Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Aз точно се надявам да е сух, защото от този усещам че след няколко часа ще лъсна. И трябваше да му сложа Метеорити отгоре за да се матира. 
Colorstay нали изсъхва веднага и се бетонира в кожата и за това ми е малко странно усещането с бб крем, но като покритие е наистина уникално добре.
Аз съм доволна най-вече защото ще мога да го смесвам и лицето ми да е супер светло.

А от Ревлон ако докарат един номер под 150 ще е още по-хубаво Simple Smile Напоследък и той ми е леко тъмен. Много съм избеляла Confused

# 91
Здравейте и от мен Simple Smile След повече от година четене на темата, най-после се осмелявам и аз да покажа нещо. Научих безкрайно много от вас- като най-великото откритие за мен е базата за сенки(без нея нищо не се задържа повече от 2 часа на очите ми). Показвам само една снимка, тъй като тук успях да хвана реалните цветове(тук беше и първия ми опит за слагане на мигли)Откакто чета темата започнах да използвам четки  
Скрит текст:
Този грим е страхотен, окото също! Heart Eyes Hug  bouquet

Днес съм с много силен грим от тревисто зеленото на Инглот и отгоре лилавия пигмент на Мас. На устните YSL №7. Получи се добре и получих комплименти от колеги. Хората забелязват най-често силните гримове, на нюда не реагират по никакъв начин.

# 92
Mima_r, и аз да те поздравя за блестящото представяне в темата  bouquet  Очи, вежди, кожа, грим - всичко е както трябва Heart Eyes Да се включваш по-често вече Hug

Като заговорихте за фотоапарати, веднага се разтърсих и аз за нещо новичко - моя Сайбършот е на сто години вече и функциите му са ми твърде малко.. Но този ефект на перфектна кожа не мога да си го избия от главата - като не съм добра с фотошоп, това би било моето спасение за снимки на грим Crazy

А тази Umbrella направи абсолютен фурор - в магазинчето в Младост е разграбена и жената поръчала още 20 бройки, които май доникъде няма да й стигнат  Joy  (това от коментар в новите похождения, аз самата още не съм решила дали я искам)

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 12:11 от Пух

# 93
Здравейте!
Има раздаване на продукти на MANHATTAN във FB. За блогъри е:

"Ти имаш блог...искаш да споделиш мнението си... искаш да си сред първите тествали най-новите козметични продукти и то напълно безплатно...

Прати ни имейл до 30 Януари 2013 на mail със следната информация:"

http://www.facebook.com/notes/%D1%82%D0%B0%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0 … 10152403335870721

Надявам се да е полезно! Аз нямам, за това няма да се възползвам, но може някои от вас да го направи!

# 94
  • Стара Загора
Да и този не е мръднал сякаш, а го имам от 3-4 г. Не, че го ползвам много често де. Laughing
На ГР ги заглеждах есента, но не посмях да взема. Преди 2 дни гледах и сенките от теракотената колекция, изглеждаха хубави като пипнах с пръст, но от лошите отзиви тук не посмях да взема. А и 7,50 за една сянка и то на ГР?  Whistling

Аз имам само една минерална сянка на ГР - едно много тъчмно винено с по-светли лилаво-цикламени частици. Красиво е, но реално сянката не е особено интензивен цвят  Rolling Eyes Става за нанасяне върху основа. И дадох 10лв за нея  ooooh! Не мисля да купувам повече цветове, освен ако не пуснат нещо неописуемо  Thinking

bouquet Точно за това и аз не взех нищо. Знаех си, че не ме лъже паметта. Май само в кутийката изглеждат хубави. Вероятно си я взимала от щанд в някой мол щом е била 10 лв.  Laughing

# 95
Това на Манхатън го четох. Хубаво е, че дават продукти на блогъри....но в условията леко се намеква, че могат да не те одобрят или махнат от списъка по тяхна преценка. Демек ако кажеш, че нещата не са добри Grinning То за да е обективно не може само хвалби....ама те си знаят Rolling Eyes
Ето го правилният линк, защото този горе не работи https://www.facebook.com/taotacom

# 96
  • Варна
Нанасям грим с четки от доста време вече. Само понякога фдт с пръсти.
Тези дни съм в отпуск, вкъщи съм си, но не е минал ден без да се гримирам  Flutter
Сега ще ме накарате да се замъкна до Елитис да търся Ъмбрела и сенки на Флормар. Имам само два хайлайтъра, които почти не ползвам и се мъча да се убедя, че трети не ми е нужен, но не успявам никак.  ooooh!

# 97
Благодаря за новата тема, която доста бързо върви към края си!  Laughing И аз не мога да насмогна да прочета всичко! Blush

mima_r, много красиво и добре гримирано око си ни показала !  Heart Eyes
Моля те, включвай се по-честичко в темата със снимков материал!  Praynig  Grinning

NovemberRain, сенките ти на  Flormar изглеждат страхотно!  Heart Eyes

# 98
  • Стара Загора
Нанасям грим с четки от доста време вече. Само понякога фдт с пръсти.
Тези дни съм в отпуск, вкъщи съм си, но не е минал ден без да се гримирам  Flutter
Сега ще ме накарате да се замъкна до Елитис да търся Ъмбрела и сенки на Флормар. Имам само два хайлайтъра, които почти не ползвам и се мъча да се убедя, че трети не ми е нужен, но не успявам никак.  ooooh!

Докладвай после дали има, че да запратя лаковата ни фея. Joy Joy

# 99
Здравейте!
Има раздаване на продукти на MANHATTAN във FB. За блогъри е:
Скрит текст:
"Ти имаш блог...искаш да споделиш мнението си... искаш да си сред първите тествали най-новите козметични продукти и то напълно безплатно...

Прати ни имейл до 30 Януари 2013 на mail със следната информация:"

http://www.facebook.com/notes/%D1%82%D0%B0%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0 … 10152403335870721

Надявам се да е полезно! Аз нямам, за това няма да се възползвам, но може някои от вас да го направи!
Ако и отговаряха на получените мейли, щяха да са страхотни Flutter Иначе за условията - все пак по този начин търсят реклама на продуктите, със сигурност няма да им хареса нечие крайно негативно мнение. От друга страна едно негативно мнение може да звучи и добре, и зле - въпрос на избор е как да го поднесеш Peace
Скрит текст:
Впрочем, прави ми впечатление, че горното съобщение се появи в няколко теми, все с този грешно копиран линк. Някак не може да не се зачуди човек дали няма връзка Whistling

# 100
  • Варна
Ще докладвам, Ивче, но тя Check Please беше споменала по-нагоре, че в Елитис на гарата има, а на лаковата ни фея й е по-близко там Wink

# 101
И аз в новата тема Simple Smile
Много бързо пишете, момичета. Едвам насмогнах Simple Smile
Използвам само четки от доста време. И понеже нищо не разбирах от четки тогава са ми едни китайски боклучки.
Алена, последните снимки са страхотни!

# 102
  • Стара Загора
Ще докладвам, Ивче, но тя Check Please беше споменала по-нагоре, че в Елитис на гарата има, а на лаковата ни фея й е по-близко там Wink

Знам, знам. Четох какво писа Check Please, но съм поръчала на една приятелка от София и довечера я чакам да ми каже какво е направила. Знам, че Пепи живее близо до този Елитис - затова ако има ще я разходя утре. Mr. Green

# 103
  • Бургас
Нанасям все още гримът си с апликатор,но гледам всичко ,което показвате и се надявам да се науча как да се гримирам и с четки
Вече съм 40 стр назад  Scream

# 104
Нахлувам с много произволен въпрос. Преди коментирахте Karaja и до колко е италианска и това ме провокира да се замисля за други италиански декоративни марки...сетих се за Пупа и Кико, но ето, че имало още една, която там явно е много известна, предвид отличните ревюта в нета:
http://www.nouba.it/index.php
Някой да я е чувал и да има отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт