Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Солена торта:

# 601

А ти midkoo, на теб ще цитирам една чудесна българска поговорка, която във връзка с казаното от теб е абсолютно подходяща, а именно: "Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там". Така че кога дойде в този форум, кога разбра, кои са ощипаните моми тук във форума. На 90% тук от пишещите не им е необходимо да бъдат похвалени, те си знаят, че могат и знаят, така че теб кой те щипе, че подскачаш. Simple Smile

newsm10    gydi

Mishoka , тортата е зашеметяваща  bouquet

мирта , много ми допадна визията на солената торта, това сигурно е роле newsm78 Hug

От мен- Мързелив "зелник" със спанак, праз и сирене

# 602
ЦЕЦ, много ми харесва как си украсила сладкиша!   bouquet
Мишок, тъкмо си мечтая за нещо шоколадово с кафето, тази твоя торта е УНИКАЛНА!
И баница ми се дояде...

Аз да ви покажа една извънредно лесна и бърза торта, която правих преди 2 месеца, ама сега й дойде реда за показване Simple Smile

# 603
  • София
Да покажа свинско с картофи в гювеч, нямаше време да запека малко, но беше мозък.

# 604
Посен гювеч.

# 605
# 606
Ау, какъв спор се развихрил тук, много неприятно!
Минавам да ви подсладя с по едно кексче на клечка:

Снимката е линк.

# 607
  • Варна
Луча,Мирта,Мими,Сисето,Карола,Василева,Мастер,Цец,Тина  много хубави неща сте приготвили
Катерина чудна тортичка
Лабрех,Еликсир много апетитно
Вени всичко е супер майсторски направено,поднесено и вкусно
Мат ще си крадна едно сандвиче с половин....всичко е супер
Мишока много шоколадова торта
За днес  постно кисело зеле с наденички,козунак с портокалов сок и корички  в машината на мах мама и тиква

# 608
  • София
  Хрупкаво пилешко, с гъби с топено сирене и салатка.Имаше и чеснов сос.

# 609
Всички сте сготвили страхотни неща! Не искам да изпусна някой  и няма да изброявам! Наистина сте неуморни и приготвяте вкусни и красиви неща!

От мен Кулички от картофена салата, нахут и джинджифилова жълта леща

# 610
  • Балчик
У нас днес има тутманик със сода, боб яхния, пухкави и мекички хлебчета с грис и макарони на фурна.

# 611
"Вълчи принцеси" ....(щот' има слайс шунка под кашкавала)

Макарони на фурна.....

# 612
Мастерче, цял ден ми се ядат такива принцеси  Heart Eyes

# 613
Още преглъщам заради неустоимите ви предложения от последната страница  Crazy  извънредно лесна и бърза торта на Katerina R., вълчите принцеси на TheNMaster, хрупкавото пилешко на Тайна, шоколадовата торта на Mishoka, баница с тиквички и домат на елексир  още куп други, които не можах да спомена ...при всички много примамливо и вкусно  Hug Crazy

От мен едни свински пържолки на фурна с пържени картофки

плескавица на фурна

и за десерт ябълков пай

Приятна вечер от мен!  Wink

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 23:13 от huliganka

# 614
Здравейте, дами!

От много време тайничко надничам във вашата темичка и си открадвам по някоя идейка за готвене. Правите страхотни неща! Само като ги гледам, ми потичат лигите! Реших най-накрая да се разпиша и аз, за да намирам темата по-лесно. Wink

За да не е гол запис, една тортичка от мен:

Общи условия

Активация на акаунт