Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Значи довечера ще пазарувам портокали - за пилето на Еликсир и за сладкиша на Бианка  Hug Роси, напомни ми и за едно пиле с банани, което много вкусно ставаше, може да ги съчетая Simple Smile

# 481
  • Варна
Хулиганка,Тайна,Стелиана,Деизи,Пилето,Иланг,Карола,Сисето,Дитсан,Бес,Мими,Еликсир,Гисчо,Романтичка,Луча,Ани,Люба много апетитничко е всичко
Лабрех пак шоколадово и вкусно/и аз съм събрала 10 белтъка..ще видим какво ще измисля/
Лу чудно шоколадово настроение
Росонера  супер е всичко
Бианка прекрасно сладкишче
За днес салатка,пилешка супа и с доматен сос

# 482
  • Пловдив
Мишелче, аз видях, ама съвсем изключих... Сварих си бобеца в малко вода /аз хвърлям три води и в последната слагам даже сода, и тогава слагам да се вари/, отделно задуших две глави лук на едро, два моркова, една консерва домати 400 грама, червен пипер и по 1 с.л. джоджен, девесил и чубричка. Всичко това заедно с фасулчето го сложих в гърнето, покрих с пушен бекон и пекох горе-долу час /тъй като исках да остане само на мазнина/. Ами това е, ако трябва да съм честна, за първи път фасул ми се получава толкова вкусен, аз хич не обичам да го готвя, че все нещо не ми харесваше, но сега охааа. и сега да кажа, че Портокаловия сладкиш изглежда страхотен и веднага си копвам рецептичката.   bouquet Приятна вечер на всички

# 483

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Моите първи опити с тесто, които благодарение на Labrex станаха чудесни. За съжаление не съм снимала останалите, но децата ми са много доволни.

# 484
  • Бургас/Пз
Бианкааа, сега с този сладкиш как ще ям от нашата торта?  Joy Joy
Ама ще я хапнем де Simple Smile За една седмица втори път я правя, много ни хареса, а утре и гости чакаме:)
Кукис торта Simple Smile

G&B, може ли рецептата за кифличките Simple Smile изглеждат мммм  Simple Smile

# 485

G&B, може ли рецептата за кифличките Simple Smile изглеждат мммм  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg23733542#msg23733542

Много лесно и стахотно вкусно тесто. За кифличките просто сложих повечко захар, а вътре са с локум.

# 486
G&B, първите ти опити са чудни, и на мен ми се прияде кифличка! Heart Eyes  bouquet
ani_d, сега ще потърся на Бианка сладкиша (знам, че тя прави страхотни! Видях го, с резенчетата портокал! Heart Eyes  bouquet), но залепнах за твоята торта! Heart Eyes  bouquet
megansg, пак си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Днес хапнах подобна салатка, но искам супичката в купичката! Heart Eyes  bouquet
На rossonera цялото меню искам, ще взема да си набъркам и аз руска салата! Heart Eyes  bouquet
И на еликсир харесвам портокаловото пиле, и ябълово си правя, ама сама си ги ям! Heart Eyes  bouquet

# 487
  • Варна
Изключително лесна и бърза рецепта Домашни бонбони фереро А бонбоните са страшни. Аз само добавих малко олио при разтапянето на шоколада...взаимствах от друга рецепта за същите бонбони. Малко странно ми беше, но не се промени вкуса на шоколада.
Поздравления от мен за страхотните кулинарки Simple Smile
Аз в никакв случай не мога да се похваля със способности като вашите, но исках да се пробвам да направя тези шоколадови бонбони, а линка не работи  Sad
Благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 20:54 от July82

# 488
  • Балчик
Тази вечер у нас има пиле с ориз, в тенджера, по-водно (такова го харесва детето), чеснови хлебчета и тиква с мляко.

# 489
  • DE
Здравейте!
У нас картофки с бяло вино и пак сладкиш с мед и орехи, но с дюлево сладко

Спокойна и уютна вечер!

# 490
Изключително лесна и бърза рецепта Домашни бонбони фереро А бонбоните са страшни. Аз само добавих малко олио при разтапянето на шоколада...взаимствах от друга рецепта за същите бонбони. Малко странно ми беше, но не се промени вкуса на шоколада.
Поздравления от мен за страхотните кулинарки Simple Smile
Аз в никакв случай не мога да се похваля със способности като вашите, но исках да се пробвам да направя тези шоколадови бонбони, а линка не работи  Sad

Нещо наистина не работи  newsm78  Ето cache-то

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fNbtv2Qq7GY … ct=clnk&gl=bg

# 491
У нас за вечеря....Дроб - кебап...

# 492
Момичета, благодаря на всички!!!!  bouquetНадявам се да ви хареса на вкус, който реши да го опита!
Ани_д, тортата ти е чудна, сега ходих да я видя!
G&B много ми се прииска да си грабна от тези кифлички!
rossonera,искам всичко!

# 493

Джемма, тиквата с мляко изглежда много апетитно. Heart Eyes Веднъж ме черпиха на гости, не ми хареса и не правя, но сега след снимката на твоята май ще спретна една такава за проба!  bouquet  chef

Вечерята постничка - леща, една подлучена печена салата, зеле и вкусните бързи чеснови питки.

# 494
Лабрекс, вечерята ти е тъкмо като за мен! А Джемма ме подсети за този сладкиш, който правеше свекърва ми-изглежда по същия начин, а тя на дъното на тавичката слагаше ориз.Вкусен е много!

Общи условия

Активация на акаунт