Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Браво момичета неустоими както винаги  bouquet

lanvinka пая ти е станал разкошен. Моляте дай ми рецептата на Тарт татен с чери домати да не търся по нета  Mr. Green

# 436
Браво момичета неустоими както винаги  bouquet

lanvinka пая ти е станал разкошен. Моляте дай ми рецептата на Тарт татен с чери домати да не търся по нета  Mr. Green

Lili8507, рецептата е в поста ми на предната страница, но ето я отново за теб   bouquet

http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_23.html

# 437
Oново много вкусно е при всички вас..lanvinka,  пеп-4o, еликсир, Гисчо, megansg ...  bouquet Ще се върна да доразгледам, че доста съм ви изтървала Simple Smile

У нас семпло печено пиле в плик + задушени картофки с копър за гарнитура

и тутманик

# 438
lanvinka много ти благодаря   bouquet  Аз друг път все цъкам по снимки или имената на рецептите а този път дори и линк имало и аз не съм го видяла Mr. Green

# 439
  • София
"b]На здравословна вълна - салата със земна ябълка. Този корен си е направо забравен, но аз се присетих за него и за моя голяма радост го открих на пазара [/b]"
Гисчо, може ли инфо откъде купи земната ябълка или гулия. Не съм я виждала, а ми се иска да си я похапна. Благодаря предварително.

# 440
С много вкусни и красиви изкушения сте изпълнили страничките.  Simple Smile
Поздравления за всички кулинарни майстори!   bouquet

Днешното ми предложение: Рулца със зеленчуци (рецептата можете да намерите тук).

# 441
"b]На здравословна вълна - салата със земна ябълка. Този корен си е направо забравен, но аз се присетих за него и за моя голяма радост го открих на пазара [/b]"
Гисчо, може ли инфо откъде купи земната ябълка или гулия. Не съм я виждала, а ми се иска да си я похапна. Благодаря предварително.

На женския пазар в София има. Но като цяло би трябвало да я мина по пазарите в момента.

# 442
  • София
Шницел от кайма, с пържени картофи и чушки.За внука и дъщерята бяха сурови чушките, напълнени със сирене.

# 443

Тайна, колко ми е любима тЪз комбинация! Heart Eyes  bouquet
luba_rizova, страхотно е хлебчето! Heart Eyes  bouquet
MartiParti, много си се постарала за съквартирантката! Heart Eyes  bouquet
lanvinka, много апетитни и пилешкия пай и тарт татена! Heart Eyes  bouquet

Скрит текст:
Митинга първо ще е у Пепи,Джема,Лабрех,Гуинет,Еликсир...и всички останали  newsm51...аз съм последна на опашката
megansg, както казват нАдай се, нАдай, ама надали!  bouquet  chef
Рулцата на Isabell много съблазнителни! Heart Eyes  bouquet

От мен една шарлотка с овесени ядки, два мотащи се в хладилника белтъка, ябълки, орехи и малко шоколад, хареса ми Peace, и пак, за кой ли път, бомбичките" на Джейми Оливър. Heart Eyes

# 444
  • София

На женския пазар в София има. Но като цяло би трябвало да я мина по пазарите в момента.
Благодаря! newsm51

# 445
У нас скромно с ориз с пилешки бутчета на фурна.

# 446
И от мен само едни спагетки

# 447
  • гр.София
И аз да се отчета днес... Пиленце с ориз на фурна; Свежа Салата и си позволих да открадна идеята на пеп-4o за пингвините.... Надявам се да не се разсърди,а и моите не стаха така хуави Wink

# 448
  • ВАРНА
 Хрупав линцер с мармалад от сливи

# 449
Днес направих за вечеря:

Сладкиш с бонбони Лакта

Пилешки крилца със соев сос и картофено пюре

Общи условия

Активация на акаунт