Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Добър ден
vio ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet
много да те слушат в къщи и само усмивки ти пожелавам!
Изписахме свекъра, обаче девер ми влезе в болница smile3514
ужас някакъв, само тичаме насам натам, а аз от влагата едва гледам от глава, а и всички останали кокали ме болят.Уф, оплаках се

# 631
  • UK
Ооооо мама Коко много неприятно наистина  Hug Какво му е на девер ти?
VIO ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛА! ДА СИ ЗДРАВА, БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА!!!   smile3525 1dating newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 Gift  ura dazzler1  bigdance2 newsm18 Tada

# 632
  • в сърцата на децата <3
Вио, честит ден-ден!!! От все сърце ти пожелавам до следващият ти рожден ден да гушкаш едно сладко съкровище!!!

# 633
Вио, честит ден-ден!!! От все сърце ти пожелавам до следващият ти рожден ден да гушкаш едно сладко съкровище!!!

Искаме снимка! Искаме снимка!  Party
Няма да се разминеш така ти!  Mr. Green

# 634
  • София

Искаме снимка! Искаме снимка!  Party
Няма да се разминеш така ти!  Mr. Green
smile3521
  Вио, бъди здрава и дано се сбъднат всички твои мечти!  bouquet

# 635
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Върнах се от теста. Не можаха да ми определят нивото:mrgreen: Mr. Green Mr. Green
Превод на В1 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Четене, разказване на А2
Има елементарни неща, които бъркам и не знам... за А1
Възприемаме - елементарни неща - ок, нещо по-сложна - не разбирам какво ми казват.... Cry

Препоръчали да започна от начало. Не ми се иска... отначало.
Английски ми трябва, защото се чуствам тъпа... Бяхме в Турция с познати - влязох ме в киностудия. Хората общуват - аз отговарям с елементарни отговори и се усмихвам все едно че разбирам Embarassed

Бяхме в Чехия. Вярно, че мога да се разбера и с руски, но повечето говорят английски!!!!!

Мъжът ми работи с чужденци и като има нещо обяд, вечеря и аз съм поканена - умирам от яд, мъжете идват да приказват с мен, а аз не мога да вдяна.... Спрях да ходя, а това никак не е хубаво... Naughty

Вио, честит рожден ден!!! Здраве, щастие, много любов и късмет!!! Догодина бебе!!! Бъди обичана и да се сбъднат мечтите ти!!!

Мама-коко, много е неприятно с тези болници... Да оздравяват всички!!!

QueenBee, и аз обичам леща, винаги свеки я готвеше, а сега като се преместихме трябва да се науча да я готвя... Не мога... Thinking

# 636
  • Талант на 2012,2013 г.
Здрасти.

Пак съм тук. Ние сме си у дома.

Обичам ви.  Hug

# 637
  • Fort Worth, TX
Чудесно, Мари.

# 638
Мари,  Hug
luss, ще се научиш да готвиш леща, не е трудно. След колко време ще ходиш пак на тест? Щом са ти казали отначало, то при теб няма да е съвсем отначало, нали имаш някакви познания все пак.  Hug
Ангелче, как е бебка?  Hug
vio, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет.  Hug  newsm59

# 639
  • Талант на 2012,2013 г.
Ангелчето ли роди? ooooh!
УРА!
Браво на мамчето!И добре дошло на бебчето... Hug

А Вио се родила...Честито. Ох, много съм уморена. Отивам да спя. Три дена. Mr. Green

# 640
Марѝ, чакаме да разкажеш как сте след като се настаните и си починете!  Hug

Люси, лещата е супер лесна за правене: слагаш си я на котлона и като заври добавяш лук, морковче, може и картофче на кубчета, червен пипер, малко доматки и олио и това е! Нищо толкова сложно!  Peace

Има си мома - Елеонора.   Wink

# 641
  • София

Люси, лещата е супер лесна за правене: слагаш си я на котлона и като заври добавяш лук, морковче, може и картофче на кубчета, червен пипер, малко доматки и олио и това е! Нищо толкова сложно!  Peace

Ще опитам скоро време рецептата, че като чета за лещичката, направо ми се дояде...

Мари, и тук те прегръщам! Hug Praynig

# 642
ЧРД, Вио! Много здраве и щастливи моменти!  bouquet

# 643
  • UK
Лещичката ми е готова, и какво чета картофи ooooh! пък аз забравих  hahaha да настържа 2 newsm78 hahaha Ми нищо, тоя път Турска леща ама побългарена Joy
Мари много се радвам, все така да си щастлива и като се наспиш, те чакаме тука Hug
Лусс аз учих миналата година по една програма на АЗ "Аз мога повече" АЕ 6 месеца зубрене яко за 3 нива, питай ме сега, дали помня newsm78 нещо ooooh! Rolling Eyes Мога да чета сравнително добре  hahaha Някои неща и да преведа мога, като ми говорят вдявам, ама нещо не мога да се отпусна и да го кажа hahaha затова мълча като пукъл Rolling Eyes и гледам умно Joy

# 644
  • София
Аз затова исакам да завърша сугестопедичен курс на Лозанов, но вече половин година ме мотаят.

Общи условия

Активация на акаунт