Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 159 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много вкусно тук както винаги! Като видях снимките на пилето с ориз, да вметна, че вчера готвих и аз, класика.
labrex, каква е тази шарлотка с овесени ядки, изглежда много апетитно, моля за рецепта. Praynig

Отчитам се със зимна макаронена слата:

и сладък салам, за който нямах много време и си личи:

# 451
KaRola как ме сети за този сладкиш чуден ти се е получел.Става много вкусен моята рецепта е даже без яйца ще пробвам и тази.При нас спагети тази вецер но се отказах от вечерната снимка  Wink

# 452
labrex, каква е тази шарлотка с овесени ядки, изглежда много апетитно, моля за рецепта. Praynig

sise_to , ето рецептата: ШАРЛОТКА С ОВЕСЕНИ ЯДКИ. Как ми се приядоха варени яйца, като ги гледам на снимката ти, дали да не си сложа едно? Heart Eyes Не е да влиза човек в темата. Grinning  bouquet

И линцера на иланг-иланг , сладкиша и крилцата с пюре на  KaRoLa, ох залепвам за монитора....... Heart Eyes  bouquet  chef

# 453
  • София
Благодаря! Може през почивните дни да забъркам една шарлотка.   bouquet

# 454
Привет кулинарки.Избягвам да влизам че пак станах 100 кила ама не мога да се удържа далеч от вкусотиите ви.
От мен някои неща вдъхновени от новият ми любимец Рудолф Ван Деен.Гледах оня ден едни кифлички със домати и идеята страшно ми допадна.Но нали съм мързел по някога я префасониирах за да не меся.На последно време купувам едно вносно охладено бутер тесто от Лидъл което обожавам.Няма нищо общо със нашето,прекрасно е.Та със него направих кифличките само че със плънка от праз,извара,сирене и яйца.Станаха много вкусни.

Остана от плънката и за да я употребя забърках мъфини.

Другото което си бях заплюла да пробвам е трипластовата лимонова торта пак от него.Но вярна на себе си и мързела пак не спазих дословно рецептата.Използвах готова ванилова платка,вместо шам фъстък използвах кашу,и вместо във лимоновият крем да слагам разбита сметана сложих разбитите белтъци.Не предполагах че ще се получи толкова вкусно нещо.Домашните са впечатлени и ометоха всичко.

ето и рецептата
http://24kitchen.bg/recipe/triplastova-limonova-torta

# 455
Ditsan, и аз съм му фенка. Дори си записвам пекарната му. Сега съм намислила да пробвам нещо и ако стане ще се похваля Simple Smile

Иначе вкусотиите ти са един път! И аз обичам тестото на Лидл!!  Heart Eyes

За всички!   bouquet

# 456

От мен малко шоколадово настроение

Така де иде събота, може да си подсладим живота Simple Smile

# 457
иланг_иланг, може ли рецепта за линцера?
sise_to, ще споделиш ли и ти рецепта за салатката с макарони?

# 458
Здравейте, мили дами   bouquet!
Страхотни неща сте сътворили, главозамаях се....Не знам от кое по напред да си взема, но при всички положения започвам да избирам рецепти!

Тя
, великолепна торта и ЧРД! Както и тортата на Лу  Heart Eyes!
Ланвин, нямам думи вече да се изразя и ставаш все по-добра със снимането! Знаеш, че неотменно те следвам, така че всичко твое ще се пробва у дома  Hug Hug Hug!
Дитсан, да ти е жива и здрава племенницата! Взе ми акъла с тези красоти!
Зорница, вече си ми фаворит с тези къпкейкс   bouquet!
Меганс, толкова си личи колко е вкусно, че направо не мога да си представя как би било в действителност!
Лили 8507, поздравления   bouquet!
Пилето, много апетитно всичко   bouquet!
Вал, взимам си пилешката дроб сърма! Обожавам с много кисело мляко!
Цец, ще се почерпя и с твоите сърмички! Много красиви!
Лабрекс, чудесна   bouquet!
Тари, поздравления, много бих искала да съм била там и да опитам   bouquet!
Ах, Пепи........................................!
Люба, впечатли ме страхотно с този боб! Къде мога да видя рецептите ти?
Катерина, супичката е много моя!
Исабел, рулцата ти ще се пробват! Чудесна снимка!
Карола, сладкишът ти е неустоим! И тази порцийка крилца също е много моя!

От мен днес:

Салата рукола

Пица

Кокосова панна котта

Спокойна нощ   bouquet  bouquet!

# 459
# 460
  • София
lanvinka, точна рецепта няма, просто импровизирах според продуктите в хладилника. Към сварените и отцедени макарони добавих майонеза, сирене, колбас, печена капия, кашкавал- всичко на око, поръсих с черен пипер и босилек,а за декорация- яйце, горчица и маслинка. Мъжът ми вместо горчица си сложи кетчуп.

# 461
  • ВАРНА
            ЛИНЦЕР
:2 яйца,ванилия,бакпулвер, 1ч.ч. пудра захар,1/2ч.ч. масло,1/2ч.ч. олио и брашно.Престоява в хладилник за 30 минути,после се разделя на 3 топки,като 2 от тях се настъргват в тавичка,покриват се с мармалад по избор(желателно е да  с кисела жилка) и отгоре се настъргва останалата част от тестото.Пече се на 180 градуса до леко порозовяване.Поръсва се с пудра захар.

# 462
Страхотни неща сте приготвили  Heart Eyes А  Michael@ каква сочна пица е приготвила  ooooh! Огладнях като я видях  newsm22

От мен едни домашни бонбони фереро:

# 463
Щтрудел и баклава

# 464
Вечерята вкъщи вчера мъфини със сирена и чаша вино Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт