Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 405

megansg, един хубав ден ще види пред дома си митинг и на бас, че изобщо няма да включи, че това са канещите се отдавна и подхвърлящи ѝ, че искат я на гости, я да ги осинови мами от готварския. Grinning Е, тогава ще я видя!  bouquet   chef  bouquet
Джемма, хлебчето сигурно е разкошно! Heart Eyes  bouquet
Тайна, и при теб много апетитно! Heart Eyes  bouquet
P-i-L-e-T-0, чуднички са! Heart Eyes  bouquet
И при luba_rizova толкова много вкусотии! Heart Eyes  bouquet
*ЦЕЦ*, много съблазнителен портокаловия кекс, агнесите ми бяха любими, само чаках майка да направи, много апетитни сърмички, "киселият" сладкиш също много ми харесва! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи пиуе с зеуе и ориз с мляко по португалска рецепта, много ароматен и вкусен. Към млякото се добавят течна сметана, разбита с жълтъци, при варящия се ориз лимонова кора на едро, канелени пръчици, аз и ванилия сложих, та съвсем стана шарена работа! Laughing

# 406
  • Sofia
labrex, ни пиуето отказвам, ни ориза, да знаеш!

Най-накрая ще успея да покажа малко смотаните си снимки на почерпката за колегите в офиса послучай вчерашния ми РД.
Само да подчертая, че абсолютно всичко правя за пръв път, така че не му търсете много кусури..

Шоколадови бонбони (по Йоли)

Мариновано сирене с розмарин

..и със салвия

Еклери (Йоли)

Еклерови кошнички с разни солени пълнежи

Масата

И парченце торта (по BiankaD

# 407
  • Sofia
Леле, защо така са се завъртяли - сега ще трябва да ги качвам наново  ooooh!

# 408
Ако си ги качвала в snimka.bg  там си е малко кофти с това въртене на снимките

# 409

Tari Tasartir , честито на патерица, да си жива и здрава!  bouquet И къде видя кусури, и на завъртяните снимки се вижда, че си направила толкова много вкусотии! Heart Eyes  bouquet

# 410
Мими благодаря за рецептата   bouquet

А ето и моята салатка с домати,босилек,крутони и още нещо.... Joy

# 411
  • гр.София
Tari Tasartir  Много хубави работи си направила   chef

# 412
Тази вечер забърках само Rolling Eyes един Овчарски пай

# 413
  • София
 Карола, никога не съм правила овчарски пай, но като гледам,че има кайма и картофи, на вкус като мусаката ли е?

# 414
  • Sofia
labrex, P-i-l-e-t-o,
Благодаря, много сте мили  Hug

(нямaм сили дa ги обръщам, sorry)

# 415
Карола, никога не съм правила овчарски пай, но като гледам,че има кайма и картофи, на вкус като мусаката ли е?

Да

# 416

Да

разделен, така да се каже  Laughing Мъж ми мусака не яде, но така - по 2 чинии.
Карола, шницела по виенски няма да стане с корн флейкс, защото е едър, груб и бързо ще прегори. Направи го с галета  Peace
Тари,   bouquet честит празник, да си жива и здрава,  добра гимнастика си направих на врата  Wink

megansg, един хубав ден ще види пред дома си митинг и на бас, че изобщо няма да включи, че това са канещите се отдавна и подхвърлящи ѝ, че искат я на гости, я да ги осинови мами от готварския. Grinning Е, тогава ще я видя!  bouquet   chef  bouquet

дано да съм с теб да гледам  Wink Меганс   bouquet

Аз - след малко  Blush

# 417
Момичета,да благодаря сърдечно на всички за поздравленията,послучай рождения ми ден!
Тари,ние май сме празнували заедно!Бъди жива и здрава и много щастлива!
И аз като Пепи си направих гимнастика на врата,но имам нужда де,много си се трудила!Браво!  bouquet
Аз да си покажа тортата"Прага " в разрез. Напоследък с фотографията сме на ВИЕ, но какво да се прави... Sad

Лека нощ на всички и успешен и спорен ден на всички неуморни кулинарки! Heart Eyes

# 418
Pep-4о, аз шницел няма да правя ама поне се образовах за по-натам  Hug

Добре, Тя, бива ли по това време като сме измили зъбки да показваш тая вкусотия   Rolling Eyes Много добре се е получила, направо да захапеш екрана  Hug

# 419
 Blush видях, че последно ти май беше питала. Нищо де.

от снощи - пастърма

пица с блат от маслено тесто по желание

глиган-салтимбока

тарама-хайвер

млечна салата

Салата-торта, която реших да правя в индивидуални форми  #Cussing out

най-хубавите мъфини с боровинки на Юлка-марабу

бързия чийз-кейк в микровълновата от Еликсирчето   bouquet, при мен с тиква

чирпански наденички  Laughing

и едни пингвинчета.  Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт