легло от масив, което искам да се достави без лак отгоре, за да се омасли или боядиса с боя на водна основа. Mагазинът отказва да се продаде нелакирано  Rolling Eyeshttp://www.yavor.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D … D0%BD%D0%BE/57935

Имам и друг въпрос за маслата Осмо - по един и същ начин ли ще изглеждат омаслени в бял цвят гардероб от МДФ и легло от масив? Извинявам се за глупавия въпрос, но предстои да свалим горния пласт от гардероба на сина ми и се колебая за омасляване или оцветяване в бяло?! Той е със силни алергии и се борим да не си докара астма, затова ми е важно решение. Благодаря на тези, които им се занимава да ме прочетат и отговорят. Аз тук съм май голям консуматор на идеи  Embarassed

# 696
  • на североизток
spinki, леглото Ода, по-високото, има вариант отдолу да се сложи още едно легло или да се сложат кутии за дрехи. Аз избрах да сложа второ легло, което използвам без матрак, просто събирам багаж, първо защото излиза по-евтино така и второ защото тези кутии са много неудобни и не обхващат цялото пространство в дълбочина. Самите капаци са много тежки и не са захванати по никакъв начин, което значи, че малко да ги мръднеш и могат да паднат. Съвсем не е удачно за малки деца. Но в твоя случай, така или иначе ти трябват повече легла  Simple Smile , така че спокойно можеш да се възползваш от долното легло. Много лесно се издърпват, дори, когато са натоварени с багаж, а и децата там не пипат, така че не е проблем.
Ето ти пак моите снимки. Материала е описан подробно в сайта на Икеа, но пак е като ПДЧто, просто е по-дебело, а покритието е МДФ.

Kölsches Mädel  много интересно се е получило с точките Simple Smile И въобще всичко е много хубаво Heart Eyes

# 697
Оле - провери ли в био мебели Велинград - правят двуетажни всякакъв цвят или без никакъв. Обади се по телефона и им прати снимката на мейла.

# 698
  • Пловдив
Kölsches Mädel  , чудесна е стаята  Peace

Ние сме готови с ремонта, в събота планираме пазар от Икеа - най-вече за зелен рошав килим и тогава ще наснимам.
Не съм сложила стикерите, както и разтегателното кресло още не са ни го донесли - утре ще им давам зор вече - трябваше преди 2 седмици да е готово  Crossing Arms

В Икеа има ли текстилни щори  Thinking Трябват ми в ябълково зелено евентуално

# 699
  • София
Стаите на Туната и на Visible и на мен много ми харесаха! Peace
Допадат ми по-изчистените линии. И без това като се разхвърлях играчките и става мазало! А и ще имаме глас още няколко години. После ще почнат сами да си аранжират стаите: плакати, снимки и т.н.
Ще покажа нашата детска стая. Боядисахме я още като чакахме първото чаве. Голям мерак имах тогава, но бебешките мебели ги сложихме в спалнята при нас, а детската я използвахме за килер Simple Smile.

Беше ни ясно, че ще имат Пикасовски периоди и затова боядисахме със смотана, разбирайте некачествена боя и като дръпнахме лентите, които разделят отделните цветове, на места боята малко се отлюпи. Тук в действие влезнаха стикерите: хем декорация, хем прикриха следите.  Mr. Green
Скрит текст:

На мястото на стола след време ще сложим бюро.
Скрит текст:
Палатката върши супер работа засега. Толкова боклуци е прибрала вътре. Simple Smile.
Скрит текст:
Като поотрасне бебето в ъгъла на мястото на палатката ще преместим от спалнята повивалника и бебешкото легло, но това чак като стане на година и нещо, две. Поне такива са плановете.  Mr. Green
Скрит текст:

А след време малката като израсне бебешкото легло може да сложим една Odda или някакъв друг вариант може да е излезнал.
Хубавото е, че винаги може да добавим някой шкаф, етажерка, ако мястото почне да недостига. Има страшно много опции в Икеа.
Снимките са излезнали малко бледи, но са правени набързо с телефона. На живо синьото и зеленото са много наситени!

Страхотна детска стая,
Аз отдавна ви следя и черпя идей. Ние в момента сме в процес на ремонт днес лепихме тапети и фототапет и др седмица очакваме да пристигнат мебелите който поръчахме. Голямо мислене беше за тази стая, т.к е доста малка ( бивша кухня на панелка) , но така или иначе първите 2 години ще се ползва по-скоро като бабешка , а не като бебешка стая   Laughing
 След дълго обикаляне по магазините избрахме модел на легло, което прилича на диван , но може да стане на спалня . newsm78 май не го  обясних много добре, но ще снимам като стане готово.

Сега идва по-сложният момент, как да съчетая цветовете на тапицерията на "дивана", на килима и пердетата  newsm78, но нека първо да дойдат мебелите

# 700
Kölsches Mädel  , чудесна е стаята  Peace

Да, на мен също много ми хареса!

Триетажния сандвич не ми харесва. Освен, че изглежда некачествен и асоциацията, която ми прави е много гадна. Ако аз трябваше да правя една стая за три деца, щях да избера здраво и семпло двуетажно, а на земята по-интересно единично легло, което да изглежда като канапе. И задължително цял под, за да създава излюзия за по-голямо помещение. Например нещо такова:

Скрит текст:

# 701
Kölsches Mädel -много хубава стая Simple Smile

Ние се бавим поради непредвидени финансови пречки Tired, но се надявам скоро да мога да покажа завършен вид.
От ИКЕА съм харесала продуктите им за "складиране" на играчките, както и една лампа, дано още я има и другата седмица( и дано ми хареса не само на картинка де). Ето тази:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80382

# 702
дано още я има и другата седмица( и дано ми хареса не само на картинка де). Ето тази:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80382

Имат 180 бройки, съмнявам се да ги изчерпят за седмица.  Mr. Green

Аз съм сложила на перваза ето тази - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=84055 и съм много доволна.

# 703
Имат 180 бройки, съмнявам се да ги изчерпят за седмица.  Mr. Green

Казваш, да не се притеснявам излишно Flutter Joy

# 704
  • гр.Добрич
tanini Hug

Kölsches Mädel, колко голямо детенце спи на Хемнеса? Не е ли тесен за спане?

iv4i_79, благодаря за включването. Как прибираш багажа, в някакви торби и върху скарата ли? Аз искам под всяко легло да се слагат дрешките на всяко дете, защото няма да имам място за гардероб. не одобрявам леглата тип-сандвич. Все едно съм на пода.

Май пак ще се върна индивидуална поръчка от някоя фирма. Като им знам изпълненията и качеството. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт