Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Скрит текст:
Ако някой има страницата или инфо за хотела в Ава,нека ми го пусне на лични,please! Praynig
http://www.agva.org/oteller/paradiseotel/sominelioda1.html

# 346
Скрит текст:
Ако някой има страницата или инфо за хотела в Ава,нека ми го пусне на лични,please! Praynig
http://www.agva.org/oteller/paradiseotel/sominelioda1.html
Мммммм,изглежда невероятно място.... Party

Добра вечер,Незабравими! Hug Hug Hug

# 347
Добро утро,приятели! Hug
Честит Свети Валентин на най-романтичните души форум Бг-мама! lovekiss

# 348
Рекси,благодаря ти за линка!  love001
Бганьо,невероятен си!  bouquet
Наде,Йозлем е прекрасна на тази снимка! Heart Eyes
И всичко е било "само професинализъм" Sad ....
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 349
Добро утро и от мен , в денят на любовта  Two Hearts , особено тачен в нашата тема  Heart Eyes

Честит Празник на всички влюбени , обичани и обичащи . Честит празник на именниците  Hug
Желая ви един прекрасен и изпълнен с положителни емоции ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
Добро утро! Hug Hug Hug
Честит празник на всички влюбени и на всички любители на хубавото вино!
Обичайте се и ценете половинките си такива, каквито са и не само на празници!!!
На тези, които си нямат да не забравят, че Купидон стреля точно не само на този ден!!!
Бъдете пияни от любов, летящи, опиянени от фантазия и мечти, усмихнати, очарователни и влюбени в живота! Heart Eyes Grinning

# 351
# 352
  • Русе

В този свят настръхнал и суров
виното е нашата магия,
виното е символ на любов...
Пийте!... От любов да се опием!

Честит Трифон Зарезан! Честит Св.Валентин! newsm51 newsm51 newsm51

# 353
  • Стара Загора
Здравейте, Незабравими! Честит двоен празник! Бъдете вечно пияни от любов!

Диди88, сутрешното ти кафе е много съблазнително, стил "ала Харунски".

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 20:05 от pkutieva

# 354
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes След кратко отсъствие хей ме на и мен .
Поздравления за незабравимата муза на Бганьо .Уникален както винаги.  bouquet  bouquet  bouquet Поздравления и за всички вас мили дами който поддържате огъня тук в темата с което вие я правите наистина НЕЗАБРАВИМА. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит празник на всички ви както се казва 2 в 1 .

ЧЕСТИТИ ВИ ПРАЗНИЦИ - СВЕТИ ВАЛЕНТИН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН!

Желая ви опияняваща любов!
Обичайте живота! Той ще ви покаже, че също ви обича!
Бъдете щастливи!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НАЗДРАВЕ!

# 355
Деси много ми допаднаха снимките от Ава.Красиво място   Hug на снимчицата на Йозка  Thinkingи аз си мисля това дали не е юриста  newsm78 Thinking

# 356
Здравeйте! Честит патронен празник на темата на патерица! Вчера от много любов и свързаните с нея приготовления не ми остана време да ви поздравя. Ама като гледам тази Ава наистина е страхотно място за отдих, спомени и мечти. Освен да вземем да се организираме лятото на почивка там. Хотелът е ясен, разпределението на бунгалата също.

# 357
Ава
Ава е разположена на брега на Черно море между две реки и името й всъщност означава – „между реките”.  Не случайно това място бе избрано за снимките на сериала „Незабравима”.  Тук главната героиня Еда се разпъваше на кръст между своята голяма любов и чувството си за дълг към семейството, олицетворявано от нейната по-голяма, по-хитра и по-амбициозна сестра Мелда. Веднъж даже Еда за малко да хвърли топа в резултат от това раздвоение и шишетата с хапчета, които изгълта.
Ава е разположена на 97 километра от Истанбул, което нормално се взема за 1 час и половина от междуградски автобус и за близо 3 часа с почивките, когато караш БМВ, но возиш в колата си Еда и спирате през 5 минути да поспорите, да се поцелувате и да си поплачете на воля. В обратната посока, ако возите Мелда и в колата цари неловко мълчание, пътят отнема не повече от 30 минути.
До началото на 20 век в Ава е имало голяма гръцка колония, но след сключения през 20-те години на миналия век договор между Гърция и Турция за размяната на гърци срещу турци и обратното, сега гърците могат да гледат Ава предимно на картинка или по време на излъчването на сериала „Незабравима” в Гърция. На това сигурно се дължи и големият интерес на гърците към филма.
Поради живописните гледки, които предлага, Ава е един от известните курорти край Истанбул. Той притежава и плаж, дълъг 2,5 километра, а на брега са разположени множество вили и ресторанти. Организират се корабни екскурзии по реката, а от известно време мястото се  e превърнало в предпочитано за заснемане на телевизионни сериали, сред които и „Незабравима”.
Населението на Ава е около 2500 души през зимата, но през лятото то нараства с 15 000 туристи, сценаристи, оператори, продуценти, актьори и други подобни. След местните избори през 2009 г., поради спадналото си под необходимия минимум население Ава загуби статута си на град. Този негативен демографски тренд не можа да бъде предотвратен дори и от заснемането на сериала „Незабравима”, по време на който главният герой направи бебе на главната героиня още в самото начало, а няколко години по-късно й направи още 6 бебета. Опитите за обръщане на тренда обаче продължават и то не само от Харун и Еда, а и от техни последователи в бунгалата на хотел Парадайз  както и на други подходящи и не толкова места.
В последните години икономиката на Ава се базира главно на почивното дело и сериалите.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 14:49 от baigun

# 358
Бганьо след последният ти пост съм ухилена като зелка  newsm62 newsm62 newsm62 .Един дълбок поклон newsm20 и безкрайни благодарности  newsm51 newsm51за невероятните нещица който ти хрумват и продължаваш да ги споделяш с нас .Да ни разсмиваш така както само ти можеш. smile3501 smile3501Благодаря ти  smile3525

# 359
  • София
Baigun, след този така живописен пътепис за Ава, няма как да не му се ще на човек да запраши за там.  Само чакам да дойде лятото и стягам багажа... дано дотогава да се намери и някой Харун  newsm08 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт