Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
МАС и мен ужасно ме дразнят с безумния си маркетинг в БГ. Нямат сайт, нямат ФБ страница, нямат някаква брошура-ценоразпис с телефон за поръчка, оставиха си само един магазин в София, в най-майненския мол, внасят минимални бройки от всички лимитки, за които съобщават с абсолютно нечленоразделен мейл, който си залагам главата, че е правен с Google Translate и момата, която го разпраща дори не си е направила труда да го прочете... Вчера около 10 минути се дзверих на мейла за Apres Chic и пак не разбрах какво искат да ми кажат с него  ooooh!
Продуктите им обаче ми харесват (не всички) и ще продължа да ги купувам, но определено ако имаха един онлайн магазин щяха да печелят от мен поне петорно повече  Crossing Arms
80% от покупките ми са от онлайн магазини всеки месец и като се наканя най-сетне да се завлека до някой мол, то не е останало почти нищо вече за харчене  Laughing

Абсолютно точно. Купувам от MAC рядко, не защото не искам, а защото маркетингът им тук е под всякаква критика. Явно нямат интерес от развитие на пазара. Аз друго разумно обяснение не мога да намеря.

# 361
  • София
МАС и мен ужасно ме дразнят с безумния си маркетинг в БГ. Нямат сайт, нямат ФБ страница, нямат някаква брошура-ценоразпис с телефон за поръчка, оставиха си само един магазин в София, в най-майненския мол, внасят минимални бройки от всички лимитки, за които съобщават с абсолютно нечленоразделен мейл, който си залагам главата, че е правен с Google Translate и момата, която го разпраща дори не си е направила труда да го прочете...

С всичко съм съгласна, само с определението за Мол-а -не. Crossing Arms
На идеално място е.  Grinning

# 362
Докато сте на тема МАС, може ли да ми обясните как да стигна до мола с градския транспорт?  Blush

# 363
  • София/Горна Оряховица
С всеки автобус, който ходи до Окръжна болница - 213, 204, 604, 76, 305, 84 също ходи. Слизаш на спирка МБАЛ Света Анна. Минаваш през подлеза и продължаваш напред (т.е. не се връщаш назад). Имаш 10на минути ходене, не е много, и горе-долу ще виждаш мола.
За връщане - има спирка точно пред главния вход на мола - от централния вход вървиш само напред през паркинга и няма как да я пропуснеш спирката.

Този мол ми е най-неудобен за ходене с градски транспорт  ooooh! . А магазина на МАС ми е плашещ  Blush Laughing .

# 364
Обожавам магазина на Мас и всичко вътре. Не ми пука за маркетинга им, за цени, доставки, местоположение и за абсолютно нищо. Хората вътре също ми допадат и търся контакта с тях чисто приятелски. Никога не пропускам този магазин при ходене в The Mall.
 Винаги давам всичко от себе си за да си купя това което желая, обаждам се, отивам вк. и в 21 и 50 вечерта или сутрин с отварянето, интересувам се за цени, доставки и т.н. Не пазарувам отдавна от нета и си следя нещата в магазините.

Ако имате някакви препоръки за магазина специално, можем да се обръщаме към мъжа ми нали му го продадоха наскоро?! Mr. Green Whistling

# 365
Много благодаря на всички за помощта!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз само веднъж съм ходила до този мол, при това с Г Т  Mr. Green но не слязох на окръжна, а на следващата спирка и се наложи да се връщам назад и търсих подлез, но така и не открих  Rolling Eyes Брат ми ме накара да минем по един път, който е само за коли и той ни отведе в гаража  ooooh! Беше голям ужас, но най-интересното беше, че не бяхме единствените  Rolling Eyes
Мястото на мола не е лошо, но можеха да направят нормални подлези и спирки, които да са удобни за хората.  Rolling Eyes Ако не беше МАС, изобщо не бих ходила до този мол.  Rolling Eyes

# 366
  • Пловдив
Здравейте момичета, ще помоля и тук за помощ в търсене на ненатрапчиво прасковено ежедневно червило . Предпочитам високо качество и за това съм се насочила като за начало към  Chanel Coco shine серията -на първо четене червилата Sari , Flirt  ... Rolling Eyes . Ще се радвам да ми помогнете, защото в избора на червило съм доста "боса" и ми се иска да се предпазя от купуване на неносими продукти.  Blush Ще отида да тествам на място , но ми се иска да набележа някои номера предварително.

# 367
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз харесвам магазина на MAC тук, въпреки че не пазарувам оттам. Малък е, спретнат и много подреден, има тестери от абсолютно всичко. И е абсолютно на център, на главния площад.

На мен проблемът ми с MAC не е в рекламата, или липсата на такава- просто колкото пъти съм била там с идеята да си взема нещо, никога не съм си харесвала каквото и да било, за което да прежаля толкова пари Rolling Eyes. Подчертавам обаче, че съм се заглеждала единствено в сенките и пигментите, останалият асортимент не ме вълнува, понеже не ползвам нито фдт, нито червила, ружове и пудри.

# 368
Здравейте! По което и време да отворя форума, тук има написани 2-3 страници и едвам ви смогвам Mr. Green
Не мога да бъда полезна с препоръка на прасковено чербило Thinking
За пръв път ви показвам какво сътворих тези дни. Разбира се, приемам критики и дори ще се радвам на насоки кое да променя, за да изглежда по-добре:
Скрит текст:

не можах обаче да докарам реални цветове Crossing Arms

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:10 от Seti Beti

# 369
Цитат
Ако имате някакви препоръки за магазина специално, можем да се обръщаме към мъжа ми нали му го продадоха наскоро?! Mr. Green Whistling
Денси,пледирай за дълбоката провинция CrazyАко има интернет страница за онлайн продажби с най-голямо удоволствие бих пазарувала редовно Peace

# 370
joy_r, нито един пигмент ли не ти хареса?  newsm78
Имай предвид, че тези пигменти са доста икономични и си оправдават цената  Wink Единствено трябва човек да си хареса цвят. Аз много харесвам Vanilla и го използвам почти всеки ден, а изглежда като чисто нов - все едно съм го купила вчера.  Grinning

# 371
Ако има интернет страница за онлайн продажби с най-голямо удоволствие бих пазарувала редовно Peace
Peace

Seti Beti, снимките не се виждат.

# 372
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r, нито един пигмент ли не ти хареса?  newsm78
Имай предвид, че тези пигменти са доста икономични и си оправдават цената  Wink Единствено трябва човек да си хареса цвят. Аз много харесвам Vanilla и го използвам почти всеки ден, а изглежда като чисто нов - все едно съм го купила вчера.  Grinning
Не, за съжаление нито един Confused. От снимките на Жаки тук си бях харесала едно бордо, и много се разочаровах на живо- беше си кафяво. Търся си и изумруделно зелено, и такова нямаха. Виждала съм подобно на Инглот, но пък тук идея си нямам къде мога да ги намеря, не мога да намеря и продукти на АртДеко по моловете.

# 373
Момичета, имам питане за сенки, които правят мокър ефект - четох, че Инглот имат такива. Виждали ли сте ги, изпробвали ли сте, впечатления?
Ето за подобно нещо говоря:
Скрит текст:
Seti Beti,  много красиви очи! Артистични, изразителни и с много женствено излъчване!

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 13:19 от Норе

# 374
Joi_r, виждала ли си изумрудено на АртДеко, напоследък купувам техните сенки, но не съм срещала изумрудено?

Общи условия

Активация на акаунт