Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 345

обичам лицето да е супер матирано, става, като кадифе  Peace

И аз доскоро бях така, но вече матирам само с метеорити и задължително хайлайтер. Усещам, че хайлайтерите ми ще станат колкото червилата, но не ми пречи. За разлика от сенките им се радвам всеки път като ги видя и самият избор ми е много вълнуващ.  Laughing Със сенките и особено цветните не се разбирам и това е, и много ме дразни количеството, което натрупах.

Между другото днес хубавичко се напръсках с Liu, като от къщи се бях намазала само със златната база на Герлен. Много ми хареса. Вярно, че голямо количество частички изчезнаха бързо, но остава много красив блясък. Бих я носила, само дето забравих да питам дали не им е останал само тестер.  Thinking

# 346
Ел, много благодаря за отговора  Hug

И на мен ми е неприятна липсата на информация и интерактивност и неведнъж съм коментирала скъпотията им тук. Коментарът на Check Please ме навежда на мисълта дали не може да си съставим един ценоразпис за MAC с актуални за българския пазар цени от момичетата, които по-редовно пазаруват и ги знаят, за да може да ни служи за справка, вместо да се разхождаме до магазина. Какво мислите?

# 347
ме навежда на мисълта дали не може да си съставим един ценоразпис за MAC с актуални за българския пазар цени от момичетата, които по-редовно пазаруват и ги знаят, за да може да ни служи за справка, вместо да се разхождаме до магазина. Какво мислите?

Аз чак такава привързаност не мога да развия към никоя марка, че и да им свърша работата, но като ви е улеснение вие си знаете. Мене такъв маркетинг, т.е. липсата му ме отблъсква. По-бързо и лесно ще си поръчам и получа доставката на каквото и да е, отколкото от МАС в София, чиито стоки и цени даже не мога да видя в някакъв сайт. Коментарът ми беше конкретно за сайт на български и онлайн поръчки. Навсякъде може да има сайт, тук където продават прескъпо не може, защото пак сме бедните източни братя. Да си продават, където и както искат, явно са стигнали лимита си в България и повече не им трябва.  Sunglasses

# 348
Днес ми беше скучно, докато чаках половинът, за да гледаме филм и реших да се гримирам с експериментаторска цел. За първи път слагам руж, правя скули, хайлайтер и т.н. Хареса ми де, различна съм, не съм аз, но не знам дали скоро ще излезна навън така.  Mr. Green Ще ми трябва време.

А половинката като ме видя и ме погледна едно въпросително. Така и не успя да разбере защо се гримирам след като няма да излизам никъде. И през цялото време ме наблюдаваше какво си слагам.  Joy Дори ме попита откога ползвам руж и бронзанти. Чак се учудих като ми изцепи думата бронзант.  Joy

И най- накрая, за да е съпричастен с мен, докато бях в кухнята да си напълня вода, той взел изкуствените мигли и си ги сложил оле- мале и ми пърха, и се киска. Joy

Харесах си едни блещулки на Констанс Карол. Адри мисля, че ги има. В понеделник или вторник съм на лов за тях.
Кажете ми и някакъв светъл ФДТ. Всичките ми идват тъмни. Беличка съм и аз.  Tired

# 349
  • София
МАС и мен ужасно ме дразнят с безумния си маркетинг в БГ. Нямат сайт, нямат ФБ страница, нямат някаква брошура-ценоразпис с телефон за поръчка, оставиха си само един магазин в София, в най-майненския мол, внасят минимални бройки от всички лимитки, за които съобщават с абсолютно нечленоразделен мейл, който си залагам главата, че е правен с Google Translate и момата, която го разпраща дори не си е направила труда да го прочете... Вчера около 10 минути се дзверих на мейла за Apres Chic и пак не разбрах какво искат да ми кажат с него  ooooh!
Продуктите им обаче ми харесват (не всички) и ще продължа да ги купувам, но определено ако имаха един онлайн магазин щяха да печелят от мен поне петорно повече  Crossing Arms
80% от покупките ми са от онлайн магазини всеки месец и като се наканя най-сетне да се завлека до някой мол, то не е останало почти нищо вече за харчене  Laughing

Какви блещулки, Анч?

# 350
  • Стара Загора

Сигурно има предвид Shimmer glimmer-ите.  Laughing

# 351
  • София
Аз единият го размених, а другият го счупих. Прасковеният беше много хубав, мммда  Mr. Green

# 352
Точно тях.  Mr. Green
http://beautycosmetic.biz/images/ConstanceCarrollShimmerGlimmerPowder.jpg

Нямам хайлайтер, днес използвах едни сенки, за да видя дали ще ми хареса и определено се чудя къде съм спала толкова време.

# 353
  • Стара Загора
Аз имах най-светлият, 5-ти номер е от снимката. Адри, ти май на него казваш прасковен.
Размених го и аз, не беше лош. Дразнеше ме миризмата му. Но пък си имам вече нов и не съжалявам. Grinning

http://media.snimka.bg/s1/1113/028469238-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1113/028469239-big.jpg?r=0

# 354

И най- накрая, за да е съпричастен с мен, докато бях в кухнята да си напълня вода, той взел изкуствените мигли и си ги сложил оле- мале и ми пърха, и се киска. Joy

О, аз най-сетне си купих изкуствени мигли и вчера реших да ги сложа за първи път. Докато слагах едната, котката ми открадна другата от поставката на кутийката и така и не я намерих.  Sad Може би вече е на малки миглички.

# 355
И аз 5-цата си харесах. В магазина, в който ги гледах имаше и други неща, не разглеждах много, защото нямах време.

Моите мигли са прибрани в кутийката, здрави са. Съжалявам за твоите.

# 356
  • в 1001-та нощ
аз  Embarassed Embarassed Embarassed изпратих първите си две визии за предизвикателството  Embarassed Embarassed Embarassed

това е направо събитие в живота ми, като се има предвид как все пропускам  Joy hahaha или не ми харесва или не знам си какво  ooooh! ooooh! ooooh!

искам да направя още една поне, дано имам възможност, защото в този вид - не мога да отида на работа  Joy hahaha

# 357
  • София
Аз също утре мисля да работя по предизвикателството  Flutter
Имам идеята, дано успея да я осъществя и най-вече да я снимам, защото подобни неща рядко се хващат на снимки

# 358
  • в 1001-та нощ
Може би е добре да питаме Мис Нели, ако ще се затрудни в момента - някой друг, който няма да участва да направи поста, може би densi  newsm78

# 359
Може би е добре да питаме Мис Нели, ако ще се затрудни в момента - някой друг, който няма да участва да направи поста, може би densi  newsm78
Кой пост за Мас ли?

... Я да споделя тъпнята с любимия, да видим как ще реагира. Mr. Green
сподели реакцията  Blush
О моя мъж е златен и обожава моловете и шопинга и ми каза, ако съм сигурна, че искам още нещо да отиваме днес, ама аз още не съм. Има време.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 10:27 от densi

Общи условия

Активация на акаунт