Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
besyto,може ли рецептата за бонбонките...изглеждат много вкусни. Peace

# 466
иланг_иланг, sise,   bouquet

mimi, много сочен щрудел и оригинално поднасяне на порции.
besyto, много красиви бонбони фереро. Те са ми най-любимите. Ще споделиш ли рецепта?
Michel, човек да огладнее с твоята вкусна пица от сутринта Simple Smile А за салатката знаеш  Hug Снимките са чудесни!

Хубав ден момичета. Аз ще се постарая днес да кача рецептата за Пая с пиле, че обещах Simple Smile

Hug Hug Hug

# 467
Изключително лесна и бърза рецепта Домашни бонбони фереро А бонбоните са страшни. Аз само добавих малко олио при разтапянето на шоколада...взаимствах от друга рецепта за същите бонбони. Малко странно ми беше, но не се промени вкуса на шоколада.

# 468
Здравейте, от мен шоколадови мъфини Simple Smile

# 469
Гисчо , това винце така ми се усмихва Grinning Трябва да устискам до вечеря Hug
От мен Гъби с ориз на фурна

# 470
Момичета, идвам да ви покажа едни бисквитки за счетоводител. Те в същност не са много за показване, че не станаха на вид, но пък ако искате можете да ползвате идеята Simple Smile. Отивам да ви разглеждам, че май отново доста страници сте изписали.

# 471
Здравейте! Simple Smile

Аз цяла седмица за десерт ядох от тази пълнена тиква Simple Smile

# 472
  • Бургас/Пз
Лабрекс, събуди любопитството ми с тези бомбички Simple Smile Ще ги пробвам Simple Smile

От мен едни медени пържолки

# 473
  • ВАРНА
 Писия с хрупкава макова коричкА и гарнитура от праз задушен в сметана с анасонови зрънца

# 474
  • Пловдив
Здравейте! Отново страхотни неща, и рибката, и пържолките, и тиквата и ориза и мъфините и всичко бих си хапнала. Лошото е, че всичко ми се лепи Sad Кога ли ще отслабвам ooooh!.Аз показвам днес :ирландски соден хляб с пшеничен зародиш и слъчогледово семе, мароканска салата с нахут, моркови, бадеми, сирене и мента по Гууд Фууд, и овесени блокчета с шоколадов фъдж по Ири Купенска /направо стават уникални!аз не обичам шоколад много-много, а от тях вече изядох 3  Embarassed/

Пожелавам ви лек и ползотворен ден   bouquet

# 475
В това следобедно време за самотното си кафенце си пожелах тортата с круши и мус на Лучия yes и линцера на Иланг- превъзходни! Peace

У нас повторението на пиле къри с портокал ,но този път с повече сос и без много гласене за снимки:

# 476
Люба, Еликсир, чудесни неща сте приготвили!
Люба, не си видяла сигурно, но питах по-горе за рецептата за Боба плакия  Peace.

# 477
Поздравления, момичета! Трудно ми е да изброя всяка една от вас, но винаги готвите и предлагате много вкусни ястия.
Да се запиша отново преди да е свършила темата и аз с крем карамел, козунак и домашна руска салата.
Някой по назад ме бе попитал за пицата, която последно показах в темата. Нищо особено не е - шунка, домати, краставички, гъби, а сиренето отгоре е гауда.

# 478
Днес отново е много вкусно тук!
Един много ароматен сладкиш, който първия път- снощи бе ометен до троха и бърках нов, за да мога да снимам и сега му се наслаждавам с кафето! Видях го при Дани
Това е моята интерпретация:

Портокалово бадемов сладкиш без брашно

# 479
 smile3501 на всички красиво много красиво и сигурна съм безумно вкусно. Винаги огладнявам когато гледам темата. Забелязвам че снощи е била вечерта на ориза Mr. Green  и при нас имаше пиле с ориз на фурна. Снимка по късно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт