Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Днес ще празнуваме юбилеят на баба ми - вече е на 80 Simple Smile

# 91
  • На брега на реката
Ох, ох megansg, лигите ми потекоха.
Всичко е толкова апетитно!
ОТ мен днешната ни закуска, дело на таткото. Няма само аз да готвя  Mr. Green

Толкова беше готвенето за тази седмица  Crossing Arms Whistling

# 92
  • Русе
megansg,много апетитно при теб!
KaRoLa, чудни прасковки!
labrex,Michael@, verabel ,много вкусно!
За запис от мен едни кифлички по labrex и торта с бишкоти,маскарпоне и целувки.

# 93
Момичета, за да не е гол запис в новата тема ви пускам моята жътварска салата:

туй не е ли таратор  newsm78 или по вашия край така му викате - жътварска салата  Laughing  ракията каква е ? -това е по-важното  newsm78

# 94
Моето последно заснето "готвене" май не може да се нарече готвене, но пък е много вкусно и ароматно и супер подходящо за сезона - чай от канела

# 95
Да се запиша за днес Wink

Закуска-пържени филии с течен шоколад  Heart Eyes

А за следобедна закуска Кашкавалени мъфили

# 96
megansg може ли рецептата за рулото с кашкавал и шунка, и за пилешкото със спанак и ориз Praynig Hug

# 97
  • София
verabel, може ли рецептата за твоята гъбена супа?
ами тя е на око - гъби около 300 гр., два големи картофа, 1/2 стрък праз /толкова ми остана от картофена салата/, замразен смес "мигел" - чушки и моркови,  около 150 мл. дматен сок, 2 с.л. нишесте размито в чаша прясно мляко, изпечена на котлона суха чушка и начупена накрая.
Запържвам първо картофите и праза, след около 2-3 минути слагам гъбите и тях пържа малко, добавям вода и когато поомекнат картофите добавям замразената смес и доматите, изчаквам да заври отново и слагам размитото нишесте в прясното мляко, накрая сухата чушка.

# 98
  • Wonderland
Момичета, както винаги е ужасно вкусно при вас!
Меганс и аз се нареждам за рецептата на рулата с шунка и кашкавал, изглеждат много апетитно!!!!
*sve*, кифличките изглеждат чудесни, рецептата на Лабрекс е много сполучлива, а тортата ти е направо великолепна!  bouquet
KaRoLa , доядоха ми се пържени филийки с шоколад и утре това ще е закуската! Peace
Тези , които не съм споменала да ме извинят но поста ми стана много дълъг....Всички сте чудесни кулинарки и всеки ден ме вдъхновявате да готвя нещо различно и ястията винаги се оказват много вкусни...  bouquet
Запис и от мен в новата тема!Направих един сладък и вкусен тиквеник с локум, кокос и захарен сироп,заешко с картофи, моркови, лук, мащерка в гювеч и торта Добуш по рецепта на Аелис, която не изглежда много добре, но се оказа страшно вкусна.

# 99
Ще се запиша с една торта, напоследък не снимам много манджи  Blush:

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 17:27 от Marieta

# 100
  • София
Labrex, може ли рецептата за "бомбичките" на Джейми Оливър с грис, много апетитно изглеждат ... както и всичко останало в тази тема   bouquet

# 101
солени мъфини за запис

# 102

Младо петле върху хумус и рукола

# 103
пържоли в зелев лист и гофрети

# 104
  • Варна
Да се отчета и аз с една грозна снимка на една невероятна домашна торта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт