Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Да права си за тези. Hug Още съжалявам че не купих сенки Планети и други неща от тази колекция, но бях на море. Минералните сенки ще ги купя всичките. Остават ми две. Heart Eyes

# 301
  • София
Всяка колекция за едни е силна за други слаба и обратното. Съвсем нормално е. За мен примерно беше слаба космическата колекция и нямах нииикакво желание да притежавам каквото и да било от нея, но за Жаки пък тя е една от най-добрите. Всеки си има вкус, всеки се харесва с различни неща. Не може да сме като по шаблон.
Аз затова и рядко се превъзнасям и хваля продукти (особено скъпи), защото не искам да съм причина някой да си купи нещо, за което да съжалява. Давам мнение за неща, които са по-универсални и по-лесно достъпни, за скъпи или специфични продукти (като кхола на Герлен примерно) се включвам само ако някой пита. Форумът е голяма краста, а на моменти даже се чувствам като на състезание - някой си казал, че нещо е хубаво и дай да се надбягваме коя ще си го купи първа не защото ѝ харесва и отива, ама ей така, да не остане по-назад Laughing Аз самата също бях се пуснала по това течение, но вече мирясах. Чета, вслушвам се в мненията на съфорумки, но и в своето собствено  Wink

# 302
И мен ме е яд за някои от Планетите, но кой да знае че ще започна да нося такива цветове smile3516
Между другото тая Стерео Роза ужасно много ми прилича на Style (ружа). Даже спорих 5 минути с момичето в магазина.

# 303
  • София
Каква е цената на минералните сенки? Чудя се за лилавите (разбира се Simple Smile )

# 304
Денси, хората купуват защото е MAC и защото трябва да се има.
От всичките неща днес имам по няколко бройки подобни продукти. Мене такива колекции не ме трогват.
Според мен хората нямат толкова грим и купуват, защото нещо им е харесало и може би колекцията е хубава и нормално е цветово колекциите да се "повтарят"! Единици имат с купища грим все пак.

Ивче, тези снимки са са много по-добри - много по-добре ти стоят от Ъмбрелите  Peace

# 305
39 лв. Sick
Ел, кои лилави, тъмните Fireside ли?

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 21:17 от densi

# 306
Денси, хората купуват защото е MAC и защото трябва да се има.
От всичките неща днес имам по няколко бройки подобни продукти. Мене такива колекции не ме трогват.
Според мен хората нямат толкова грим и купуват, защото нещо им е харесало и може би колекцията е хубава и нормално е цветово колекциите да се "повтарят"! Единици имат с купища грим все пак.

Ивче, тези снимки са са много по-добри - много по-добре ти стоят от Ъмбрелите  Peace
Жените, които се интересуват от MAC и ги купуват може да нямат "купища" но имат все пак сериозен брой натрупани продукти.  Peace

Толкова по тази тема

На всички ни е ясно форума какво прави.

# 307
  • София
Благодаря  Hug Young Punk  Heart Eyes

# 308

Те на Караджа са по 36-33, като по-скъпите са доста по-малък грамаж от МАС.
Добре че няма МАС тук.  Whistling

# 309
Ти за минералните от 2012 г ли ме питаш? Те са по-скъпи. 43 лв. бяха май. Те са най-скъпите сенки в магазина.

Check Please, аз говоря за цената на единичните сенки от новата олекция на Мас. Те са по 39 лв. бройката. А минералните за 2012 г. са по 43 лв. бройката.
Хайлатърите в Мас са по 57 лв. твърдо, без значение от колекция. Очаквам да поскъпнат.

# 310
Aз незнайно защо взе зеленото минерално си харесвам Grinning  после се сещам, че си имам.
Обаче от светлината в магазина ми се струва, че тяхното е по-готино Joy

# 311
  • София
О, мислех, че цената е еднаква  Tired Супер, от $21 на 43 лева   Mr. Green

# 312
Супер, от $21 на 43 лева   Mr. Green[/color]

Е, в Италия са 22.50 евро, в Германия 21 евро. Това с различните цени, ДДС и прочие сме го нищили.  Peace

# 313
  • София
~ 45 лева за единични сенки ми се струват много независимо от валутата Wink

# 314
~ 45 лева за единични сенки ми се струват много независимо от валутата Wink
Ама те по красота са като за 5 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт