Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 38 080
  • 740
  •   2
Отговори
# 105
Гримирам се с четки от около година, база нанасям с пръсти, апликатори - все по-рядко.

За темата  Hug

Бубс, кой беше номера на Ъмбрелата  Blush?

Мога този уикенд да отскоча до това младостко магазинче и да поразгледам разни нещица.

В Блик чух, че има намаления - някой с по-подробно инфо?

# 106
Нахлувам с много произволен въпрос. Преди коментирахте Karaja и до колко е италианска и това ме провокира да се замисля за други италиански декоративни марки...сетих се за Пупа и Кико, но ето, че имало още една, която там явно е много известна, предвид отличните ревюта в нета:
http://www.nouba.it/index.php
Някой да я е чувал и да има отзиви?
Знам ги. Професионална марка и не са евтини както примерно Кико или другите.

# 107
  • София, Лагера
Девойки, я да попитам някой ползва ли продукти на BeYu? Аз имам техни сенки и съм много доволна, но тук досега не е коментирана тази марка.
http://www.beyu.de/

А също и за Make up factory ако имате отзиви (аз им имам червило и е готино)
http://www.makeupfactory.de/home.0.html?&L=1

Просто така, от любопитство питам  Simple Smile

# 108
Самсара, #14, средната в палитрата с мострите
днес и аз ходих, имах поръчка за 3 броя, моята я отнесе една приятелка, с която се видях вчера; каза 'тази е за мен, ти си купи друга' - как да откажа на такъв ентусиаст?  Joy
но пудра ще има в понеделник на обяд най-рано, жената /тя ме позна веднага и без да й казвам се сети, че идвам за още ъмбрели/ ми даде и телефон да се обадя дали са докарали
понеже бях с детето, не се загледах в други неща, но тя ми каза 'а от флормарската сянка #14 имам" - как да не си взема  Mr. Green
между другото от сянката има и във Фантастико до вас в новата опаковка - 4 лв. и на двете места

# 109
Благодаря за темата!   bouquet

По анкетата - ползвам четки. Апликатори и т.н. - не.
Единственото, което нанасям с пръсти, е базата за сенки и коректор, защото ме мързи всеки път да вадя четката за него. Mr. Green

Относно CyberShot - и моят апарат е Sony, но мисля, че не може да изкара чак такава кожа. Т.е. изкарва я, но резолюцията на снимката изобщо не ми харесва.  Laughing

Получих си и аз Метеоритите преди два дни - няма да ви казвам как бляскам вечер. Mr. Green Crazy

Скрит текст:
Вести за пролетната колекция на Шанел? Искам Фракас и пудрата... Blush Laughing

# 110
Хайде Jean Francois да покаже как се слагат мигли, спирала в/у тях и как се чистят после  Flutter Flutter
между другото страшни са Heart Eyes

# 111
моята я отнесе една приятелка, с която се видях вчера; каза 'тази е за мен, ти си купи друга' - как да откажа на такъв ентусиаст?  Joy

Така е, като пазаруваш само за себе си и не мислиш за другарчето  Laughing

Страхотна е Ъмбрелата, определено доближава максимално качеството на хайлайтерите на Мак, че и отгоре. За мен единственият минус е опаковката, но се понася при това качество на съдържанието.
В пъти по-добра от златната пудра на Есенс и хайлайтера на Катрис.

# 112
Много са различни за да ги сравняваме със Здрач и Катрис. Този Чадър Grinning е печен минерал така като го гледам. Това е съвсем друга хайлайтерска история yes

# 113
Жаки, много готино клипче! За първи път изкуствени мигли да ми привлекат вниманието.
Май скоро ще купя едни, за да пробвам, макар много да харесвам моите си. Laughing

# 114
Моля ви кажете как и е точното заглавие на тази Ъмбрела  Grinning Grinning в интернет нищо не намерих, обиколих всички козметика които знам в Монтана, но никъде нямаше, даже на няколко места ме караха да им обяснявам какво е това и за какво се използва  Laughing но една любезна продавачка каза че работят с тази фирма и ако и предам точно име и номер ще ми достави  newsm44

# 115
Много са различни за да ги сравняваме със Здрач и Катрис. Този Чадър Grinning е печен минерал така като го гледам. Това е съвсем друга хайлайтерска история yes

Жаки, аз сравнявам по-скоро ефекта, не вида продукт
например на мен Катриса не ми хареса - не, че не го купих и него, но е по-скоро ей-така, да има  Laughing
печен минерал, но няма цвят; не е толкова снежинчест като Лайскапейда, което ми харесва, по-телесен е някак

пп явно само на мен опаковката не ми пречи  Laughing

# 116
Малее, не мога да ви смогна! ooooh!
По темата- ползвам само четки и пръсти, никога не съм употребявала апликатори.
Оставете малко Ъмбрела и за мене, докато се откопча от гипса ще изкупите всичко!
Някой виждал ли е Ъмбрели в Пловдив? newsm78

# 117
Моля ви кажете как и е точното заглавие на тази Ъмбрела  Grinning Grinning в интернет нищо не намерих, обиколих всички козметика които знам в Монтана, но никъде нямаше, даже на няколко места ме караха да им обяснявам какво е това и за какво се използва  Laughing но една любезна продавачка каза че работят с тази фирма и ако и предам точно име и номер ще ми достави  newsm44

Umbrella  Peace

# 118
Девойки, я да попитам някой ползва ли продукти на BeYu? Аз имам техни сенки и съм много доволна, но тук досега не е коментирана тази марка.
http://www.beyu.de/

Имам две единчни техни сенки, никога не бих повторила покупката си. Ужасни са. Брашняни, хвърчащи, без добра покривност и с две отваряния ми се счупи едната кутийка  Stop

Бубс, благодаря  Hug

Знам за Фантастико, вчера я гледах, но не я купих - направо и аз не знам защо, сигурно чакам да ги изкупят и тогава ще я искам мнооого Simple Smile

# 119

Umbrella  Peace

да ясно, но те са зареждали само червила и въобще си нямаше на идея какво е хайлайтър и т.н. та за това питам пише ли нещо по подробно на кутийката, че ще вземе да ми донесе някаква глупост  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт