Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
 Kоктейл от скариди

# 316
Благодаря ти Джемма.Гевречетата съм ги правила много пъти наистина са вкусни .Още утре ще  пробвам и кифличките.

# 317
Дарилка, чудни бутчета! Simple Smile  besyto, много впечатляващо пиле! Искам и аз да се пробвам, ще шернеш ли рецептата!

от мен тази вечер едни месени питки, както им вика,  малката! Simple Smile

# 318

И любимата ни шоколадова торта с маскарпоне мус и малини, споделена с още по-любимите ми приятели снощи:

mari_eta, не остана ли нещичко несподелено от тортата, много ми се иска и аз да участвам в споделянето! Heart Eyes Grinning  bouquet  chef
Ох, и колко още неща искам да споделяяя......... Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

У нас гъбена супа, свинщинки със зеле,  пилешко руло с пиперки и кисели краставички със сметанов сос със зеленчуци и салата от печени пиперки, изцедено мляко, орехи, сирене, чесън. (Да сЪ пУфаля, супата, рулото и салатата са ми наготово от ММ. Grinning)

# 319
А  у дома имаше за вечеря този кит:

Тая седмица може да не готвим друго Simple Smile

# 320
  • На брега на реката
mama1+2, страхотни предложения. Каква е основата на зеленчуковите шотчета?
besyto, може ли рецепта на пилешкото. От доста време търся рецепта за пилешки руладини, но да не става сухо месото, както обикновено ми се получава  Rolling Eyes
От мен една следобедна закуска  - Мъфини с Нутела и бананово мляко. Рецептата влиза в любими, много сполучлива и вкусна  Mr. Green

# 321
  • Варна
Много,много вкусно и днес...прекрасни закуски,салатки,супички,ястия...а десертите са супер.
За днес копривена супичка,салатка с шницели и тиквеник

# 322
  • ГОре на черешата...
Лабрексче, "несподеленото" остана в хладилника на домакинята...но на драго сърце ще те почерпя следващия път, а той е скоро и тортата пак ще е тази, просто е уникално вкусна. Браво на половинЪт ти  bouquet! /моят що няма таквизи наклонности  newsm78/

Пипилота, страхотна погача, браво  bouquet!

Мама 1+2, прекрасна трапеза! Да са ти живи и здрави рождениците!

Анук, много апетитни питчици, с удоволствие бих си взела една, както и мъфинче от Фервор.

Аууууу, Меганс, какъв тиквеник Crazy!

# 323
Най-вкусната темичка, както винаги!  Hug
Аз се разписвам с "Канелените кифлички на Карлсон" -- чудих се какво ми се хапва за следобедна закуска и се сетих за тях! Simple Smile

# 324
  • Варна
Привет, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Каквото и да кажа за показаното е малко, направо без коментар.

mari_eta, не мога да пропусна невероятно вкусно изглеждащата торта. Напрово ми потекоха л......те. Само да ми свърши диетата и ще я направя, ще се опитам по-скоро де с повод или без  Laughing

labrex, аз и доста още момичета чакаме рецептата ти за кюфтета от кисело зеле, не вярвам да съм я изпуснала, защото съм редовна тези дни в четенето  Wink

# 325
Пилешкото наистина стана страхотно  Peace Сега ще препиша рецептата  Mr. Green

Пълнено пилешко по кипърски ( от моето меню за 30минути на Джейми  Heart Eyes )

малка връзка пресен магданоз
малка връзка пресен босилек
8 сушени домата, консервирани в олио ( аз сложих горе долу двойно повече)
2-3 скилидки чесън
100гр сирене
кората на един лимон
4*180гр пилешки гърди
4 стръка розмарин

Пилешкото: Сложете магданоза, босилека и сушените домати на дъска за рязане, полейте ги със зехтина от доматите и ги поръсете с щипка черен пипер. Смачкайте 2-3 скилидки чесън и накълцайте на ситно всичко, като разбърквате съставките с ножа. Натрошете отгоре сиренето, настържете лимоновата кора и разбъркайте.

Ето видеото, в което се показва как се пълнят гърдите, аз лично си направих дупка отгоре и така си ги пълних.  Peace

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQJF6_Tp1Q4

Поставете гърдите с кожата надолу, в предварително омазнен и загрят тиган. Намачкайте лист хартия за печене под течаща вода. Изгладете го отново и го сложете върху тигана с месото. Оставете да се задуши, като раздрусвате тигана от време на време. Когато пилето се запържи от едната страна, обърнете и прибавете стръковете розмарин. Отново покрийте с хартията за печене и с по-малък тиган притеснете гърдите, за да станат по-хрупкави.

Малко подробна е рецептата, но гледах да я препиша дословно.

ooooh! Меичка, стахотни кифлички  #Crazy
торта на mama1+2 също изглежда доста апетитно   Stuck Out Tongue Winking Eye Определено нещо сладичко ми се хапва  Mr. Green

# 326
  • DE
Аз наминавам  с пица, пържен "пангасиус" и  простички манджи

Спорна и вкусна да е новата седмица!

# 327
  • София
Да покажа няколко снимки от почивните дни.
Закуската:
Скрит текст:
Скрит текст:
Млечно - чеснов пастет:
Скрит текст:
Домашана телешка пастърма:
Скрит текст:
Супа от картофи и създърма, гарнирахме с много чесън и люто, фантастична!
Скрит текст:
Лозови сърмички:
Скрит текст:
Пилешка кавърма:
Скрит текст:
Не снимах всичко, правих едни банани в шоколад, но ми се разтече шоколада, едни безформени станаха, но иначе много вкусни! Бананите бяха от хладилника, не изчаках достатъчно да се стоплят, може ли да е от това?  newsm78

# 328
а защо в скрит текст, сисе_то, давай ги направо, такова нещо като пастърмата особено е гледка прекрасна за понеделнишка сутрин  Peace

matze,простички, но не вярвам някой да ги подмине  Wink
Лабрекс, че то и киселото зеле си е работа да го сготвиш  Wink
Мари_ета, тортата е прекрасна   bouquet
Меганс, тиквеника е страхотен, но бих се наредила пред всяка чинийка, която показа  Peace
мама 1+2, честити ти рожденници!   bouquet
меичка, кифличките на Карлсон са много примамливи  Peace
Джемма, апетитни кифлички при теб  Peace
Тайна, кренвиршите се пукат от повечето набухватели вътре. ooooh!
Карола, да се хванем на бас, чедо сряда кита няма да го има  Laughing

Хайде и от мен седмичен отчет.

печени бутчета класик и сотирани картофи

запечени картофи с шунка и кашкавал

свински ушЕта на тиган

зелени салати цяла седмица, но тази е "лукс"  Laughing с ябълка, пармезан и кълнове

яйца на очи с добавки

пърленки, сирене, лютеница

свинско месо с ориз и грах

кисело зеле с глиг в крок пота

шкембе-чорба

и една пухкава баничка от някоя сутрин  Rolling Eyes

# 329
Няколко дни не съм разглеждала темата и пак има страхотни неща.
Ето какво ядохме и ние последните дни.
Пиле с грах

Чийзкейк с малини и шамфъстък на Йоли

Спагети с домати, патладжан и сирене.

Весела и вкусна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт